hepsi yorucu ama çokta zevkli işler.
eh artık ayda bir falan denk geliriz seninle buralarda
oturdun yedin dimi koca tencereyi
bvende dolmayı çok severim ya
bebiş olsun getiririz kuzum ayıpsın
neva nerdsin sen bu saate kadar
kimsede yok
tam çıkıcm bir bakayım dedim gelmişsin
şu haziranın ilk haftasını atlatayım rahatlayacağım zaten topik diye bişey kalmamış.
bak ben bu telaşede azda olsa girmeye çalışıyorum.
bak duydular bile hevukle şule geldi
slm kızlar
:79::79::79:
ama çok zamansız geldiniz ya
biraz daha çıkmazsam kociş beni afaroz edicek
selam semicim git hayatım kızdırma adamı ne güzel ya bak bu durumu kıskanıyorum valla.bak duydular bile hevukle şule geldi
slm kızlar
gerçekten beğeniyormusun kuzum burada sizlerle paylaşıyorum ama gerçekteninsanın kafası çok karışıyor böyle fikir almak iyi oluyr seninlede paylaşmak istedim iştetatlım şuana kadar evinle ilgili gösterdiğin herşey gerçekten çok güzel.
içine sinmesinede çok sevindim .çok güzel bir ev olacak işallah huzurla sağlıkla ve beişinle güle güle oturursun işallah
öyle deme kız.ne demek toğik diye birşey kalmamış aşkolsun ama
sadece herkesin işi aynı günlere denk geldi diyelim.hepi topu 2 gündür böyle olur arada normaldir.bak nasıl geliyor yarın kuzucuklarım
selam kızlar naber.
bak duydular bile hevukle şule geldi
slm kızlar
teşekkür ederim bitanem sende bizdensin artık hoşgeldin aramızaAhsen evacım çok güzel bir mutfak ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim beyaz dolaplarını hergün çikilotaya bulasın bebişlerin
selam kızlar naber.
İyii tatliş sen napıyosun?
Ben bacaklarımı aldım yanıyo şuanda bi topik varya bu yöntemle tüylerinizden kurtulacaksınız diye inşş kurtulurum..Erkikk gibi ya sesimde öyle hormonlarım değişik sanırımtestlerde bişi çıkmadı ama nese...
iyiyim canım sağol çok bitkinim bugün testlerimle uğraştım.İyii tatliş sen napıyosun?
Ben bacaklarımı aldım yanıyo şuanda bi topik varya bu yöntemle tüylerinizden kurtulacaksınız diye inşş kurtulurum..Erkikk gibi ya sesimde öyle hormonlarım değişik sanırımtestlerde bişi çıkmadı ama nese...
Bende beğendim AHSEN AŞK OLSUNN
benim kocişte bağırıp duruyor valla sabah çok erken kalktım yat diye uyumadı gitti zaten benimde mecalim yokAma sizlerle sohbet etmeyi çok özledim ben yaa
teşekkür ederim bitanem sende bizdensin artık hoşgeldin aramıza
çikolatamı?:26::26:
slm bebiş:79::79::79:
öyle bir topiktemi var :44::44::44:
Ne yöntemiymiş o bakem merak ettim.:26:
selam nevacım mutfağını uzun uzun inceledim harikaymış iyi günlerde kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?