Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım hepimizi inşallah

inş canım inş.rabbim hiç kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın

tatlım ben dışardaydım çıkmadan önce eşim aldı pcyi kapa dedim benim sayfamı oda x dan kapamış ama sanırım kapanmamış ç.içi gözükmüşüm ama açık değildi aslında kusura bakma...

Slm Şengül cann :89: ve diğer arkadaşlar...

canım vallaha bende olmadı ki benim adetlerim bile berbat sancılı geçer (bi bu ay sancım olmadı adette onuda iğneye bağladım)ama onda hiç ama hiç sancım yoktu vallaha inşallah öyle değildir testtede çıkmamış diyorsunya değildir heralde içini ferah tut tatlım ama keşke gitseydin olsun üzülme kısmet birdahaki aya umutlarıımız......

şengül canım
şiddetli bi sancı falan olmazmı o zaman
bide adet olduğum gün
test yapmıştım yine çıkmamıştı
ne gibi belirtileri olur ki ALLAH cc korusun

KIZLAAAARRRRRRR BAKIN BİR TOPİKTE NE BULDUM....HESAPLADIM EĞER DOĞRUYSA BU SENE VE 2012 DE HAMİLE KALIRSAM KIZIM 2013 EŞİMİN HÜCRELERİ YENİLENİYOR 2013 TE OLURSA ERKEK... OYYY ANNESİ KURBAN OLSUN O GELSİNDE FARK ETMEZ İSTER KIZ İSTER ERKEK OLSUN....

Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

febecim tatlım vardiyanı ihmal ediyorsun
bak sen yoksun diye ben mesai yapıyorum senin yerinede
of of ne olacak benim halim gündüz gece nöbette
neyse çift maaş alırım artık
tatlım ben burda olamayacağımı sebepleriyle beraber yazmıştım ama sen görmemişsin sanırım...hem ayrıca bazı akşamlar sende gelmedin ben burdaydım ödeştik..hemen çift maaşa bağlama olayı lütfen
merhaba kızlaarrrr nasılsınız febe sen bu satte burdasın Gündüzde yoktun semi seni soruyordu gündüzcüler yok diye

telefondan girmiştim...

iyiyim çok şükür bitanem
sen nasılsın tatlım?

bende iyiyim tatlım çok şükür..evi süpürüp toplamam lazım.. cuma günü yatılı misafirim vardı,cumarteside erkenden çıktık akraba gününe gittik ev batmış...hee bide bugün tesbihi yapıcam.. ovulasyon günüm yakın çünkü

ne olsun edacım geliyorum gidiyorum
yine kimse yok yine yok
anlayacağın kızlara yani
yakında bu olacak
olmadı bu

evet canım herkes bi yerlerde
artık yaz geliyor
neyse sağlık olsun
bende haftaya yokum çoğunlukta
bizimki sakaryaya gidiyo 1 haftalığına sına
belkim abimin pcden girerim
seni unutmak ne mümkün tatlım
sende bizi unutma
hayırlısı canım
parçalar geldi o kafamı karıştırdı biraz
onun içinde tırmanamayan bebek diyolarmış galiba
nasıl oluyosa:97:
:97::97:e nerde nasıl yapılıyor bu
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
tatlı hamiş
bu arada kimse yok ama olsun herkesee günaydın... bu akşam şampiyon belli oluyoooo

ay inşallah tarabzon olur:86::86::86:

kolay gelsin tatlım.
canım allah kabul etsin inşallah canımın içi

trabzonmu ozaman kocişim çok üzülür hakeden (yani fener) kazınsın nese tatlım o pıhtılı regliye takılma bence.. benimde bazen öyle olur

Ey gizli saklı her şeyi en iyi bilen...
Ey semaları misilsiz maddesiz yoktan en güzel sûrette var eden
Ey zulmet ve karanlıkları meydana getiren
Ey gizli saklı her şeyi en iyi bilen
Ey gönlü kırık gözü yaşlılara merhamet eden
...Ey avretleri ayıpları örtüp gizleyen
Ey belâ ve musibetleri gideren
Ey ölüleri dirilten cansızlara hayat veren
Ey hasenat ve sevapları katlandıran artıran
Ey bol bol bereket indiren
Ey âsilere hak ettikleri büyük ceza ve şiddeti azabı veren
Sen aczden ve şerikten kusurdan münezzeh ve mukaddessin. Senden başka ilâh yok ki bize imdad etsin. Elaman elaman! Peygamber efendimize s.a.v. ve onun al ve ashabına ve adem a.s ile peygamber efendimiz s.a.v. arasında gelmiş geçmiş bütün peygamberlere evliyalara sonsuz salat ve selam olsun ey güzeller güzeli Allah'ım işte kapına geldik bizi kapından çevirme bizim günahlarımızı affet bizi yolundan ayırma bizi yanından ayırma Bizi azap ateşinden ve cehennemden kurtar. Yarabbim o azap gününde sen bizlere merhamet eyle sen Peygamber efendimizin s.a.v. şefaatini bizlere nasib eyle ey her türlü ayıbı günahı örtüp affeden Allah ım bizim günahlarımızıda ört bizim günahlarımızıda affet Rabbim bu başlayacağımız yeni günde sana hayırlı ameller işlememizi ve sana secde edip ibadet etmemizi nasib eyle
EY MERHAMETİ SONSUZ ANLATMAYA SATIRLAR YETİREMEDİĞİMİZ RABBİMİZ SANA VE İKİ CİHAN SELVERİ GÜLLERİN SULTANI H.Z. MUHAMMED S.A.V. EFENDİMİZE SONSUZ SALAT VE SELAM OLSUN.. YARABBİ BU DUAMIZI KABUL BUYUR BİZLERİ MERHAMETİNLE YARGILA YARABBİ BİZ YAPTIĞIMIZ VE YAPACAĞIMIZ İBADETLERE GÜVENMİYORUZ YARABBİ SENİN MERHAMETİNE SIĞINIYORUZ BİZLERİ MERHAMETİNİ ESİRGEME BİZİ İBADETLERİMİZLE YARGILAMA YARABBİ KAPINA GELMİŞ ACİZ BİR KULUZ BİZİ KAPINDAN AYIRMA BİZİ YOLUNDAN AYIRMA BİZİ ŞEYTANA VE NEFSİMİZE UYDURMA
ONLARI BİZDEN UZAK EYLE YARABBİM...AMİNNNN

naber canım nasılsın. hala kocişin yanındamısın şekerim.
bebiş nasıl. naz yaptınmı kız kocişine

evet canım hala kocişin yanındayım yarın gideceğim. yok be ne nazı. kocişin yüzünü bile göremedim ki doğru düzgün. çok yoğun bir şekilde ödev yapıyor hiç benimle ilgilenecek hali yok. şuan bile evde değil iş yerine gitti ödev yapıyor. 8 gündür buradayım hiçbir şey anlamadım.

bebiş de iyidir herhalde canım buraya geldim geleli doktora gitmedim dönüşte hemen gideceğim. senin bebiş nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…