Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sizi çok özledim ama dayanamıyorum gitmem lazımbian önce şu yoğunluk hayırlısıyla bitsede doya doya sohpet etsek mellodi yok bi kaç gündür annesi gil geldi sanırım melodi senide çoooooook özledim hepiciğinizi öpüyorum.
bu arada şengülcüm dün gece hat kesildi ve sıkıntı vardı biliyosun dönemedim gün içerisindede çok yoğundum fırsat olmadı kusura bakma tatlım.

çok uykum var sanırım ben abişey anlamadım kuzum neyse yarın ilgilenirim bu konuyla yatayım ben yoksa ayakta bayılacağım hepinizi çook seviyor ve öpüyorummmmmmmmmm canım arkidişlerim hayırlı geceler tatlı rüyalar

Benim tüylerim çoğaldı baya aa evet saçlarımda yağlanıyor bundan dolayıı demekkii okadar ilaç kullandım...Zor aşamalr bunlar ya Allah kolaylık versin sürekli kan testleri iğneler ama sen donmuşlarla deniyceksin bu sefer değilmi? İnşallah bu sefer gelsin bebişin...Benim donmuşumda yok tekrar tedaviye başlıycamda toparlanmasını bekliyorum vücudumun...

canım çok güzel mutfağın çok sevindim senin adına herşeyin gönlünce olmasına...bunlar güzel koşuşturmacalar tatlım....inş. birgün allahım banada nasip eder... evini tatmla yerleş sonrada bebiş gelecek göreceksin kafan rahatlayacak herşey gönlünce olacak ve bir bakmışssın bebişte gelmiş

tamam canım müsait bi ara tekrar görüşürüz....bu gün arayacam zaten bende seni dün için arayamadım kayınvalidem ve eşimin teyzesi geldiler fırsat bulamadım...görüşürüz canım...

slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım.ben 3 kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım.rahimfilmimde rahimde dolma defekti var dedi doktorum.ve 2 gün önce histeroskopi ameliyatı oldum.ameliyatı yapan doktor ameliyat ii geçti dedi ama henüz kendi doktorumlagörüşme imkanım olmadı.salı günü randevum var bundan sonra ne yapacağız onu konuşucaz.rabbiminş yüzüme bakarda bundan sonra bebeğimi kaybetmem.gerçekten çok zor.bi an hamile oldugunu öğrenip dünyalar senin oluyo bi bakıyosun ki gitmiş.ve en kötüsü de hiç birşey yapamamak ogiderken.doktorum ameliyattan önce düşüklerine sebep büyük ihtimal rahimdeki dolmadefektleri demişti.inş bundan sonra tutunabilir bebeğim.ayrıca ben doğalyoldan hamile kalıyorum.burda hamile kalanları gördükçe içime çok büyük umut doğdu.rabbim hepimizin yüzüne bakar inş

tume topiği açmamış bugün.nişana gidecekti o yüzden mi acaba
febede yok:44::44:
masal da kayıplarda hamişimiz uyuyor olabilir mi
orkidede aşağıda yok nöbet yeride boş yani
gündüz vardiyası nerdesiniz ya

febecim tatlım vardiyanı ihmal ediyorsun
bak sen yoksun diye ben mesai yapıyorum senin yerinede
of of ne olacak benim halim gündüz gece nöbette
neyse çift maaş alırım artık

öncelikle geçmiş olsun canım...amin canım inşallah bundan sonrea güzel gider ve bebişi sağ salim kolaarına alırsın allahım hyepimizin yüzünü güldürsün inallah...

ben burdayım semicim aşkolsun yani

febecim tatlım vardiyanı ihmal ediyorsun
bak sen yoksun diye ben mesai yapıyorum senin yerinede
of of ne olacak benim halim gündüz gece nöbette
neyse çift maaş alırım artık

sezencm geçmiş olsun
zor günler geçirmişsin rabbim emeklerinin karşılığını verir
bebeğine kavuşturur işallah seni canım

tatlım ben gececileri değil
gündüz vardiyasındakileri sordum
o yüzden yoksun yani

nasılsın bakem

iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım??? akşam bende olmucam eşimin yiğeni askere gidiyor asker eğlencesi var ona gitcez.

ohhh gidin bakalım
ne yapalım artık kendi kendimede konuşurum ben buralarda
ama akşama şulecim gelir o bırakmaz beni
melodinin de alacağı olsun yok ne zamandır

sen deyince hatırladım bizimde kuzenin eğlencesi olması lazım bu akşam
gidermiyiz acaba:26:
köyde ama bizimki uzak biraz.yok ben gitmeyeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…