aaa görmedinmiki sen tüy sorununa birde burdan bakalım diye bir topik etkili oluyo ama gerçekten hastane işlerim oldugu için çok denk gelemiyorum erken almak zorunda kalıyorum...şaka yaptım ya önemlii değil görmesende
iyiyim canım sağol çok bitkinim bugün testlerimle uğraştım.
ay ben hiç dayanamıyorum o yönteme sabırlar diliyorum inşallah hepimiz kurtuluruz.
hormanları ilçlar tetikliyor benimde kuru bi cildim vardı ama yağlandı malesef.
masalcığımda yazmış dikkatimi çekti saçları çabuk yağlanıyormuş hamile kaldıktan sonra aynen bendede aynı ldu ykıyorum ertesi gün yağlanıyor tansferden sonra 14 gün duş almamıştım.
önümüzdeki hafta sınavlar haziranın 3 nde kızkardeşimin düğünü bir yandan evimin işleri bugün mutfak dolabımıda beğendim çoook güzel kıslar şükürler olsunki rabbim kalbime göre veriyor.
kızlar sizi çok özledim ama dayanamıyorum gitmem lazımbian önce şu yoğunluk hayırlısıyla bitsede doya doya sohpet etsek mellodi yok bi kaç gündür annesi gil geldi sanırım melodi senide çoooooook özledim hepiciğinizi öpüyorum.
bu arada şengülcüm dün gece hat kesildi ve sıkıntı vardı biliyosun dönemedim gün içerisindede çok yoğundum fırsat olmadı kusura bakma tatlım.
tatlım o anladıdaÇikolata elleri ençok çikolataya bulanıyo çocukların ya ondan dedim hemencecik çıkıyo hem..
bencede bencedenevoşşş mutfağın bi harikaaaaa
e o mutfağı kutlamak lazımmm
bencede bencede
ne zaman taşınıcaksın neva
slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım.ben 3 kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım.rahimfilmimde rahimde dolma defekti var dedi doktorum.ve 2 gün önce histeroskopi ameliyatı oldum.ameliyatı yapan doktor ameliyat ii geçti dedi ama henüz kendi doktorumlagörüşme imkanım olmadı.salı günü randevum var bundan sonra ne yapacağız onu konuşucaz.rabbiminş yüzüme bakarda bundan sonra bebeğimi kaybetmem.gerçekten çok zor.bi an hamile oldugunu öğrenip dünyalar senin oluyo bi bakıyosun ki gitmiş.ve en kötüsü de hiç birşey yapamamak ogiderken.doktorum ameliyattan önce düşüklerine sebep büyük ihtimal rahimdeki dolmadefektleri demişti.inş bundan sonra tutunabilir bebeğim.ayrıca ben doğalyoldan hamile kalıyorum.burda hamile kalanları gördükçe içime çok büyük umut doğdu.rabbim hepimizin yüzüne bakar inş
febecim tatlım vardiyanı ihmal ediyorsun
bak sen yoksun diye ben mesai yapıyorum senin yerinede
of of ne olacak benim halim gündüz gece nöbette
neyse çift maaş alırım artık
tatlım ben gececileri değil
gündüz vardiyasındakileri sordum
o yüzden yoksun yani
nasılsın bakem
eveeeeeeeeeeeeeeeet gelelim taşında
nasılsın semicim
sengulturna sezensezen
selam kızlar nasılsınız
iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım??? akşam bende olmucam eşimin yiğeni askere gidiyor asker eğlencesi var ona gitcez.
ohhh gidin bakalım
ne yapalım artık kendi kendimede konuşurum ben buralarda
ama akşama şulecim gelir o bırakmaz beni
melodinin de alacağı olsun yok ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?