Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu duymuştum daha önce ama süperya

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
...
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
...
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:

'- Ortadaki kızılsaçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

'- Bir tek ondan hoşlanmadım...' )

ay evet ya
eşim aradı tamda 99 depreminin olduğu gölcükte çalışıyor şu an
ben duymadım ama korktum
kütahya simavda
ALLAH korusun

ay evet ya
eşim aradı tamda 99 depreminin olduğu gölcükte çalışıyor şu an
ben duymadım ama korktum
kütahya simavda
ALLAH korusun

evet canım bayağı sallandık.
ay allah korusun daha büyük olmasında .
rabbim korusun herkezi inşallah

merkezüssü kütahya 6 şiddetinde...marmarada olmuş dediler işte
semicim korkma tatlım eşin ne zaman gelecek peki yani yanında olursa korkun geçer diye dedim

tatlım yarım saate eşim gelirde
ben duymadım zaten.eşim aradı ondan öğrendim.merkezinin neresi oldugunu öğrenmeden
eşim gölcükte oldugu için korktum.
çok şükür simavdada can kaybı yokmuş

canımsınnn
aynen canım benimde bende bu gece annemdeyim eşim evde konuştum ama yinede stres yaptım ve başım feci ağrıdı ağrı kesici içtim ama banamısın demedi.nerdeyse 1 saat olacak ben çıkıyım yatıyım en iyisi...iyi geceler tatlı rüyalar...

ay başıma ağrılar girdi
puffff

Son düzenleme:

iyi geceler canım

iyi geceler canım arkidişlerim depremmi olmuş :18::18::18:ayyy duymasaydım keşke biliyorsunuz ikinci depremin yıktığı bir ilde yaşıyorum rabbim korusun inşallah herkesi. inşallah kimseye birşey olmamıştır ama istanbul bie hissetmiş.

semi hanım yaz geldi diye kendini yerlere atarsan iltihapta olur mantarda

bu arada bunuda paylaşayım dedim sakın körlük sanma bu saate kadar pişsin diye bekledimde güzelde olmuş neyse yatayım ben iyi geceler şekerler.

bide tesbihimi okudum rabbim tez zamanda dualarımızı kabul eder inşallah bu gecenin hürmetine yarabbim tüm evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et yarabbim amin.

amin canım amiiiiiiinnnnnnnnnnn
bende çıkıcam dedim deprem diye topik açmışlar ona takıldım kaldım

günaydın kızlar

deprem olmuş, çok şükür herkes iyiymiş, bizim buralarda hissedilmedi şükür.
ben çok korkarım depremden ki düşünün üniversitede bitirme tezim bile depremdi.

nevacım o sarma ne öyle mmmmmmmmmmm nasıl canım çekti bilemezsin

bu arada burda inanılmaz kötü bir hava var yağmur rüzgar hepsi bir arada, bir de soğuk cabası sanki mayısta değil de mart ayında gibiyiz...

neyse şekerler ben işe gideceğim az sonra dersim geç başlıyor bugün hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…