Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hıı hamile kaldıktan sonra riskli gebelik bölümünde tedavi olman gerek sanırım kan sulandırı veriyorlar galiba..İnşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hayırsızsada hayırlı evlatlardan kılıp nasip etsin...

ayyy inşallah tatlım ya inşallah diyorumya umutlanmak istemiyorum ama sanırım baya umutluyum hüsrana uğrayacam ama öyle geliyor içime öyle doğuyor ama inşallah tam tersidir...ay kafayı yedim ya manyak oldum neyse sizinde kafanızı karıştırmıyım

iyi gecelerrr canım öpüldünn..inşallah yarın bizi sevindirirsin

İyi geceler tatlı rüyalar :80:

bende kocişi uyutup kaçıyorum uyku tutmuyo beni bir türlü..
Sabahta kalkamıyorum haliyle..

aynennn ya bende öylene olcak sonumuz böyle bakalımah bi bebişimiz gelse canıma tak dedi artık acayip bir istem duyuyorum anne olmak için pöf

Canım bazen idrar testinde çıkmayabiliyor olsada en güvenilir kan testi..
İnşallah bebbişin seni utandırır böyle düşündüğün için
Gelir sana bu ay...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemize canım benim sağlıkla ve hayırlarla RABBİM şafi ismi ile şifa tecelli eylesin inşallah hepimizin derdine.
evet canım hangi saffada olması belirliyicek iğnenin dojını 9 ay kullanıcam tabi varsa pıhtılaşma cuma belli olucak bakalım.

olmazssa özele telefonunu yolla konuşuruz kararlaştırırız ben seni ararım numaram sendede olurtabiki tatlım ederim etmezmiyim müsait bi ara yasinde okurum öle dua ederim sana canım

ALLAH rahatlık versin canım umudunlasın belki güzel düşün.
haberleşelim şengülcüm burda denk gelemessek özeline msj atarım öpüyorum dua et bana olurmu.

benimde senden farkım yok tatlım merak etmehayırlısı canım ya inşallah kavuşuruz sıpalarımıza

aynennn ya bende öylene olcak sonumuz böyle bakalımah bi bebişimiz gelse canıma tak dedi artık acayip bir istem duyuyorum anne olmak için pöf

Bende öyle ama gelmiyor nazlı sıpa çookk ..
Sen daha yenisin ama inşallah olur ben 3 yılllık evliyim temmuzda 3 yıl olucak

Canım bazen idrar testinde çıkmayabiliyor olsada en güvenilir kan testi..
İnşallah bebbişin seni utandırır böyle düşündüğün için
Gelir sana bu ay...

ayyyy inşallah canım ya vallaha siz böyle konuştukça daha çok hevesleniyorum...allahım hayırlısını nasip etsinnnn hepimiz için

olmazssa özele telefonunu yolla konuşuruz kararlaştırırız ben seni ararım numaram sendede olurtabiki tatlım ederim etmezmiyim müsait bi ara yasinde okurum öle dua ederim sana canım
umudunu yitirme ve güzel düşün topiğimiz uğurlu gelmiştir inşallah.

canım benim sağol ALLAH razı olsun tama olur şimdi atıyorum noyu ozaman sen fabeyede sormayı unutma ben denk gelemeyebilirim kocişi izin verirse onuda görürüz.

Bende öyle ama gelmiyor nazlı sıpa çookk ..
Sen daha yenisin ama inşallah olur ben 3 yılllık evliyim temmuzda 3 yıl olucak

valla tatlım zaman çok çabulk geçiyo ..4 ay denedim olmadı dedim gelir acele etme ..6 ay oldu ..doktor yolları..prolaktin hormonum yüksek çıktı. yumurtalama var ama kalitesini etkiler dedi doktor.ilaç kullandım düştü yumurta kalitem otomatik yükseldi..denedik yok gelmedi sıpa.1 yıl oldu dedim artık ben rahim filmi istiyorum gerek yok diyorlar..zorla çektirdim resmen ve sonuç 1 tüp iptal 2 ay oluruna bırak ..zaman nasıl geçmiş işte bak ..birşeyler yapmam lazım artık ..ama allah ol dedikten sonra hertürlü olur ben ona inanıyorummmm ..of of sonunda yüzümüz gülsünde beklemeye razıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…