sağol tatlıcım.ben bu kelimeyi çok kullanırım eşime GÜZELGÖZLÜM...KABUL OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİİM ŞİMDİ.....estafurullah canım ne demek asıl biz sana dert olduk uğraşı çıkardık sen kusura bakma...eee kayınvaliden nasıl şimdi iyimi bari?
ben de hesapladım. Bu hesaba göre benim oğlum olacak. Yaa milletin içine doğuyor kızım olacak oğlum olacak diye. Ben hiçbir şey hissetmiyorum. Masal sen hissediyor musun.
aşkolsun tatlım ne uğraşısı bitanemSeve seve gönderirim.
Iyi iyi, gittiler yazlığa artık. Bizimde başlar gidip gelmelerimiz.
Canım sıkılıyo oralarda
hadi bakalım sende test edelim tatlım tutacakmı bakalım doğrumuymuş...
sağolasın canım...arada bahaneler uydurursun sende gitmezsin olmazmı?
hadi bakalım sende test edelim tatlım tutacakmı bakalım doğrumuymuş...
sağolasın canım...arada bahaneler uydurursun sende gitmezsin olmazmı?
CANIM BENİM ÜTÜM VAR ÇAMAŞIRLARIMI TOLADIM ONLARI YERLEŞTİRİYİM...YIKANANLAR VAR ONLARI ASACAM.BİRDE BU GÜN EŞİMLE ALIŞVERİŞE GİTTİK BAYA BİŞEYLER ALDIK ONLARI YERLEŞTİRİYİM...ARA ARA GELİR BAKARIM...
ismim değişmiş laylaylommmm
masalcım nasılsın bakalım? bu arada yollayabildinmi tespihi canım
tamam tatlım. Hadi kolay gelsin sana bitanem
nasıl yaptın tatlımmmmmmmmmmm
canım kontrol paneline tıklıyorsun aşşağıda bize ulaşın var.oraya tıklayıp mesaj atıyorsun ismini değiştirmek istediğini ve birkaç altarnetif isim yazıyorsun birkaç güne yapıyorlar işte....ama1 defa değiştirebiliyormuşssun....
tebrikleeeeerrrr fenerbahçeli arkadaşlaaaaaaarrrr
teşekkür ederim güzel gözlümmm
iyiyim tatlım. evet değişmiş ismin hayırlı olsun
yok canım nasipse yarın göndericem.
19 mayıs tatildi adresi gönderdiğiniz gün. ertesi günde k.valdem rahatsızlanmış acil ona gittim.
sonrada c.tesi pazar ancak yarın tatlım. kusura bakmayın
aşkolsun tatlım ne uğraşısı bitanemseve seve gönderirim.
iyi iyi, gittiler yazlığa artık. bizimde başlar gidip gelmelerimiz.
canım sıkılıyo oralarda
66:
Fenerbahçe şampiyooooooooooonnnnnnnnn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu KOCİSİM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
slm kızlar nasılsınız
çok şükür evime döndüm :))
ben iyiyim...kafam birazcık olsun rahatladı... Evde yalnız kaldığım da son zamanlarda çok ağlıyordum şimdi daha iyiyim
sizler nasılsınız ?? Gerçekten çok merak ettim herkes iyi mi güzel habeler var mı??
amin bitanemmm aminn inşşşş...günaydın kızlarrrrrrr herkese mutlu bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta bol bol hamiş haberi alırız.....
slm kızlar nasılsınız
çok şükür evime döndüm :))
ben iyiyim...kafam birazcık olsun rahatladı... evde yalnız kaldığım da son zamanlarda çok ağlıyordum şimdi daha iyiyim
sizler nasılsınız ?? gerçekten çok merak ettim herkes iyi mi güzel habeler var mı??
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?