Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım aynen böyle olacak ama üst dolaplar siyah ara taş döşeme siyah beyaz masada ortada değilde kenarda odayla mutfağı bölecek şekilde olacak yani masamıda dolapçı yapacak nasıl?

hepsi yorucu ama çokta zevkli işler.
eh artık ayda bir falan denk geliriz seninle buralarda

şu haziranın ilk haftasını atlatayım rahatlayacağım zaten topik diye bişey kalmamış.
bak ben bu telaşede azda olsa girmeye çalışıyorum.

oturdun yedin dimi koca tencereyi
bvende dolmayı çok severim ya

bebiş olsun getiririz kuzum ayıpsın

neva nerdsin sen bu saate kadar
kimsede yok
tam çıkıcm bir bakayım dedim gelmişsin

az önce girdim eve tatlım çok uykum var ama bir gireyim dedim.birazdaha var ee o pidenin senden acısını çıkarmam lazımdı

tatlım aynen böyle olacak ama üst dolaplar siyah ara taş döşeme siyah beyaz masada ortada değilde kenarda odayla mutfağı bölecek şekilde olacak yani masamıda dolapçı yapacak nasıl?

tatlım şuana kadar evinle ilgili gösterdiğin herşey gerçekten çok güzel.
içine sinmesinede çok sevindim .çok güzel bir ev olacak işallah huzurla sağlıkla ve beişinle güle güle oturursun işallah
şu haziranın ilk haftasını atlatayım rahatlayacağım zaten topik diye bişey kalmamış.
bak ben bu telaşede azda olsa girmeye çalışıyorum.

öyle deme kız.ne demek toğik diye birşey kalmamış aşkolsun ama
sadece herkesin işi aynı günlere denk geldi diyelim.hepi topu 2 gündür böyle olur arada normaldir.bak nasıl geliyor yarın kuzucuklarım

bak duydular bile hevukle şule geldi
slm kızlar
:79::79::79:
ama çok zamansız geldiniz ya
biraz daha çıkmazsam kociş beni afaroz edicek

Ahsen evacım çok güzel bir mutfak ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim beyaz dolaplarını hergün çikilotaya bulasın bebişlerin

slm kızlar

Benim kociş kedi gibi oturma odasında kenarda kıvrılıp uyudu
Ben gelmeden gitmezmiş odaya ozaman sen yat dedim ben senii çagırırım giderken
Şimdi açtım bende görünce sevinmiştim sizi nese başka zamana artık sohbet ederük...

slm kızlar
selam semicim git hayatım kızdırma adamı ne güzel ya bak bu durumu kıskanıyorum valla.
bende bitik durumdayım bi bakiyim dedim uyuyıcam.

gerçekten beğeniyormusun kuzum burada sizlerle paylaşıyorum ama gerçekteninsanın kafası çok karışıyor böyle fikir almak iyi oluyr seninlede paylaşmak istedim işte

öyle deme kız.ne demek toğik diye birşey kalmamış aşkolsun ama
sadece herkesin işi aynı günlere denk geldi diyelim.hepi topu 2 gündür böyle olur arada normaldir.bak nasıl geliyor yarın kuzucuklarım

ee inşallah 2 gündür giriyorum sayfa ilerlemiyorda neyse burada olmasalarda telle taciz edeceğim 3 kişi var yani kurtuluşunuz yok

inşallah kuzum inşallah gelsinler kimse bırakmasın topiğimizi hiç ayrılmayalım biz.

selam kızlar naber.

İyii tatliş sen napıyosun?
Ben bacaklarımı aldım yanıyo şuanda bi topik varya bu yöntemle tüylerinizden kurtulacaksınız diye inşş kurtulurum..Erkikk gibi ya sesimde öyle hormonlarım değişik sanırım testlerde bişi çıkmadı ama nese...

slm kızlar

benim kocişte bağırıp duruyor valla sabah çok erken kalktım yat diye uyumadı gitti zaten benimde mecalim yok ama sizlerle sohbet etmeyi çok özledim ben yaa

Ahsen evacım çok güzel bir mutfak ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim beyaz dolaplarını hergün çikilotaya bulasın bebişlerin
teşekkür ederim bitanem sende bizdensin artık hoşgeldin aramıza

çikolatamı?:26::26:

selam kızlar naber.

slm bebiş:79::79::79:

öyle bir topiktemi var :44::44::44:
ne yöntemiymiş o bakem merak ettim.:26:

iyiyim canım sağol çok bitkinim bugün testlerimle uğraştım.
ay ben hiç dayanamıyorum o yönteme sabırlar diliyorum inşallah hepimiz kurtuluruz.
hormanları ilçlar tetikliyor benimde kuru bi cildim vardı ama yağlandı malesef.
masalcığımda yazmış dikkatimi çekti saçları çabuk yağlanıyormuş hamile kaldıktan sonra aynen bendede aynı ldu ykıyorum ertesi gün yağlanıyor tansferden sonra 14 gün duş almamıştım.

aaa görmedinmiki sen tüy sorununa birde burdan bakalım diye bir topik etkili oluyo ama gerçekten hastane işlerim oldugu için çok denk gelemiyorum erken almak zorunda kalıyorum...şaka yaptım ya önemlii değil görmesende

selam nevacım mutfağını uzun uzun inceledim harikaymış iyi günlerde kullan.

sağol canımın içi inşallah ALLAHIM herkesin kalbine göre versin önce huzur sağlık olsunda gerisi zamanla oluyor işte sabretmek çok güzel rabbim mükafatını veriyor valla.bide bebişim gelse

Çikolata elleri ençok çikolataya bulanıyo çocukların ya ondan dedim hemencecik çıkıyo hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…