sağol canım anlaştım, yeni işim şimdiden hayırlı olsun bana... ağustosta başlıyorum:))
kaldırdım canım bakabilirsin
çook sağol şekerim, evet şekerim sevmediğim kişiler vardı, ama adam bizim kurumdan 2-3 kişi ile daha anlaşmış, inşallah sevmediğim ot dibimde bitmez:18::18::18:
oooo hayırlı olsun bitanem. huzurla çalışırsın inşallah burda bitanem.
yeni iş bide bebiş oooh değmeyin tumenin keyfine sonra
tatlım günü ayarlayamadık..kızlar karşıda buluşacaklar galiba..sen onlarla konuşursun tekrar..Buluşma iptalmı olduNedenkine ama..
Benim kocişte sevinmişti ilk defa kendin için bişey yapıcaksın diye neyse sağlık olsun inşş..
Nasılsınız kızlar...
sağol canım anlaştım, yeni işim şimdiden hayırlı olsun bana... ağustosta başlıyorum:))
kaldırdım canım bakabilirsin
çook sağol şekerim, evet şekerim sevmediğim kişiler vardı, ama adam bizim kurumdan 2-3 kişi ile daha anlaşmış, inşallah sevmediğim ot dibimde bitmez:18::18::18:
tatlım günü ayarlayamadık..kızlar karşıda buluşacaklar galiba..sen onlarla konuşursun tekrar..
şimdi bakıcam..işinde hayırlı olsun tatlım.. masall sende kaldırsana gizliliği senide görebilim faceden..
febecim gizliliği kaldırdım ama bütün albümlerim görünmüyor nedendir anlamadım sadece profil resimlerim görünüyor, profildeki diğer resimlerinde üstüne tek tek tıklayarak bakılıyor sanırım
tamam gördüm cnm..kız senii yerimmm bennnnnnn maşallahhhh tatlım koyu renk saç bence daha çok yakışmış:26:
bana dedin sanırım febecim.evet koyu güzel.
ama bende kocişte sarıyı seviyoruz
bana dedin sanırım febecim.evet koyu güzel.
ama bende kocişte sarıyı seviyoruz
kocişle biraz dışarı çıkıyoruz kayınvalidemlere gidicez, börek yapmışta
bende kendimi nasıl gösteririm size onu düşünüyodum..buraya profile koycaktım ama gidiyosun..
nese artık başka zaman..
hııım ben görseydım. seni merak ediyorum beeeennn:44:
ayyy maşallahcanım benim çooooook güzel ve tatlısın
gülüşünü yesinler. sen hep gül emi çok yakışıyo sanaaa
teşekkür ederim tatlım..sende çookk tatlısınnn ya yerim seni ben kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?