Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım aminnnn inşallah ama sanmıyorum ya bilmiyorum çok karışığım açıkçası....sanırım 13 ü yani dün 15, gündü bende dedim p.tesiye kadar bekleyim.hastalanmazsam test alır yaparım febe bu gün al dedi bende eşime söledim aldı sabah yapıcam bakalım.kısmet artık...kurban olduğum allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için...

Bugün kaçıncı günün canım kantestinde çıkar hamilelik varsa biz 9 gün test yaptık varsa eger çıkıyo..İnşallah meleğin seninledir...

eee şekerimmm ben istanbulluyumm ordan biliyorum bütün herkes istanbulda bizim..ama ben gitmediğime bin pişmanım resmen benim zor geçti filmim berbattı.yaz bak google araştır radyomar fındıkzade diye.orda narkoz gerekmiyo arkadaşlar çektirdi çok az bişi hissediyosun dediler oldu bitti oluyormuş.birde burdanda yazılanları okudum çok var orda çektiren memnun kalan kuzum..

RABBİM verdi sabrını elhamdülillah inşallah cümlemize.
ilginç duymamıştım
dondurulmuşun yokmu?

Benim 2.düğünüm karadenizde oldu orda tüvaletlere girdim tesislerde açık olunca rahim kaptım çok kaşıntım ve agrım vardı ağlıyodum agrıdan 1 hafta sonra dr gittim oda balayı sendromu dedi ilişkide özellile çok agrım vardı 1 sene agrı için gittim has..sonrasında neden çocugum olmuyor diye klomen içtim 3 ay olmadı yine bir problem olmazsa olurdu ben rahim filmi istiyorum diyince çekti drum orda çıktı...

aaaaaaa bilmiyordum ah melodi istanbulda olsan görüşürdük sık sık ne güzel olurdu.
hıııııım tamam hayatım iyiki sormuşum bende orda çektiriyim.

RABBİM verdi sabrını elhamdülillah inşallah cümlemize.
ilginç duymamıştım
dondurulmuşun yokmu?

:85: :85: Malesef yok 2 yumurta vardı biri boş çıktı 1 tane transfer edildi..
26 YAŞINDAYIM ASLINDA KLOMENLE 8 YUM.. GELİŞİYODU NASIL BÖYLE OLDU ANLAMADIM..
o Hollandada yaptırmışş ama bana çok mantıklı geldi sende dr konuşabilirsin aslında böyle bir tedavi şekli nasıl olur diye..

aaaaaaa bilmiyordum ah melodi istanbulda olsan görüşürdük sık sık ne güzel olurdu.
hıııııım tamam hayatım iyiki sormuşum bende orda çektiriyim.

valla çok güzel olurdu canım yaaaaa....gelirsem haber veririm mutlaka zaten tatlım:)

84 lümüsün ben 84 lüyümde

hayret gerçektennnn yaa..birdaha dene bence güzelimm sen ..yaşında çok genç daha belkide öyle denk gelmiştir dönemlik birşey olabilir

anladım canım bende çok sık duydum umut hastanesini.
evet ya benimde aklıma yattı ümraniyedeki merkez.
sen nerdesin canım?
Bende Kartalda oturuyorum Umut tüp merkezi değil yannız bahsettiğim avicenne umut bu kartalda O merkez baya methediliyo belki benden tekrar isterlerse orada yaptırmayı düşünüyorum fiyatıda iyymiş ben 350ye çekilmiştim geçen sene..
84 lümüsün ben 84 lüyümde

Evet 84 lüyüm (çaktırma aslında 27 olucam 3 gün sonra) ama insan yaşlandıkça küçülmek istiyo

bende ağustosta 27 olacam

sıkma canını hayatım inan vardır bizim bilemediğimiz bi hayır.
ben bu yöntemi şuan düşünmemi gerektiren bi neden yok tatlım bebeğim tutundu bende kan pıhtılaşması var sanırım bu nedenle kaybettim galiba onu araştırıyorum şuan.

Kızlar sizdemi benim gibi geceleri uyuyamıyosunuz?
Yoksa bugünlükmü böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…