ay şulecim tüüüüüüüüü maşallahh sanaçok tatlısın kızzz..kocişine söyle kıymetini bilsin
doğru sıra doğru yol gibi görünüyor canım.eşinde problem yok dimi
şengül nasıl bakıyorsun o saçlara kuzum bele kadar uzayıp gidiyor galiba
canım benim sağolasın sende öylesin senin gibi güzel yürekli birinin nazarı değmez zaten hem öyle nazarlara gelicek bişeyde yok zaten.ay şulecim tüüüüüüüüü maşallahh sanaçok tatlısın kızzz..kocişine söyle kıymetini bilsin
aa sen görmemişmiydin şuleyi
evet ya çok tatlı ama:26:
o amayı anlamadım diyicem şimdi olmıyıcak.aa sen görmemişmiydin şuleyi
evet ya çok tatlı ama:26:
hu melodi sana diyom kız
eşinde diyorum problem yok dimi diyorum varsa tedavi sırasında araya bir yere onuda sıkıştır diyuecektim
senin resim bölümünmü
:44::44::44::44:
evet melodi yetişememişti sonrada ben beceremediğimden koyamamıştım tekrar.yok kız görmemiştim çok güzel maşallah manken gibi..kapalı hali böyleyse açık hali tam bombadır yaniben bide gelinliğini çok beğendim ilk defa kapalı bir gelinliği beğendim yakışmış kuzuma
yani avatarrrrrrrrrr kuzum
evet melodi yetişememişti sonrada ben beceremediğimden koyamamıştım tekrar.
ah canım benim utandırıyosun beni.
ama gelinliğim konusunda bende aynı fikirdeyim çok konuşulan bi gelinlik olmuştu hem fiyatı hemde güzelliği.
HIII BENDE PROFİLİNDE RESİM DİYE BÖLÜM ARIyorum ne diyor bu kız diye
değişiri
değiştir okumuşum o yüzden
anlamadım kız şule
senin baktığın o güzel gözleride unutmamak lazım tabi.ne demek arkadaşım doğruya doğru yani:)evet bende beğendim çok ..güzel bir tercih tebrikler
senin resim bölümünmü
:44::44::44::44:
senin baktığın o güzel gözleride unutmamak lazım tabi.
bende bende kayınvalidemler inatla bu gelinlik olucam dememe o parayı vericek olmaya gıcık olmuştular
neyi anlamadığını anlamadım semicim:26:HIII BENDE PROFİLİNDE RESİM DİYE BÖLÜM ARIyorum ne diyor bu kız diye
değişiri
değiştir okumuşum o yüzden
anlamadım kız şule
ay ben şuleye daldım gittimtatlım eşimde sorun yok diye biliyoruz sperm sayısı 31 milyon morfoloji hareket falan hepsi iyi dedi doktor amcamız bir sorun gözükmüyor dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?