dimi ya süper olurdu.valla çok güzel olurdu canım yaaaaa....gelirsem haber veririm mutlaka zaten tatlım:)
kuzucuklarım ben yatayım artıkın gözlerim kapanıyor size iyi geceler
sıkma canını hayatım inan vardır bizim bilemediğimiz bi hayır.
ben bu yöntemi şuan düşünmemi gerektiren bi neden yok tatlım bebeğim tutundu bende kan pıhtılaşması var sanırım bu nedenle kaybettim galiba onu araştırıyorum şuan.
dimi ya süper olurdu.
senin o kocişin izin vermez yahu.
ALLAH rahatlık versin canım umudunlasın belki güzel düşün.kuzucuklarım ben yatayım artıkın gözlerim kapanıyor size iyi geceler
İyi geceler tatlı rüyalar :80:kuzucuklarım ben yatayım artıkın gözlerim kapanıyor size iyi geceler
genelde böyleyizzz canımgece kuşuyuz
inşallah canım nekadar oldu evleneli?senede 1 veya 2 defa geliyorum istanbula ama kocişlebakalım zman ya belki ilerde yalnızda gönderir ,olgunlaşır biraz ..
iyi gecelerrr canım öpüldünn..inşallah yarın bizi sevindirirsin
İyi geceler tatlı rüyalar :80:
bende kocişi uyutup kaçıyorum uyku tutmuyo beni bir türlü..
Sabahta kalkamıyorum haliyle..
İyi geceler tatlı rüyalar :80:
bende kocişi uyutup kaçıyorum uyku tutmuyo beni bir türlü..
Sabahta kalkamıyorum haliyle..
ayyy inşallah tatlım ya inşallah diyorumya umutlanmak istemiyorum ama sanırım baya umutluyum hüsrana uğrayacam amaöyle geliyor içime öyle doğuyor ama inşallah tam tersidir...ay kafayı yedim ya manyak oldum neyse sizinde kafanızı karıştırmıyım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemize canım benim sağlıkla ve hayırlarla RABBİM şafi ismi ile şifa tecelli eylesin inşallah hepimizin derdine.Hıı hamile kaldıktan sonra riskli gebelik bölümünde tedavi olman gerek sanırım kan sulandırı veriyorlar galiba..İnşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hayırsızsada hayırlı evlatlardan kılıp nasip etsin...
ALLAH rahatlık versin canım umudunlasın belki güzel düşün.
haberleşelim şengülcüm burda denk gelemessek özeline msj atarım öpüyorum dua et bana olurmu.
ayyy inşallah tatlım ya inşallah diyorumya umutlanmak istemiyorum ama sanırım baya umutluyum hüsrana uğrayacam amaöyle geliyor içime öyle doğuyor ama inşallah tam tersidir...ay kafayı yedim ya manyak oldum neyse sizinde kafanızı karıştırmıyım
aynennn ya bende öylene olcak sonumuz böyle bakalım ah bi bebişimiz gelse canıma tak dedi artık acayip bir istem duyuyorum anne olmak için pöf
Canım bazen idrar testinde çıkmayabiliyor olsada en güvenilir kan testi..
İnşallah bebbişin seni utandırır böyle düşündüğün için
Gelir sana bu ay...
umudunu yitirme ve güzel düşün topiğimiz uğurlu gelmiştir inşallah.olmazssa özele telefonunu yolla konuşuruz kararlaştırırız ben seni ararım numaram sendede olurtabiki tatlım ederim etmezmiyim müsait bi ara yasinde okurum öle dua ederim sana canım
tazesiniz tabi canım bir ömür sağlıkla inşallah.1,5 sene oldu tatlım dahabiz taze aşıklarız ..
Bende öyle ama gelmiyor nazlı sıpa çookk ..
Sen daha yenisin ama inşallah olur ben 3 yılllık evliyim temmuzda 3 yıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?