Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar takıldım bir topige oku oku bitmiyor epi topu 44 sayfa ama bitmiyor merak ettim yazılanları herkez dertli be kaynanasından.eee sizler nasılsınız bakalım

ne olsun be tatlım yuvarlanıp gidiyoruz işte :)bende geri sayıma başladım ama adet olucam sanırsammm pöff bıktım artık kırmızıları görmekten yav

neden bebişim ne oldu ki?

kocişe kızdım kapris kapris çekemiyorum artıkın dün gönlünü yaptık bugün yine ilgi istiyor dizimi izleyeceğim dur dedim kızdı gitti pc yi kapatacakmışta falan filan ayarı tutmuyor bazen lazım olduğunda yok lazım değilken tepemde yarın yine k.valdeme gidicem :97::97:

ee bu erkeklerr böyle tatlım benimkide almış bilgisayarı saklamış ara ara zor buldum :)boşver söylenip söylenip susarlar..hayırdır ne diye gidiyorsun bakalım ?

ben daha hastalanmadım canım...ama bilmiyorum belkide gecikmiştir ay o kadar kafam karışıkki vallaha umutlandırmak istemiyorum kendimi ama acabamı diyorum öfffffff ya ya hastalansam yada hamiş olsam rahatlayacam galiba ama belirsizlik sinir ediyor beni yaw :26:

hayırdır nevam bi problem yoktur umarım

ne olsun be tatlım yuvarlanıp gidiyoruz işte :)bende geri sayıma başladım ama adet olucam sanırsammm pöff bıktım artık kırmızıları görmekten yav

ee bu erkeklerr böyle tatlım benimkide almış bilgisayarı saklamış ara ara zor buldum :)boşver söylenip söylenip susarlar..hayırdır ne diye gidiyorsun bakalım ?

ustalar gelecekmişte k.valdem gelme dersine çalış dedi ben yaparım dedi kociş illa götürecek sonrada sınavı geç der bana

tatlım sen bu ay yumurta takibi yaptırmıştın sanırsam değil mi..çatlatma iğnesi olmuştun :)

amaaan boşver be tatlım salla gitsin hiç bozma moralini...

tatlım sen yumurta takibi yaptırmıştın sanırsam değilmi çatlatma iğnesi olmuştun :)peki yumurta geliştirici ilaç kullanmışmıydın ?

ayyy amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım ya ama insan ister istemez umutlanıyor işte ya hadi inşlallah sırayla gelir bebişlerimiz allahım bu mübarek günde duy sesimizi amiiiinnnnn

işallah hamilesindir canım ya.oo kız< biz ne ç.iğneleri gördük yok çyle çok üzülmek falan

canım bu ay kaplıcaya gideceğim sonrasında maddi olarak ayarlayabilirsek haziranda aşılama düşünüyorum
inş. tutar hayatım...bu defa bu kadar şanslı olur muyum Rabbim bilir??
git tatlım valla elimizden ne geliyorsa denemekte fayda var
2 haftadır kocişle bunu düşünüyoruz.yalovada biryer buldum bile
kadın hastalıkları yazıyordu
ama zaman belirsiz henüzaslında hemen gitmek istiyorum ama

hayırlı olsun tatlım.tüp mü diye sorsam kızarmısın kafam karıştı hatırlayamadım

tamam bitanem teşekkür ederim..istanbulda öyle bi kaplıca yok sanırsam hamamda işe yarıyosa hamam gidebilirim ama
pek zannetmiyorum febecim ya
sıcak su desen evde var zaten

:26:
ay herkeste durum aynı desene
nereye saklamış kuzum

ustalar gelecekmişte k.valdem gelme dersine çalış dedi ben yaparım dedi kociş illa götürecek sonrada sınavı geç der bana
banane banane de ya zorlamı

takmada sinir ediyor beni bide demezmi ben tüp yaptırmak istemiyorum dedim iyi o zaman hadi biz yapalım çocuk kalemi almıyor derdimi başka anlamadım
ben cevap veriyorum
şık iki derdi başka:78:

canım klomen kullandım sonrada iğne oldum işte
kuzum siz sebepsizmiydiniz

banane banane de ya zorlamı

ben cevap veriyorum
şık iki derdi başka:78:

kuzum siz sebepsizmiydiniz

malesef gitmicem dedim kalabalıklar dedi az kişi olsa neyseymiş bide kimin evi yapılıyormuş gidecekmişim işini bitirir dönersin dedi

giysi dolabına elbiselerin içine tatlım şule tüp yaptırıcaktı..geçmişişi okumamıştım çok sevindim hemen başlıyor demekk..şule aferim sana kuzum hayırlı olsun inşallah :)

belki başka bişeye kafası takılmıştır erkekler genelde öle başka bişeye kızarlar bizden çıkarırlar canım ya

ben anlatamadım sanırım niye onunla zaman geçirmiyorum hep o yanaşıyormuş ben dizi izlicem dedimya işte ondan bide burada çok zaman geçiriyormuşum alacağını alamadıya kurtlar vadisinde hiç sesi çıkmıyor ama yeterki rhtsz etmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…