Bugün kaçıncı günün canım kantestinde çıkar hamilelik varsa biz 9 gün test yaptık varsa eger çıkıyo..İnşallah meleğin seninledir...
hııııım evet ya duyuyorum hep anestezi tavsiye ediliyor.
peki canım güveniyorum araştırmıyıcam eeee bu durumda anestezi gerekmiyicekmi yani bide sen nerden buluyorsun bu merkezi istanbulda değilsin ya ondan sordum.
RABBİM verdi sabrını elhamdülillah inşallah cümlemize.Canım ya bulup kaybetmekte acıdır inşallah birdaha gerek kalmadan olur..
Benim bu topite bir arkadaş 4. denemede rahimden parça alarak yaptırmıştı ve ikizlerine hamile bende öyle yaptırmak istiyorum 2..tüp bebek olursa.Rahime alışsınlar diyeymiş bu yöntem..
allah göndersin bebişini kısa zamanda inşallah canım.ben daha bir tedaviye başlamadım filmi çektirdim bu 2.ay oluruna bırakmıştım şimdi gidicem doktoruma göstericem klomen tedavisi düşünüyorum bakalım kısmet nasip..belkide kürtajdan sonra yapışıklık oldu oda kaynadı iyice ve kapandı sağ tüp..yani çünkü enfeksiyon geçirsem farkederdim heralde sen nasıl anladın tatlım ..
anladım canım sen nerde yaptırdın?
aaaaaaa bilmiyordum ah melodi istanbulda olsan görüşürdük sık sık ne güzel olurdu.eee şekerimmm ben istanbulluyumm ordan biliyorum bütün herkes istanbulda bizim..ama ben gitmediğime bin pişmanım resmen benim zor geçti filmim berbattı.yaz bak google araştır radyomar fındıkzade diye.orda narkoz gerekmiyo arkadaşlar çektirdi çok az bişi hissediyosun dediler oldu bitti oluyormuş.birde burdanda yazılanları okudum çok var orda çektiren memnun kalan kuzum..
RABBİM verdi sabrını elhamdülillah inşallah cümlemize.
ilginç duymamıştım
dondurulmuşun yokmu?
aaaaaaa bilmiyordum ah melodi istanbulda olsan görüşürdük sık sık ne güzel olurdu.
hıııııım tamam hayatım iyiki sormuşum bende orda çektiriyim.
anladım canım bende çok sık duydum umut hastanesini.Ben özel umut hastanesinde yaptırdım dr um ordaydı..
Ailem ümraniyede aslında o merkezi duydum güzelmiş..
:85: :85: Malesef yok 2 yumurta vardı biri boş çıktı 1 tane transfer edildi..
26 YAŞINDAYIM ASLINDA KLOMENLE 8 YUM.. GELİŞİYODU NASIL BÖYLE OLDU ANLAMADIM..
o Hollandada yaptırmışş ama bana çok mantıklı geldi sende dr konuşabilirsin aslında böyle bir tedavi şekli nasıl olur diye..
valla çok güzel olurdu canım yaaaaa....gelirsem haber veririm mutlaka zaten tatlım:)
:85: :85: Malesef yok 2 yumurta vardı biri boş çıktı 1 tane transfer edildi..
o Hollandada yaptırmışş ama bana çok mantıklı geldi sende dr konuşabilirsin aslında böyle bir tedavi şekli nasıl olur diye..
Bende Kartalda oturuyorum Umut tüp merkezi değil yannız bahsettiğim avicenne umut bu kartalda O merkez baya methediliyo belki benden tekrar isterlerse orada yaptırmayı düşünüyorum fiyatıda iyymiş ben 350ye çekilmiştim geçen sene..anladım canım bende çok sık duydum umut hastanesini.
evet ya benimde aklıma yattı ümraniyedeki merkez.
sen nerdesin canım?
84 lümüsün ben 84 lüyümde
Bende Kartalda oturuyorum Umut tüp merkezi değil yannız bahsettiğim avicenne umut bu kartalda O merkez baya methediliyo belki benden tekrar isterlerse orada yaptırmayı düşünüyorum fiyatıda iyymiş ben 350ye çekilmiştim geçen sene..
Evet 84 lüyüm (çaktırma aslında 27 olucam 3 gün sonra) ama insan yaşlandıkça küçülmek istiyo
sıkma canını hayatım inan vardır bizim bilemediğimiz bi hayır.:85: :85: Malesef yok 2 yumurta vardı biri boş çıktı 1 tane transfer edildi..
Kızlar sizdemi benim gibi geceleri uyuyamıyosunuz?
Yoksa bugünlükmü böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?