Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım msj yazdığımda resmim çıkıyor ya ona dedim ama hepsini sırayla koydum sanıorım görmedin (((((

yok tatlım gördüm hepsini 2 sayfageride bekledim valla

he bu arada benziyorsunuz dediğim resim bu değildi
kızlar ne alaka demesinler

canım msj yazdığımda resmim çıkıyor ya ona dedim ama hepsini sırayla koydum sanıorım görmedin (((((

ben gördüm tatlım hepsi çok güzell :)kocişinle çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin güzelimm..maşallahhhhhhhhhh

aman iyii olmuşşşşşşşş valla çok yakışmış..versinler tabi ne güzel gelin alıyorlar ayıptır sorması kaça aldınız kuzum ?
ay melodi varya sinirden kudurtmuştum siz almassanız ben alıcam dedim en sonunda başka şansları kalmadı
ah canım benim vallahi bu iltifatlar beni inanılmaz motive etti
3 sene önce 3 milyara kıraladık.

evet tatlım bizi birbirimize çok benzetiyorlar...hatta daha çıkarken halama remimizi göstediğimde töbe töbe haşaaaaa ne kadar sana benziyor kardeş gibisiniz die tepki vermişti ne gülmüştüm halmda 60 küsür yaşında

şengül kuzum dön artık aramıza
valla tüm yüklediklerine tek tek baktım
artık 10 sene sonra bir yerde kazara rastlaşırsak
aaaa şengül derim yani
kocişinle koydugun fotoda ne kadar çok benziyorsunuz

Son düzenleme:
benim eşimin 80 milyon çıktı o zaman çok iyi dimiii?_???????

iyi tabii kuşum ama önmeli olan ileri hareket ve morfoloji yani ..şöyle söyliyim sizin için konuşmuyorum diyelim 90 milyon çıktı bunlardan sadece 25 milyonu kaliteli sperm olabilir morfolojiden ve ileri hareketten kaynaklı..

ay melodi varya sinirden kudurtmuştum siz almassanız ben alıcam dedim en sonunda başka şansları kalmadı

dedim bu kız açık göz diye.
rol yapıyor burda
kızlar hepinize duyurulur safın önde gideni benim(gelinlik kiramı duysanız ay hakikaten dersiniz ama söylemeyecm)
uyanıkların en öndekide şule.:81::81::81:

amiiinnnn canım hepimizin inşallah.....

ben gördüm tatlım hepsi çok güzell :)kocişinle çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin güzelimm..maşallahhhhhhhhhh

ya ablam bakmıştı sonuçlara labarıtuarda çalışıyor testleri yapıyor yani oda çok iyi hatta süper demişti ama inanmamıştım ben üzülmüyim die öle sölemiştir die düşünmüştüm ama şimdi

he he bu iyiydi işte
çokte açıkgöz görünüyorsun ama

evet canım gayet iyi
hareket ve morfolojide çok önemli canım

vayyben çok ucuza gitmişim vay bana ya tatlım bizimkilerin durumu gayet iyi allha şükür ama kısmıklık var işte buda çok kötüoluyo ben zaten 1,5 milyara bğenmiştim çok güzel falan neyse araştırdık aynısını başka yerde diktirelim vs oldu 750 milyona dikildi düşün ve istediğim gibi olmadı hani maddi durum olmasa nlarım zaten ama işte pinti kocam ne olcak

tatlım en iyisini hyapmışsın içine sineni almışsın
oh sefan olsun
benimde dikkatimi çekti ama eteğindeki katlar
yandan olduğu için açıkçası pek birşey anlamadım

ama benimkilerin oğullarının düğününde aldıkları tek şey gelinliğim ve yatağımızdı kaşındılar biraz napiyim.
söylede biz karar verelim safmısın değilmisin.

yaaa valla ağlarım yaralıyım o konuda zaten
6 yıldır kabuk bağlamadı hala gözüm gelinliklerde

ben 3 sene önce 700 e üzerime dikildi kiralık aldım ama ben nişanlığımı almıştım ne yapacam evde onu dedim istmdm yani...nişanlığımı diktirdiğim yyerde yaptırdım ama kadına bir sürü müşteri yolladım nişandan sonra önce 900 dedi sonra 700 e düştü...

yaaa valla ağlarım yaralıyım o konuda zaten
6 yıldır kabuk bağlamadı hala gözüm gelinliklerde

bende pek belli etmedim ama hayatta bir kere oluyo sonuçta..gerçi biz sıfırdan ev yaptırdık içini falan döşedik epey masraf oldu birde yemekli düğün olunca sesimi çıkaramadım ne yapayım

ama benimkilerin oğullarının düğününde aldıkları tek şey gelinliğim ve yatağımızdı kaşındılar biraz napiyim.
söylede biz karar verelim safmısın değilmisin.

kayınvalide yanına mı evlendin

iyi yapmışsın.
aslında gelinliğimi beğenerek aldım çok sadeydi şimdi zevkim değişti sanırım

tatlım en iyisini hyapmışsın içine sineni almışsın
oh sefan olsun
benimde dikkatimi çekti ama eteğindeki katlar
yandan olduğu için açıkçası pek birşey anlamadım
dimi ya sefam olsun onlar o gelinliğin acısını çıkardılar gerçi.
evet ya önden olan resimleri koymamışız benimde dikkatimi çekti.
ya ben bekarken böyle değildim kendimi ve haklarımı savunuyordum evlilik öncesi şule evlilik sonrası şule diye ikiye ayrılıyorum

ay buda iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…