merhaba kızlar takıldım bir topige oku oku bitmiyor epi topu 44 sayfa ama bitmiyor merak ettim yazılanları herkez dertli be kaynanasından.eee sizler nasılsınız bakalım
neden bebişim ne oldu ki?
kocişe kızdım kapris kapris çekemiyorum artıkın dün gönlünü yaptık bugün yine ilgi istiyordizimi izleyeceğim dur dedim kızdı gitti pc yi kapatacakmışta falan filan ayarı tutmuyor bazen lazım olduğunda yok lazım değilken tepemde yarın yine k.valdeme gidicem :97::97:
ne olsun be tatlım yuvarlanıp gidiyoruz işte :)bende geri sayıma başladım ama adet olucam sanırsammm pöff bıktım artık kırmızıları görmekten yav
ee bu erkeklerr böyle tatlım benimkide almış bilgisayarı saklamış ara ara zor buldum :)boşver söylenip söylenip susarlar..hayırdır ne diye gidiyorsun bakalım ?
ben daha hastalanmadım canım...ama bilmiyorum belkide gecikmiştir ay o kadar kafam karışıkki vallaha umutlandırmak istemiyorum kendimi ama acabamı diyorum öfffffff ya ya hastalansam yada hamiş olsam rahatlayacam galiba ama belirsizlik sinir ediyor beni yaw :26:
hayırdır nevam bi problem yoktur umarım
kocişe kızdım kapris kapris çekemiyorum artıkın dün gönlünü yaptık bugün yine ilgi istiyordizimi izleyeceğim dur dedim kızdı gitti pc yi kapatacakmışta falan filan ayarı tutmuyor bazen lazım olduğunda yok lazım değilken tepemde yarın yine k.valdeme gidicem :97::97:
tatlım sen bu ay yumurta takibi yaptırmıştın sanırsam değil mi..çatlatma iğnesi olmuştun :)
ben daha hastalanmadım canım...ama bilmiyorum belkide gecikmiştir ay o kadar kafam karışıkki vallaha umutlandırmak istemiyorum kendimi ama acabamı diyorum öfffffff ya ya hastalansam yada hamiş olsam rahatlayacam galiba ama belirsizlik sinir ediyor beni yaw :26:
hayırdır nevam bi problem yoktur umarım
amaaan boşver be tatlım salla gitsin hiç bozma moralini...
ayyy amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım ya ama insan ister istemez umutlanıyor işte yahadi inşlallah sırayla gelir bebişlerimiz allahım bu mübarek günde duy sesimizi amiiiinnnnn
git tatlım valla elimizden ne geliyorsa denemekte fayda varcanım bu ay kaplıcaya gideceğim sonrasında maddi olarak ayarlayabilirsek haziranda aşılama düşünüyorum
inş. tutar hayatım...bu defa bu kadar şanslı olur muyum Rabbim bilir??
hayırlı olsun tatlım.tüp mü diye sorsam kızarmısın kafam karıştı hatırlayamadımben çıkıyorum kızlar dışarda işlerim var birazcık bide yarın istanbula gidicem inşallah tedaviye başlıyorum pazartesi
kocişle gidicez o dönücek sonra ben halledicem kocişe hazırladığım kıyefetleri annesine bırakıyım sonra gelirim hepiciğinizi öpüyorum ve çok seviyorum
pek zannetmiyorum febecim yatamam bitanem teşekkür ederim..istanbulda öyle bi kaplıca yok sanırsam hamamda işe yarıyosa hamam gidebilirim ama
:26:ee bu erkeklerr böyle tatlım benimkide almış bilgisayarı saklamış ara ara zor buldum :)boşver söylenip söylenip susarlar..hayırdır ne diye gidiyorsun bakalım ?
banane banane de ya zorlamıustalar gelecekmişte k.valdem gelme dersine çalış dedi ben yaparım dedi kociş illa götürecek sonrada sınavı geç der bana
ben cevap veriyorumtakmada sinir ediyor beni bide demezmi ben tüp yaptırmak istemiyorum dedim iyi o zaman hadi biz yapalım çocukkalemi almıyor derdimi başka anlamadım
kuzum siz sebepsizmiydinizcanım klomen kullandım sonrada iğne oldum işte
işallah hamilesindir canım ya.oo kız< biz ne ç.iğneleri gördük yok çyle çok üzülmek falan
takmada sinir ediyor beni bide demezmi ben tüp yaptırmak istemiyorum dedim iyi o zaman hadi biz yapalım çocukkalemi almıyor derdimi başka anlamadım
banane banane de ya zorlamı
ben cevap veriyorum
şık iki derdi başka:78:
kuzum siz sebepsizmiydiniz
işallah hamilesindir canım ya.oo kız< biz ne ç.iğneleri gördük yok çyle çok üzülmek falan
git tatlım valla elimizden ne geliyorsa denemekte fayda var
2 haftadır kocişle bunu düşünüyoruz.yalovada biryer buldum bile
kadın hastalıkları yazıyordu
ama zaman belirsiz henüzaslında hemen gitmek istiyorum ama
hayırlı olsun tatlım.tüp mü diye sorsam kızarmısın kafam karıştı hatırlayamadım
pek zannetmiyorum febecim ya
sıcak su desen evde var zaten
:26:
ay herkeste durum aynı desene
nereye saklamış kuzum
belki başka bişeye kafası takılmıştır erkekler genelde öle başka bişeye kızarlar bizden çıkarırlar canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?