bak febecim bu benim :)
şulecimm hoşgeldinn tatlım :)semi ya birşey sorcam sana senin sol tüp kapalı ya doktor ne dedi nasıl bir tedavi süreci izlememiz gerekir acaba merak ediyorumda ?
valla senin kocişin varya çok fenaymışgiysi dolabına elbiselerin içinetatlım şule tüp yaptırıcaktı..geçmişişi okumamıştım çok sevindim hemen başlıyor demekk..şule aferim sana kuzum hayırlı olsun inşallah :)
dışarda olunca böyle oluyor semicim geldim hayatım.bu arada:79::79::79::79::79:
ama şulecim yok.çok geç geliyor bu kız
amin cümlemizin inşallah fabecim tabiki canım bukadar sık olmasada haberdar edicemrabbim yardımcın olsunnpeki biz senden haber alabilecekmiyiz????:26::26:
inşallah canım bellimi olurvaktin olursa görüşelim tatlımmmm
Sengulcum ben gormedim.kizlar koysaniza görim sizi çıkcam hadii
kız yokmu bunun yandan olmayanı
:98:
hoşbuldum melodicim.şulecimm hoşgeldinn tatlım :)semi ya birşey sorcam sana senin sol tüp kapalı ya doktor ne dedi nasıl bir tedavi süreci izlememiz gerekir acaba merak ediyorumda ?
tatlım tüp açılması için diyorsab hiç birşey demedi
bebek için diyorsan aşılama dedi.2.bebeğe gittim.ısrarlı şansımız ne sorularından sonra
aslında sizin durumunuzdakilerin aşılamayla zaman kaybetmemesi daha iyi dedi.ama eşimin hareket problemide çıkmıştı o zaman
tembel spermler kapalı tüp e drda tüplüksün sen gacı dedi
fabecim ben kendim yapamıyorum ozamanda kocişe hallettirmiştim.Sengulcum ben gormedim.kizlar koysaniza görim sizi çıkcam hadii
hoşbuldum melodicim.
fabecim ben kendim yapamıyorum ozamanda kocişe hallettirmiştim.
ama bak güzel bi fikrim var sen sengül ben önümüzdeki hafta görüşelimmi
evet canım inşallah bakalım bi olumsuzluk olmasın inşallah.tatlım tedaviye başlıyormuşsun hayırlı ve de uğurlu olsun canım :)yaa şulee bende seni göremedim bi,lgisayarda hiç foton yokmu kuzum yaf:
(
ben de gidicem bu ay artık mecburum bişeyler yapmam lazım.ama ben şunu düşünüyorum klomen kullanıp yumurta takibinde soldan yumurta gelişirse o ay çalışmayı denemk istiyorum tutmadı sonra aşılama ..oda olmadı tüplere baktırmak için laparoskopi eğer ordada sorun çözümlenemzse tüp baby..olmadı allahtan istemekten başka şansım yok zaten herşeyi yapmış oluyorum nasıl sence ?
hııııım evet canım topuk yok denilecek kadar azdı.şöyle alıcı gözüyle baktımda
gelinlikli fotonda belli oluyor uzun olduğun şulecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?