Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğru sıra doğru yol gibi görünüyor canım.eşinde problem yok dimi

şengül nasıl bakıyorsun o saçlara kuzum bele kadar uzayıp gidiyor galiba

birkaçtane resim aldım cnm flaştan bakarasa slayt gibi arka arkaya koyayım sonra bu sayfaya döneyim ne dersin eve çok uzundu kestirdim ama şimdi ....yinede çok kısa sayılmaz canım popoma kadardı :) şimdi belime yakın sayılır azıcık

ay şulecim tüüüüüüüüü maşallahh sana çok tatlısın kızzz..kocişine söyle kıymetini bilsin
canım benim sağolasın sende öylesin senin gibi güzel yürekli birinin nazarı değmez zaten hem öyle nazarlara gelicek bişeyde yok zaten.
söyledim canım hemnde hiç kaçırırmıyım ben zaten senin kıymetini biliyorum karıcım dedi.

aa sen görmemişmiydin şuleyi
evet ya çok tatlı ama:26:

yok kız görmemiştim çok güzel maşallah manken gibi..kapalı hali böyleyse açık hali tam bombadır yaniben bide gelinliğini çok beğendim ilk defa kapalı bir gelinliği beğendim yakışmış kuzuma

hu melodi sana diyom kız
eşinde diyorum problem yok dimi diyorum varsa tedavi sırasında araya bir yere onuda sıkıştır diyuecektim

hu melodi sana diyom kız
eşinde diyorum problem yok dimi diyorum varsa tedavi sırasında araya bir yere onuda sıkıştır diyuecektim

ay ben şuleye daldım gittim tatlım eşimde sorun yok diye biliyoruz sperm sayısı 31 milyon morfoloji hareket falan hepsi iyi dedi doktor amcamız bir sorun gözükmüyor dedi..

evet melodi yetişememişti sonrada ben beceremediğimden koyamamıştım tekrar.
ah canım benim utandırıyosun beni.
ama gelinliğim konusunda bende aynı fikirdeyim çok konuşulan bi gelinlik olmuştu hem fiyatı hemde güzelliği.

ne demek arkadaşım doğruya doğru yani:)evet bende beğendim çok ..güzel bir tercih tebrikler

şengül kuzum dön artık aramıza
valla tüm yüklediklerine tek tek baktım
artık 10 sene sonra bir yerde kazara rastlaşırsak
aaaa şengül derim yani
kocişinle koydugun fotoda ne kadar çok benziyorsunuz

senin baktığın o güzel gözleride unutmamak lazım tabi.
bende bende kayınvalidemler inatla bu gelinlik olucam dememe o parayı vericek olmaya gıcık olmuştular

aman iyii olmuşşşşşşşş valla çok yakışmış..versinler tabi ne güzel gelin alıyorlar ayıptır sorması kaça aldınız kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…