trabzonmuozaman kocişim çok üzülür hakeden (yani fener) kazınsın nese tatlım o pıhtılı regliye takılma bence.. benimde bazen öyle olur
evet canım hala kocişin yanındayım yarın gideceğim. yok be ne nazı. kocişin yüzünü bile göremedim ki doğru düzgün. çok yoğun bir şekilde ödev yapıyor hiç benimle ilgilenecek hali yok. şuan bile evde değil iş yerine gitti ödev yapıyor.8 gündür buradayım hiçbir şey anlamadım.
bebiş de iyidir herhalde canım buraya geldim geleli doktora gitmedim dönüşte hemen gideceğim. senin bebiş nasıl.
inşallah iyidir canım. benimde c.tesi kontrolüm var nasipse.
inşallah iyi sonuçlar alırız tatlım.
hasret canım iyi olmana sevindim
benim kocişte hep yanımda ama yokoda hep ders çalışıyo:97:
ohh iyi bakalım tatlım 1günün daha tadını çıkar inşşşşşhoşbuldum canım. henüz dönmedim. yarın akşam döneceğim nasipse canım.
evet canım haklısın,gerçekten hakeden kazansın
ben beşiktaşlıyım zaten
kıyamazmış kocişine amanda aman
KIZLAAAARRRRRRR BAKIN BİR TOPİKTE NE BULDUM....HESAPLADIM EĞER DOĞRUYSA BU SENE VE 2012 DE HAMİLE KALIRSAM KIZIM 2013 EŞİMİN HÜCRELERİ YENİLENİYOR 2013 TE OLURSA ERKEK... OYYY ANNESİ KURBAN OLSUNO GELSİNDE FARK ETMEZ İSTER KIZ İSTER ERKEK OLSUN ....
Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
ohh iyi bakalım tatlım 1günün daha tadını çıkar inşşşşş
ayy kıyamam vallaaaaa:98::98:
sizin kocişler ne dersi çalışıyoo?? KPSS mi??
ohh iyi bakalım tatlım 1günün daha tadını çıkar inşşşşş
ayy kıyamam vallaaaaa:98::98:
sizin kocişler ne dersi çalışıyoo?? KPSS mi??
ben de hesapladım. bu hesaba göre benim oğlum olacak. yaa milletin içine doğuyor kızım olacak oğlum olacak diye. ben hiçbir şey hissetmiyorum. masal sen hissediyor musun.
hayır tatlım hiçbirşey hissetmiyorum valla bende.
bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin de farketmez
bu arada nasıl hesaplanıyo söylermisin bende bakayım:44:
şöyle canım. sen doğum yılına 3 ekleyerek 2011 e kadar gel, sonra eşinin doğum yılına 4 ekleyerek 2011 e kadar gel. hanginizinki hamile kaldığın yıla yani 2011'e denk gelirse cinsiyeti o oluyormuş. yani kimin hücreleri hamile kalınan yılda yenileniyorsa oymuş. aynı yıla denk geliyorsa aylara bakılıyormuş.
trabzonmuozaman kocişim çok üzülür hakeden (yani fener) kazınsın nese tatlım o pıhtılı regliye takılma bence.. benimde bazen öyle olur
hadi bakalım inşşş tatlımm..finalleri var yani bitmiş sayılır.. hayırlısıyla bitiirir inşş..yok tatlım,ilahiyat 4.sınıfta haftaya son sınava gidecek inşallah
sonrada beni köyden şehre indircek bir an önce
yok canım. benim kociş doktora yapıyor ders aşamasında. çok yoğun şu an. sabahtan akşama kadar bilgisayar başında yazıyor. yanına gidip sohbet etmek istesem bana kızıyor. diyorum ki hamileyim hiç heyecan yapmıyorsun. heyecan yapacak halim mi var diyor.:84::84::84: ben de ne heveslerle gelmiştim :84::84::84::84:
ben anlamadım yaa.
ben 1980 eşim 1978 nasıl olacak. sen bakarmısın bi zahmet.
gerçekten anlamadım
inşallah canım herşeyin hayırlısı ALLAH razı olsun MEVLAM dualarını kabul eder inşallahhadi bakalım inşşş tatlımm..finalleri var yani bitmiş sayılır.. hayırlısıyla bitiirir inşş..
1980+3+3+3+3+3+3+3+3+3+3=2010
1978+4+4+4+4+4+4+4+4=2010
ikinizinki de aynı yıla denk geliyor canım. burada ay hesabı devreye giriyormuş ama o nasıl yapılıyor bilmiyorum. hanginizin doğum ayı 2011'e daha yakınsa odur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?