Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şulecimm hoşgeldinn tatlım :)semi ya birşey sorcam sana senin sol tüp kapalı ya doktor ne dedi nasıl bir tedavi süreci izlememiz gerekir acaba merak ediyorumda ?

tatlım tüp açılması için diyorsab hiç birşey demedi
bebek için diyorsan aşılama dedi.2.bebeğe gittim.ısrarlı şansımız ne sorularından sonra
aslında sizin durumunuzdakilerin aşılamayla zaman kaybetmemesi daha iyi dedi.ama eşimin hareket problemide çıkmıştı o zaman
tembel spermler kapalı tüp e drda tüplüksün sen gacı dedi

giysi dolabına elbiselerin içine tatlım şule tüp yaptırıcaktı..geçmişişi okumamıştım çok sevindim hemen başlıyor demekk..şule aferim sana kuzum hayırlı olsun inşallah :)
valla senin kocişin varya çok fenaymış
melodicim önce şu pıhtılaşmayı halledicem akabindede evet canım tüpe başlıyorum amin inşallah dualarınızı bekliyorum

bu arada:79::79::79::79::79:
ama şulecim yok.çok geç geliyor bu kız
dışarda olunca böyle oluyor semicim geldim hayatım.

hayırlı olsun tatlım.tüp mü diye sorsam kızarmısın kafam karıştı hatırlayamadım
rabbim yardımcın olsunn peki biz senden haber alabilecekmiyiz????:26::26:
amin cümlemizin inşallah fabecim tabiki canım bukadar sık olmasada haberdar edicem

vaktin olursa görüşelim tatlımmmm
inşallah canım bellimi olur

ben de gidicem bu ay artık mecburum bişeyler yapmam lazım.ama ben şunu düşünüyorum klomen kullanıp yumurta takibinde soldan yumurta gelişirse o ay çalışmayı denemk istiyorum tutmadı sonra aşılama ..oda olmadı tüplere baktırmak için laparoskopi eğer ordada sorun çözümlenemzse tüp baby..olmadı allahtan istemekten başka şansım yok zaten herşeyi yapmış oluyorum nasıl sence ?

Son düzenleme:
tatlım tedaviye başlıyormuşsun hayırlı ve de uğurlu olsun canım :)yaa şulee bende seni göremedim bi,lgisayarda hiç foton yokmu kuzum yaf:

(
evet canım inşallah bakalım bi olumsuzluk olmasın inşallah.
tamam canım kocişi ikna ettim koyucak şimdi.
fabe gitme azcıkta koyuyim resimleri.

şuleeee bak nasıl yapıcaksın sana anlatayım ..bilgisayarda foto varsa eğer..yukarda kontrol paneli varya oraya tıkla zaten yanda avatarının değiştir var onu aç..açtıktan sonra bilgisayara gözat kısmına tıklıyosun sonra nerde kayıtlıysa foton buluyosun üzerine tıklıyosun daha sonrada aşağıda değişiklikleri kaydet diyosun oldu vede bitti :)

doğru sıra doğru yol gibi görünüyor canım.eşinde problem yok dimi

şengül nasıl bakıyorsun o saçlara kuzum bele kadar uzayıp gidiyor galiba

şöyle alıcı gözüyle baktımda
gelinlikli fotonda belli oluyor uzun olduğun şulecim

ay şulecim tüüüüüüüüü maşallahh sana çok tatlısın kızzz..kocişine söyle kıymetini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…