Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aşkolsun tatlım ne uğraşısı bitanem seve seve gönderirim.
iyi iyi, gittiler yazlığa artık. bizimde başlar gidip gelmelerimiz.
canım sıkılıyo oralarda

hadi bakalım sende test edelim tatlım tutacakmı bakalım doğrumuymuş...

ben de hesapladım. Bu hesaba göre benim oğlum olacak. Yaa milletin içine doğuyor kızım olacak oğlum olacak diye. Ben hiçbir şey hissetmiyorum. Masal sen hissediyor musun.

sağolasın canım...arada bahaneler uydurursun sende gitmezsin olmazmı?
aşkolsun tatlım ne uğraşısı bitanem Seve seve gönderirim.
Iyi iyi, gittiler yazlığa artık. Bizimde başlar gidip gelmelerimiz.
Canım sıkılıyo oralarda

CANIM BENİM ÜTÜM VAR ÇAMAŞIRLARIMI TOLADIM ONLARI YERLEŞTİRİYİM...YIKANANLAR VAR ONLARI ASACAM.BİRDE BU GÜN EŞİMLE ALIŞVERİŞE GİTTİK BAYA BİŞEYLER ALDIK ONLARI YERLEŞTİRİYİM...ARA ARA GELİR BAKARIM...

Son düzenleme:

tamam tatlım. hadi kolay gelsin sana bitanem

Sağol bebişim....

tamam tatlım. Hadi kolay gelsin sana bitanem

canım kontrol paneline tıklıyorsun aşşağıda bize ulaşın var.oraya tıklayıp mesaj atıyorsun ismini değiştirmek istediğini ve birkaç altarnetif isim yazıyorsun birkaç güne yapıyorlar işte....ama1 defa değiştirebiliyormuşssun....

nasıl yaptın tatlımmmmmmmmmmm

66:

Fenerbahçe şampiyooooooooooonnnnnnnnn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu KOCİSİM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

iyi geceler arkadaşlar...
çok uzun zamandır nöbette değildim bu gece görevdeydim veee kimsecikler yok..
ammaaaaa hafta sonu bugün normal yaniiiiii
öpüldünüüüüüüüzzzz

geçmiş olsun masalcım, inşallah şimdi iyidir kayınvaliden, sen de kendine dikkat et bitanem

aşkolsun tatlım ne uğraşısı bitanem seve seve gönderirim.
iyi iyi, gittiler yazlığa artık. bizimde başlar gidip gelmelerimiz.
canım sıkılıyo oralarda

canım sen artık hamilesin artık çok fazla gitmemek için sebebin de var:))

66:

Fenerbahçe şampiyooooooooooonnnnnnnnn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu KOCİSİM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

evet oldu valla ne yaptılar ettiler aldılar şampiyonluğu..
tebrikler

günaydın kızlarrrrrrr herkese mutlu bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta bol bol hamiş haberi alırız.....

slm kızlar nasılsınız
çok şükür evime döndüm :))
ben iyiyim...kafam birazcık olsun rahatladı... evde yalnız kaldığım da son zamanlarda çok ağlıyordum şimdi daha iyiyim
sizler nasılsınız ?? gerçekten çok merak ettim herkes iyi mi güzel habeler var mı??

herkeslere günaydın kızlar nasılsınız bakalım, bir bakıp çıkayım dedim ama kimse yok neyse sizleri sevorummm

hoşgeldin dosbacım iyi olmana çok sevindim tatlım iyi olmayıpta ne yapacağız
üzülsekte birşey ifade eetmiyorki,

herkeseeee günaydınnnnnn....
günaydın kızlarrrrrrr herkese mutlu bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta bol bol hamiş haberi alırız.....
amin bitanemmm aminn inşşşş...

hoşgeldin tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…