Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay valla ya ne diyeceğimi bilemiyorum tatlım.
gerçekten allah yardımcınız olsun. inşallah gülde en kısa zamanda evini ayırır.
sağol masalım AMİN canım AMİN.

ay yemin ediyorum çok üzülüyorum bunları duyunca çok ve söyliyicek bişey bulamıyorum.

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr
şimdi labarıtuvarda çalışan ablamla konuştummm...olmazssa sana aşılama yaparız dedi bendedim bir kaç ay deneyim şu klomen tedavisini olmazsa aşılama yaparız dedim yardımcı olacak konuşuruz dedi dr.larla bişeyler yapmaya çalışırız dedi... mutluyum ben mutluyum mutluyum :))))

ALLAH mutluluğunu daim etsin rabbim sabrını hayırlı bir evladla mukafatlandırsın bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah.

kuzucuklarımmmmmmmmmmm hepinizi çokkkkk özledimmmmm :)herkesin keyfi yerindedir inşallahhhhhhhhhhhh..şuleeeeeemm merak ediyordum seniiiiiii :)bu arada kesinlikle uzak olsunnnnnnn kuşum evinnnnnnnnnn ......nevacım mutfakta çok güzelmişşşşşşşşşşş allah bebişine mama hazırlamayı nasip etsin mutfacığında :)gül kayınvalideye tahammül konusunda epey başarılısın be tatlım tebriklerrrrrrrr.....tume ,semiiii.febe ..nerelerdesinizzzzzzzzz...........özlettinizzzzzzz kendinizii..masalcım hasretçim ,orkidecimm,dosbammmmmmmmm sevgilerrrrrrrrr size deeeeeeeeee:)

allah sabrını veriyor be tatlım 3 yıldır hiç cvp vermiyorum ama patlamam ne zaman olacak bilemiyorum ki bilirsin kendini tutan biriktiren birinin patlaması çok daha kötü oluyor.kısmet artıkın ne diyeyim :)))))

slm kızlar.herkescikler dağılmış.bende giremiyorum
çok yorgunum
bugün 11:30 da çıktım evden 20:30 da gelebildim
ayaklarıma karasular indi deyimininde hakkını verdim sanırım izmitte girmediğim mağaza kalmadı

masalcım evet hala gelmedi canım ya.ne kadar yavaşlar yürüyerek getiriyorlar galiba.adresimde çok açıktı bulamama gibi bir durumda olmaz ama anlayamadım yani

şule,gül ne güzel dertleşmişsinizkızlar.herkesin ufak yada büyük kayınvalide ile çatışması var kızlar yanlız değilsiniz.ohhhooooo anlatsak dağ olur takılmayın boşverin.

orkide febe hasret tume dosba melodi şöyle bi,r toplaşamadıkbir denk gelemedik özledim öyle 5 10 kişi sohbeti.:84::84::84::84:

anammmmmmmmm semi gelmişşşşşşşşşş :)canım arkadaşımmmmmmmmm nerelerdesin sen yahu özledim inannnn :)valla toplanamıyoruzz epeydir nevada yoğun bu aralarr ...herkes koşturmada sanırım ...bir toplansak kaynatcak çok şey olacak sanırım

çok güldümbirde o topiği işyerinde okuyorlarmış
nasıl dayanıyorlar bilmem her oıkudugumda gözümden yaşlargeliyor
gülcüm sende baya müdavim olmuşsun topiğe

evet tatlım aynen anlatsak daha neler neler oluyor işte canım ne yapıcanişte elimden geldiğince bende takmamaya çalıyorum ama olmuyor işte takıntılıyım o yüzden dedim içimde birikiyor diye

geldim kuzum .evet şöyle bir toplansak kaynatsak süper olacak ama
çok yorgundum eşime dediöm hadi uyuyalım 2 saat önce tam yatıcaz yok dedim sen git ben kızlara bir bakayım ne zamandır giremiyorum belki birkaçını görürüm dedim.kös kös gitti ne yapsın kocişim.

öyle tatlım vallaha iyi geliyor okudukça zaten bu 2 topikte geziniyorum genelde yani....gerçekten çok komik olan şeyler var...insana iyi geliyor okudukça ve ben hiç bu kadar güldüğü,mü hatırlamıyorum ilkten son sayfalara bakayım dedim sonra baktım çok komik ben bu konuyu baştan sona okucam dedim.şu an 166. sayfadayım canım ama gerçektende hiç bu kadar gülmedim...kendiminkileri komik olarak görmüyorum ama rezillikmi rezillik bende yazayım dedim öle yani :))))

çok güldümbirde o topiği işyerinde okuyorlarmış
nasıl dayanıyorlar bilmem her oıkudugumda gözümden yaşlargeliyor
gülcüm sende baya müdavim olmuşsun topiğe

evet tatlım aynen anlatsak daha neler neler oluyor işte canım ne yapıcanişte elimden geldiğince bende takmamaya çalıyorum ama olmuyor işte takıntılıyım o yüzden dedim içimde birikiyor diye

ben şu ana ayrıyım ama 1.5 yıl kadar beraber oturduk.şimdi aklıma bazen beni üzdüğü zamanlar geliyor
sinirleniyorum hırslanıyorum
sonra düşünüyorum aptalmısın semi sen zaten zamanında üzülmüşsün kaç defa daha hatırlayıp hatırlayıp üzüleceksin saçmalama diyorum hemen çıkıyorum o moddan.birkaç dkmı bilke aynı düşünce ve üzüntü ile harcamak istemiyorum

hoşgeldin hevukcum nasılsın?
bu arada semicim sen nasılsın yorgunmuşsun ama genel olarak yani nasılsın ?
direk konuya girdik sormadan

Bu kaynanalar ne fena Anacım bazend gelinler çook beter oluyii iyii kaynanalara kötü gelin k..kaynanaya iyi gelin düzen böle oluyo yoksa heralde kan gövdeyi götürürdü
Benimki yok Allahtan burda uzaklarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…