nasılsın masal bebişin nasıl kontrole ne zaman gideceksin tekrar
iyiyim tatlım. bebişte iyidir inşallah. bişey hissetmediğim için aslında korkularım var.
kontrole önümüzdeki c.tesi gidicem hem ikili tarama testi yapılacak.
inşallah güzel sonuçlar alırız Rabbimin izniyle.
sen nasılsın tatlım. senin bebişin nasıl. pıt pıtlarda duyulmuş hayırlısıyla.
allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
bende daha bişey hissetmediğim için korkuyorum evet çok şükür duyduk pıt pıtlarını banada bir ay sonraya randevu verdi o zaman yaparız dedi 2li testini mide bulantıların geçtimi?
günaydın kızlar
deprem olmuş, çok şükür herkes iyiymiş, bizim buralarda hissedilmedi şükür.
ben çok korkarım depremden ki düşünün üniversitede bitirme tezim bile depremdi.
nevacım o sarma ne öyle mmmmmmmmmmm nasıl canım çekti bilemezsin
bu arada burda inanılmaz kötü bir hava var yağmur rüzgar hepsi bir arada, bir de soğuk cabası sanki mayısta değil de mart ayında gibiyiz...
neyse şekerler ben işe gideceğim az sonra dersim geç başlıyor bugün hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın
kimse yok
nevacım yok öyle dertlerim şükür.bir bakayımdedim
idraryolu enfeksiyonundan yakınıyorlardı
kimseyi bulamıyorum artıl topikte geceleri ne yapayım turluyorum sörf yapıyorum nette
hadi şuleyi biliyoruz melodide yok.neva dolma pişiriyor.başındamı dikildin 2 saat salise mi tuttun
şengülcm desen deprem topiğinde peşinden gittim bende çıkamadım ya neyse.
dün köye gittik canım.o foto ordan.günümüzde bir kadın vardı köyden toplandık gittk 30kmlik yola.
ağacın altına serdik 3 kilim.kadınlar köy fırını yaktılar yaptılar pideleri yemekleri
ohhhh yemede yanında yat
4 demlik çay içmişiz.3ü yerken
4.sü sonradanKEYİF ÇAYI
çok güzeldi
bu arada benim beğendiğim kız ve kıyafet 1.oldu(çok merak ettiniz ya söyliyim dedim )
kendim çalıp kendim söylüyorum
gideyimn bu diyardan
bana herşey yakışır diuye bir topik açmışlardır elbet
bir baksam mı:26:
hoşgeldin kuzum ben o kadar yorgunumki eşimin teyzesinin oğlunun düğünü var eşyasını yerleştirdik bugün
önümüzdeki hafta sınavlar haziranın 3 nde kızkardeşimin düğünü bir yandan evimin işleri bugün mutfak dolabımıda beğendim çoook güzel kıslar şükürler olsunki rabbim kalbime göre veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?