sağol masalım AMİN canım AMİN.ay valla ya ne diyeceğimi bilemiyorum tatlım.
gerçekten allah yardımcınız olsun. inşallah gülde en kısa zamanda evini ayırır.
ay yemin ediyorum çok üzülüyorum bunları duyunca çok ve söyliyicek bişey bulamıyorum.inşallah tatlım....
ya aslında olay ne biliyormusun
benim burnumdan getirecek ayrı eve çıkacaz sorumlusu ben olacam.baktı plan tutmadı ben hiç cvp vermiyorum oğluna yüklenmeye başladı ona saaşmaya bi ara 2 dk yan yana durdumu kavga ediyorlardı neyse o ara eşimin babasından kalma arsa satılacak bize ev peşinatı verilecekmiş benaynen bu durum şoktayım nasıl kızına vermiyorda bize veriyor diye çünkü kızı öz eşim üveey evlattır sanki öle davranır hep neyse gel zaman git zaman tarla satılıyor kaynanam eşime siz kira vermiyorsunuz ablan kira veriyor ona veriyim parayı onlar alsın diyor ve para onlara veriliyor ve hala ev mev yok ortada.nerdeyse 6--7 ay oldu bizim olsaydı para şimdi ne güzel evimde olacaktım onada bizede peşinat verecek gerisini krediyle kendimiz ödeyecez yani....ama bilmem bize ne zaman gelir...çünkü görümceme verdiği paraya kredi çekti ekledi.kredide 4.5 sene sonra bitiyor.o zamana kadar ölmezsem neyse inşallah benimde biir gün evim olacak
benimde ev aramaya çıkmam lazım ama hiç istemiyorum ya
benimde ev aramaya çıkmam lazım ama hiç istemiyorum ya
ALLAH mutluluğunu daim etsin rabbim sabrını hayırlı bir evladla mukafatlandırsın bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah.kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr
şimdi labarıtuvarda çalışan ablamla konuştummm...olmazssa sana aşılama yaparız dedibendedim bir kaç ay deneyim şu klomen tedavisini olmazsa aşılama yaparız dedim yardımcı olacak konuşuruz dedi dr.larla bişeyler yapmaya çalışırız dedi... mutluyum ben mutluyum mutluyum :))))
tamam canım ben kaçtım.hai canım hadiii kaynanana görümcene uzaaaaaaaakkk taaa uzak bi yerden bak hadi bebişim
ALLAH mutluluğunu daim etsin rabbim sabrını hayırlı bir evladla mukafatlandırsın bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah.
kuzucuklarımmmmmmmmmmm hepinizi çokkkkk özledimmmmm :)herkesin keyfi yerindedir inşallahhhhhhhhhhhh..şuleeeeeemm merak ediyordum seniiiiiii :)bu arada kesinlikle uzak olsunnnnnnn kuşum evinnnnnnnnnn ......nevacım mutfakta çok güzelmişşşşşşşşşşş allah bebişine mama hazırlamayı nasip etsin mutfacığında :)gül kayınvalideye tahammül konusunda epey başarılısın be tatlım tebriklerrrrrrrr.....tume ,semiiii.febe ..nerelerdesinizzzzzzzzz...........özlettinizzzzzzz kendinizii..masalcım hasretçim ,orkidecimm,dosbammmmmmmmm sevgilerrrrrrrrr size deeeeeeeeee:)
slm kızlar.herkescikler dağılmış.bende giremiyorum
çok yorgunum
bugün 11:30 da çıktım evden 20:30 da gelebildim
ayaklarıma karasular indi deyimininde hakkını verdim sanırım izmitte girmediğim mağaza kalmadı
masalcım evet hala gelmedi canım ya.ne kadar yavaşlar yürüyerek getiriyorlar galiba.adresimde çok açıktı bulamama gibi bir durumda olmaz ama anlayamadım yani
şule,gül ne güzel dertleşmişsinizkızlar.herkesin ufak yada büyük kayınvalide ile çatışması var kızlar yanlız değilsiniz.ohhhooooo anlatsak dağ olur takılmayın boşverin.
orkide febe hasret tume dosba melodi şöyle bi,r toplaşamadıkbir denk gelemedik özledim öyle 5 10 kişi sohbeti.:84::84::84::84:
anammmmmmmmm semi gelmişşşşşşşşşş :)canım arkadaşımmmmmmmmm nerelerdesin sen yahu özledim inannnn :)valla toplanamıyoruzz epeydir nevada yoğun bu aralarr ...herkes koşturmada sanırım ...bir toplansak kaynatcak çok şey olacak sanırım
çok güldümbirde o topiği işyerinde okuyorlarmış
nasıl dayanıyorlar bilmem her oıkudugumda gözümden yaşlargeliyor
gülcüm sende baya müdavim olmuşsun topiğe
evet tatlım aynen anlatsak daha neler neler oluyor işte canım ne yapıcanişte elimden geldiğince bende takmamaya çalıyorum ama olmuyor işte takıntılıyım o yüzden dedim içimde birikiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?