Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
MEVLAM bütün dualarınızı kabul etsin inşallahhh
selam ve dua ile

[sıze="3"]hayırlı cumalar arkadaşlarım . Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah[/sıze]

nasılsın masal bebişin nasıl kontrole ne zaman gideceksin tekrar

iyiyim tatlım. bebişte iyidir inşallah. bişey hissetmediğim için aslında korkularım var.
kontrole önümüzdeki c.tesi gidicem hem ikili tarama testi yapılacak.
inşallah güzel sonuçlar alırız Rabbimin izniyle.

sen nasılsın tatlım. senin bebişin nasıl. pıt pıtlarda duyulmuş hayırlısıyla.
allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

bende daha bişey hissetmediğim için korkuyorum evet çok şükür duyduk pıt pıtlarını banada bir ay sonraya randevu verdi o zaman yaparız dedi 2li testini mide bulantıların geçtimi?

bende daha bişey hissetmediğim için korkuyorum evet çok şükür duyduk pıt pıtlarını banada bir ay sonraya randevu verdi o zaman yaparız dedi 2li testini mide bulantıların geçtimi?

heralde ayda bir defa kontrol edecek bizi dr. keşke daha sık baksalar.
en azından kafamızda soru işaretleri acabalar olmaz.
ne yapalım çok şükür halimize.Allahım herkeze nasip etsin.
bulantılarım geçti sayılır canım. arada yokluyo ama heralde normal.
ne zamandııırrrr dün ilk defa yedim yemek.
10 haftalık oldu son 6 haftadır peynir ekmek dışında bişey yiyemiyordum. ama dün yedim.
bakalım bugün nasıl olacak yemek durumum.

hayırlı cumalar canımm arkidişlerimmm... bi baktım kaçıyorum hemen.. öpüyorum hepinizii...

kimse yok

nevacım yok öyle dertlerim şükür.bir bakayımdedim
idraryolu enfeksiyonundan yakınıyorlardı
kimseyi bulamıyorum artıl topikte geceleri ne yapayım turluyorum sörf yapıyorum nette
hadi şuleyi biliyoruz melodide yok.neva dolma pişiriyor.başındamı dikildin 2 saat salise mi tuttun
şengülcm desen deprem topiğinde peşinden gittim bende çıkamadım ya neyse.

dün köye gittik canım.o foto ordan.günümüzde bir kadın vardı köyden toplandık gittk 30kmlik yola.
ağacın altına serdik 3 kilim.kadınlar köy fırını yaktılar yaptılar pideleri yemekleri
ohhhh yemede yanında yat
4 demlik çay içmişiz.3ü yerken
4.sü sonradanKEYİF ÇAYI
çok güzeldi

bu arada benim beğendiğim kız ve kıyafet 1.oldu(çok merak ettiniz ya söyliyim dedim)
kendim çalıp kendim söylüyorum
gideyimn bu diyardan
bana herşey yakışır diuye bir topik açmışlardır elbet
bir baksam mı:26:

hepinize slm arkadaşlar.dualarınızı eksik etmeyin olur mu rabbim inşallah bizleride bebek sahibi yapar. hayırlı sağlıklı ve ahlaklı bebekler....

kızlar topiğimiz bomboş kalmışşşşşşş

kimsecikler yok

yarın arkadaşımın nişanı var bende eve geldiğimden beri sürekli kıyafet deniyorum ama neyseki karar verdim
sateen kırmızılı siyahlı bir elbise giyeceğim ama altına ayakkabı uyduramadım sanırım yarın ayakkabı almam gerek

bu arada görümcemin kızı var kızlar ben bu akşam pek giremem sanırım.. kız tam bir pc canavarı:76::76:

Son düzenleme:

tumecim o dolmayı anlayan anladı.

bende o masada ördüğüm pidemi diyecektim sonra sormayayım dedim çok severim sorarım ben sana ya bebiş varsa yapar getirirsin.

var var bende takılmıştım bir ara oraya çok eğlenceli bir topik.

hoşgeldin kuzum ben o kadar yorgunumki eşimin teyzesinin oğlunun düğünü var eşyasını yerleştirdik bugün
önümüzdeki hafta sınavlar haziranın 3 nde kızkardeşimin düğünü bir yandan evimin işleri bugün mutfak dolabımıda beğendim çoook güzel kıslar şükürler olsunki rabbim kalbime göre veriyor.

oturdun yedin dimi koca tencereyi
bvende dolmayı çok severim ya

bebiş olsun getiririz kuzum ayıpsın

neva nerdsin sen bu saate kadar
kimsede yok
tam çıkıcm bir bakayım dedim gelmişsin

hepsi yorucu ama çokta zevkli işler.
eh artık ayda bir falan denk geliriz seninle buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…