Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kocişim olmadan zaman geçmiyoo yaa hemen gelseeeee semide bi gönderemedi komşularınııı

ayy kocişim olmadan zaman geçmiyoo yaa hemen gelseeeee semide bi gönderemedi komşularınııı

bencede benim kocişte yok.
evet semide gelemedi. benim başımın ağrısıda geçmedi.
kapatıcam birazdan yatayım belki uyuyunca geçer.

iyi geceler herkeze ben çıkıyorum.
yarın görüşürüz nasipse

yarın ben anneme gidicem,cuma kardeşim gelcek bana,alışverişe çıkıcaz...cumartesi akraba günümüz var..pazarda malum kocişle geçer..arada girebilirsem girerim..yani ben bi süre yokum.. en geç pazartesi görüşürüz inşş..

of yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
febe gitmiş ben seni merak ediyordum ama :95::95:
ne yapalım artık masal anlatır bizde robot resmini çizeriz

tumecim hayırlı olsun canım.
yeni iş yerin uğur getirsin sana
herşey çooooooooook güzel olsun işallah

evet valla ben bugün yoruldum.
şimdi accık uzandım,başımda ağırıyor. öyle açtım bakayım diye ama feci bir baş ağrısı var
sen nasılsın nevacım. zarfı almadınmı daha sen tatlım?

tatlım yazdım ama görmedin sanırım zarf elime pazartesi günü geçti gül kokuları içinde valla mis mis. çok sağol bitanem inşallah RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER.

KOCİŞİM HELE BİR İZİN VERMESİN ZİNDAN EDER EVDEN BİLE ÇIKARMAM ONU BEN ÖZGÜR DEĞİLSEM ODA DEĞİL YOK GÖNDERMİYORMU O ZAMAN KENDİ GETİRECEK O KADAAAAAAAAAAAAAAAAR

:86::86::86::86::86::86:

yani ben günlerce evden çıkmasam çık sıkılma demez

YORUM YOK

işte bennnnnnn en yakın bu ama..

HANİ NERDE BEN NİYE GÖREMİYORUM

bende öyle kızın biri banlanmış neden diye araken gittim oralara
neyse burası güvenli

kızlar şule şengül
tumede gelmiş

kızlar çok acele çıkmak zorunda kaldım, kociş geldi kapının önünde bekliyorum diye arayınca apar topar pcyi kapattım çıktım,

tüh ya göremedim seni ama olsun sen yine bir kez daha profil resmini değiştirirsin değil mi şekerim?

febecim aslında herkes sarı istiyor, bir de kociş sarı istiyor. bir tek 1-5 sene önce saçlarımı kahveye boyadım. ben de severim aslında koyu renk saçı..
üniversitede kırmızıya boyamaıştım saçları, kızıl değil bildiğin kırmızı yani.. sonra kısacık erkek saçı gibi kestirdim biraz uzayınca da röfle yaptırdım.. dur bakalım kocişi ikna edersem çikolata kahvesi düşünüyorum

semicim teşekkürler canım. inşallah hayırlı olur, Rabbim helal kazanç nasip etsin

merhaba kızlar....nasılsınız semi sen gelecenmi görüşürsek
tumecim hayırlı uğurlu olsun inşallah gönlüne göre olur çok mutlu olursun yeni işyerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…