Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selammmmmmmmm
a.s tatlımm hoşgeldinn..başarı duası ne kız ayy hiç duymamıştımmm bebiş içinde okuruz olurmu???

hoşgeldin tatlımmm

masalll tatlımm ben okudum tesbihide perdenin arkasına astım gözükmüyecek şekilde olur dimi?çünkü kıbleye doğru olan duvarlarda asabileceğim başka bişe yoktu:97::97:

masalll tatlımm ben okudum tesbihide perdenin arkasına astım gözükmüyecek şekilde olur dimi?çünkü kıbleye doğru olan duvarlarda asabileceğim başka bişe yoktu:97::97:

oohhh Allah kabul etsin tatlım.
tabiki olur nıye olmasın hayatım. önemli olan kıbleye doğru asmak.

a.s tatlımm hoşgeldinn..başarı duası ne kız ayy hiç duymamıştımmm bebiş içinde okuruz olurmu???
olur aslında biliyomusun,bizde biliyoduk ama sabah eşimle ikbalde duyduk eşime dedim
biz niye çocuk yaparken hiç okumuyos bu duayı diye diye
RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR..
ALLAH'IM İŞİMİ KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA,HAYIRLI SONUÖLAR VER.......BUNA BENZER Bİ ANLAMI VAR Bİ BAKAYIM DUR
amiin hepimizden

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

.
hmm o benim çook sevdiğim ve hep okuduğum bi dua ama bebiş için okumamıştım hiç okuyalım dimiii bide BİSMİLLAH TEVEKKELTÜ ALELLAH LA HAVLE VELE GUVVETE İLLA BİLLAH buda çok güzellll

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...

teşekkürler tatlım allah rağzı olsun çok sağol

sağol hayatım.. bu akşam nesede yarın k.valideme misafir geliyo..

ne diyim canım benim,bizim bi bayramlarda zor oluyor kayınvalidemlere köye gidince
oda çoluk çocuk belik bebek anaaaaaaaaaam bi çoklar
öyle benim bi yüküm olmaz ama gürültü
18-20 kişi oluyor evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…