aminnnnnnnnnn inşallahh canımmm hepimizee göndersin rabbim ..lütfen göndersinn ya ne olur gönderse sanki pöfah canım ah kim kaybetmişki biz bulalım.ben seni hatırlıyorum ama topiği hatırlamıyorum
işallahcanım yatmaya çalışıyorum
hım bakalım görücez ya geceleri bağırırım burda şule kız nerdesin gel diye
melodi
herşey silaştan canım.işallah bunların hiçbirini yaşamadan rabbim meleğini gönderir sana
tatlım sende bendensin yaanii:)benim sağ tüp kapalı ne yazık ki ..sol açık çıktı hsg de ama bilemiyorum 1,5 yıldır deniyoruz rahim filmini 2 ay oldu çektireli orda çıktı zaten ..senin sol tüpdeki yapışıklık hsg de mi anlaşıldı canım..
giricem şengülcüm bu sıklıkta olmasada annemlerde pc var karalaştırırız.peki sen nete girwbilecenmi nasıl karşılaşacağız kararlaştıracağız
merkezine göre değişiyor sanırsam emin olmamakla birlikre ...kız kovalaa kırmızıları gelmesinlerrrrrrrr..kışt kıştttistemiyoruzzzzz artıkkk kırmızı görmekkk dimi ya
semi kaçar
kocişin gazabına uğramazsam görüşürüz kızlar
hımm bilgim yok ama umarım gönlüne göre çıkar sonuçların.allah en kısa zamanda bizlere bebişimizi nasip etsin tüm isteyenlere yani
evet canım malesef.oooo bayamışyakesin sonuçta alınmıyor her zaman kesin sonuç alınsa iyi olurdu bu kadar masraftan sonra
evet canım malesef.
kesin sonuç alınmıyor canım fakat napalım umut işte.
Evet hsgde anlaşıldı geçen yaz çekildim ama bende yapışıklıkta var..
3 yıllık evliyim evlendiğim ilk hafta gittim hastaneye ogün bugündür oralarda sürünüyorum..
Ben naapsam bilmiyorum tedaviside yok tüpde olmadı klomenle 8 yumurtam gelişirken tüp bebekte yanlızca birtane gelişti tüplerdeki iltahap yumurtayada zarar veriyomuşş.Araştırıyorum yine dr dr gezicem marotan başladı yine..
melodi ben bu rahim filminden korkuyorum ya.
Amin inşallah canım senin avatarında hamile resmi var ben hamilesin sandım..
melodi ben bu rahim filminden korkuyorum ya.
benim daha önce gebeliğim olmuştu ama kürtaj aolmak zorunda kalmıştım 8 haftalıkken gitti.sanırım benim sağ tüp ondan sonra kapandı emin değilim..ama tatlım laparoskopi yaptırabilirsin orda bazen tüpler düzeltilebiliyor..en azından olmadı tekrar tüp bebek denersin ilkinde olmadı diye 2.cide olmayacak diye bişey yok biliyorsun..sordunmu peki neden 1 yumurta gelişmiş olabilir diye ?
evet canım bende aralıkta yaptırdım benimde bebeğim tutundu ama 12 haftalıkken kalbi durdu malesef kürtaj oldum.Canım sende tüp bebekmi yaptırdın sorması ayıp olmazsa nerde..
Baya yüksek fiyat verdin..
Benim 2 arkadaşım erdemde yaptırdı 2 side hamile benim negatif oldu sadece..
yok be canım o hayalim :)))) inşallah bir gün gerçeğim olur....
bendede pko var 15 gün önce aşılama oldum bu gün adet tarihi geçen ayda 13 de olmuştum ama bu gün olmadım umutlandımda biraz onun için diyoruz gelmesin diye kırmızılar....
hııııım evet ya duyuyorum hep anestezi tavsiye ediliyor.tatlımmm valla ben zor geçirdim hemde anestezili çekildim düşün.sana tavsiyem hazıristanbula gidiyosun ümraniyede radyomar diye tıp merkezi var süper acısız çekiliyor yeni sistem makinalarla çok memnun kalırsın
Sordum ama yumurtan rezervin azalmış olabilir dediler bilemiyorum.
Yogun oluyo merkezler o yüzden tüm sorulara cevap alınmıyor malesef..
Ben önce bişeler yaptırmak istiyorum loporoskopi yaptırıcam olmazsa .
Tekrar tüp bebek düşünüyorum Rabbim çok bekletmerden nasip etsin inşallah.
Düşükte kürtajda özellikle yapışıklık olabiliyo ama tıkanıklık olurmu bilemiyorum sol taraftan hamile kalmış olabilirsin..Klomen tedavisi gördünmü?
evet canım bende aralıkta yaptırdım benimde bebeğim tutundu ama 12 haftalıkken kalbi durdu malesef kürtaj oldum.
bizim beylikdüzü medikanada yaptırdık genetik testde yapmak zorunda kaldık maliyeti artırdı tabi ama biz kredi çektik faiziyle falan 15 bini buldu.
hastenenin toplamıda 11, buldu.
anladım canım sen nerde yaptırdın?Ben narkozlu çekildim anlamadım hiç hem kasılma olmıyacagı için daha iyi sonuç veriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?