Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnnnnnnnnn inşallahh canımmm hepimizee göndersin rabbim ..lütfen göndersinn ya ne olur gönderse sanki pöf

Evet hsgde anlaşıldı geçen yaz çekildim ama bende yapışıklıkta var..
3 yıllık evliyim evlendiğim ilk hafta gittim hastaneye ogün bugündür oralarda sürünüyorum..
Ben naapsam bilmiyorum tedaviside yok tüpde olmadı klomenle 8 yumurtam gelişirken tüp bebekte yanlızca birtane gelişti tüplerdeki iltahap yumurtayada zarar veriyomuşş.Araştırıyorum yine dr dr gezicem marotan başladı yine..

peki sen nete girwbilecenmi nasıl karşılaşacağız kararlaştıracağız
giricem şengülcüm bu sıklıkta olmasada annemlerde pc var karalaştırırız.

hım bakalım görücez ya geceleri bağırırım burda şule kız nerdesin gel diye

[/QUOTE] seviyom seni semi vallahide billahide seviyom giricem ara sıra merak etme.

ay evet bende istemiyorum kırmızı görmek filan inş.gelmeeezzz amaaan hayırlısı diycem üzülmemeye çalışıcammmm elimden geldiğince tabiii

merkezine göre değişiyor sanırsam emin olmamakla birlikre ...kız kovalaa kırmızıları gelmesinlerrrrrrrr..kışt kıştttistemiyoruzzzzz artıkkk kırmızı görmekkk dimi ya

iyi geceler canım tatlı rüyalar

semi kaçar

kocişin gazabına uğramazsam görüşürüz kızlar

Son düzenleme:
evet canım malesef.
kesin sonuç alınmıyor canım fakat napalım umut işte.

Canım sende tüp bebekmi yaptırdın sorması ayıp olmazsa nerde..
Baya yüksek fiyat verdin..
Benim 2 arkadaşım erdemde yaptırdı 2 side hamile benim negatif oldu sadece..

benim daha önce gebeliğim olmuştu ama kürtaj aolmak zorunda kalmıştım 8 haftalıkken gitti.sanırım benim sağ tüp ondan sonra kapandı emin değilim..ama tatlım laparoskopi yaptırabilirsin orda bazen tüpler düzeltilebiliyor..en azından olmadı tekrar tüp bebek denersin ilkinde olmadı diye 2.cide olmayacak diye bişey yok biliyorsun..sordunmu peki neden 1 yumurta gelişmiş olabilir diye ?

yok be canım o hayalim :)))) inşallah bir gün gerçeğim olur....
bendede pko var 15 gün önce aşılama oldum bu gün adet tarihi geçen ayda 13 de olmuştum ama bu gün olmadım umutlandımda biraz onun için diyoruz gelmesin diye kırmızılar....

Amin inşallah canım senin avatarında hamile resmi var ben hamilesin sandım..

melodi ben bu rahim filminden korkuyorum ya.

tatlımmm valla ben zor geçirdim hemde anestezili çekildim düşün.sana tavsiyem hazıristanbula gidiyosun ümraniyede radyomar diye tıp merkezi var süper acısız çekiliyor yeni sistem makinalarla çok memnun kalırsın

Sordum ama yumurtan rezervin azalmış olabilir dediler bilemiyorum.
Yogun oluyo merkezler o yüzden tüm sorulara cevap alınmıyor malesef..
Ben önce bişeler yaptırmak istiyorum loporoskopi yaptırıcam olmazsa .
Tekrar tüp bebek düşünüyorum Rabbim çok bekletmerden nasip etsin inşallah.
Düşükte kürtajda özellikle yapışıklık olabiliyo ama tıkanıklık olurmu bilemiyorum sol taraftan hamile kalmış olabilirsin..Klomen tedavisi gördünmü?

Canım sende tüp bebekmi yaptırdın sorması ayıp olmazsa nerde..
Baya yüksek fiyat verdin..
Benim 2 arkadaşım erdemde yaptırdı 2 side hamile benim negatif oldu sadece..
evet canım bende aralıkta yaptırdım benimde bebeğim tutundu ama 12 haftalıkken kalbi durdu malesef kürtaj oldum.
bizim beylikdüzü medikanada yaptırdık genetik testde yapmak zorunda kaldık maliyeti artırdı tabi ama biz kredi çektik faiziyle falan 15 bini buldu.
hastenenin toplamıda 11, buldu.

Bugün kaçıncı günün canım kantestinde çıkar hamilelik varsa biz 9 gün test yaptık varsa eger çıkıyo..İnşallah meleğin seninledir...

hııııım evet ya duyuyorum hep anestezi tavsiye ediliyor.
peki canım güveniyorum araştırmıyıcam eeee bu durumda anestezi gerekmiyicekmi yani bide sen nerden buluyorsun bu merkezi istanbulda değilsin ya ondan sordum.

allah göndersin bebişini kısa zamanda inşallah canım.ben daha bir tedaviye başlamadım filmi çektirdim bu 2.ay oluruna bırakmıştım şimdi gidicem doktoruma göstericem klomen tedavisi düşünüyorum bakalım kısmet nasip..belkide kürtajdan sonra yapışıklık oldu oda kaynadı iyice ve kapandı sağ tüp..yani çünkü enfeksiyon geçirsem farkederdim heralde sen nasıl anladın tatlım ..

Canım ya bulup kaybetmekte acıdır inşallah birdaha gerek kalmadan olur..
Benim bu topite bir arkadaş 4. denemede rahimden parça alarak yaptırmıştı ve ikizlerine hamile bende öyle yaptırmak istiyorum 2..tüp bebek olursa.Rahime alışsınlar diyeymiş bu yöntem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…