evet valla ben bugün yoruldum.
şimdi accık uzandım,başımda ağırıyor. öyle açtım bakayım diye ama feci bir baş ağrısı var
sen nasılsın nevacım. zarfı almadınmı daha sen tatlım?
geçmiş olsun masalcım...bu tesbihi yapmanın vakti saati bişeleri varmı tatlım???
sağol bitanem. yok tatlım dediğim gibi herbir boncuğa 3 ihlas 1 fatiha okuyosun.
sonrada yasini ilk mübine kadar okuyosun orda bırak tespihide kıbleye karşı as bitanem tabiki niyet edip yapıyosun bunları. isteğin oluncada yasine kaldığın yerden devam ediyosun bitiriyosun sonrada işte duasını yapıyosun bitiyo. RABBİM kabul etsin bitanem
ooohhh iyi hadi bakalım. sıkı çalış tatlım
ooooooooooooohhhhhhhhhhhh gelsib bebiş
kız dellendirme beni nerde olduğuna bakayım dedim sen oyundaydın biraz bakayım dedim çıktım sonra.
annemler var şekerim o yüzden sürekli başında olamıyorum semiciğimde gelecekti bugün ama kaynanatör göndermedi sanırım.
semiiiiiiiiiihadi kzum bitmedimi dahaaaaaa
febe bunlar kocişine
bizim arkadaşlığımız özel,ortak noktamız daha da özel
bu konuda bizi anlamalılar normal bir gezme kaçamak v.s şeklinde görmemelilerçok daha fazla şey ifade ettiğini bilmeliler
bence
yani genel anlamda söylüyorum sana değil
ahh tatlım anlamıyo maalesefdaha bu siteye bile kendimi çok kaptırmamalıymışımda falanda filanda neler neler... çok komik bişe sölicem şimdi.. tesbihi anlattım,yolda gelecek falan dedim..nese gelmiş zarf o getirdi eve..ne dedi biliyomusunuz.. burda tesbih yokmu
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmm.ben geldim.dikenli gülünüz
nasılsınız benim canım arkadaşlarım.
kızlar kaçgündür yoktum bu gece topik nöbetçisi olurum diyordum ama tel geldi geçmişi okurken misafir geliyormuş.
komşularım hoşgeldine geliyorlar herhalde
ayyy ne seviyorlar beni
efendim neymiş sokağımızın tadı tuzu yokmuşta bensiz iyi olmuyormuşta
neyse gider gitmez buradayım kızlar
hoşgeldin tatlım.
söyle komşularına fazla durmasınlar. bi kahve içip
lütfeeennn. bizde özledik heralde
hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin tatlım...
tumeee lap top evde ve eşim bugün geç gelecek.. resimlerindeki gizliliği kaldırırmısın...
sen nerdeydin acep ben fazla durmadım tatlım peşine geldim sadece çıktım sonra.
hayırlısı olsun bitanem, zaten orada sevmediğin kişiler vardı sanırım senin için iyi olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?