inş canım inş.rabbim hiç kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın
Slm Şengül cann :89: ve diğer arkadaşlar...
şengül canım
şiddetli bi sancı falan olmazmı o zaman
bide adet olduğum gün
test yapmıştım yine çıkmamıştı
ne gibi belirtileri olur ki ALLAH cc korusun
tatlım ben burda olamayacağımı sebepleriyle beraber yazmıştım ama sen görmemişsin sanırım...hem ayrıca bazı akşamlar sende gelmedin ben burdaydım ödeştik..hemen çift maaşa bağlama olayı lütfenfebecim tatlım vardiyanı ihmal ediyorsun
bak sen yoksun diye ben mesai yapıyorum senin yerinede
of of ne olacak benim halim gündüz gece nöbette
neyse çift maaş alırım artık
merhaba kızlaarrrr nasılsınız febe sen bu satte burdasınGündüzde yoktun semi seni soruyordu gündüzcüler yok diye
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
iyiyim çok şükür bitanem
sen nasılsın tatlım?
evet canım herkes bi yerlerdene olsun edacım geliyorum gidiyorum
yine kimse yok yine yok
anlayacağın kızlara yani
yakında bu olacak
olmadı bu
seni unutmak ne mümkün tatlımşekerim ben çıkıyorum görüşürüz ara ara bana dua edinde önümüzdeki hafta sonu sınavlardan geçeyim yoksa kocişinterneti yasaklayacak bana ders çalışmıyorum diye ama bu hafta full tıme ders çalışmam lazım onun için bir hafta yokum yineliyorum beni unutmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler.
hayırlısı canımcanım vallaha bende olmadı ki benim adetlerim bile berbat sancılı geçer (bi bu ay sancım olmadı adette onuda iğneye bağladım)ama onda hiç ama hiç sancım yoktu vallaha inşallah öyle değildir testtede çıkmamış diyorsunya değildir heralde içini ferah tut tatlım ama keşke gitseydin olsun üzülme kısmet birdahaki aya umutlarıımız......
:97::97:e nerde nasıl yapılıyor buKIZLAAAARRRRRRR BAKIN BİR TOPİKTE NE BULDUM....HESAPLADIM EĞER DOĞRUYSA BU SENE VE 2012 DE HAMİLE KALIRSAM KIZIM 2013 EŞİMİN HÜCRELERİ YENİLENİYOR 2013 TE OLURSA ERKEK... OYYY ANNESİ KURBAN OLSUNO GELSİNDE FARK ETMEZ İSTER KIZ İSTER ERKEK OLSUN ....
Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
bu arada kimse yok ama olsun herkesee günaydın... bu akşam şampiyon belli oluyoooo
bende iyiyim tatlım çok şükür..evi süpürüp toplamam lazım.. cuma günü yatılı misafirim vardı,cumarteside erkenden çıktık akraba gününe gittik ev batmış...hee bide bugün tesbihi yapıcam.. ovulasyon günüm yakın çünkü
günaydın canım.
herkese günaydın.
evet canım herkes bi yerlerde
artık yaz geliyor
neyse sağlık olsun
bende haftaya yokum çoğunlukta
bizimki sakaryaya gidiyo 1 haftalığına sına
belkim abimin pcden girerim
seni unutmak ne mümkün tatlım
sende bizi unutma
hayırlısı canım
parçalar geldi o kafamı karıştırdı biraz
onun içinde tırmanamayan bebek diyolarmış galiba
nasıl oluyosa:97:
:97::97:e nerde nasıl yapılıyor bu
tatlı hamiş
ay inşallah tarabzon olur:86::86::86:
hoşgeldin şekerimmm...günaydın canım.
herkese günaydın.
kolay gelsin tatlım.
canım allah kabul etsin inşallah canımın içi
naber canım nasılsın. hala kocişin yanındamısın şekerim.
bebiş nasıl. naz yaptınmı kız kocişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?