aynu hatayı bende yapmıştım malesef.
peki düşünmüyormusunuz ayrılmayı.
ya annesi nihayetinde fakat madem kira hariç herşeyi yapıyorsunuz kendinize ait bi eviniz olsun işte başka çocuğu yokmu gitmiyormu?vallaha tatlım istiyoruzda işte maddiyat gerçi bi kira vermiyoruz diğer herşeyi biz yapıyoruz.marketti pazardı faturalardı aklına ne gelirse bazen çok sıkılıyorum eşime diyorum bi kira vermiyoruz kiramı fazla gelecek ben illaha bina olsun demiyorum gecekondu bakalım diyorum ama oda adamın klasını sarsıyor.birde ben kira vermem diyor allah büyüktür bi yerden bişey çıkar diyor ev almak için yani ama beni avutuyor sanırsam(((((((
bahsetmiyosun dememin nedeni ben kayınvalidemler otururken pc,nin tozunu alabiliyordum sadece dışarı çıkamazdım falan seninki karışmıyormu.
canım ALLAH kolaylık versin yaşayan bilir fena bi durum yani ben odamda dursaydım azcık kıyamet kopardı namaz kılarken bile kapıyı açık bırakıyordum tirip atmasın diye.vallaha tatlım dediğim dedik birimesela dünya alem beeyaza beyaz der o siyah diyorsa siyahtır...ben vallaha genelde odamdayım pc laptop olduğu için odamda takılıyorum işlerimi yapıyorum odama geçiyorum...kızı var yılda 1 veya 2 kere gider 1 hafta yada 10 gün kalır...yazları kardeşinine gider arada öle yani ama yinede sıkılıyor insan vallaha gittiği zaman her seferin ferah ferah oh çekiyorum bunuda geçen fark ettim....
canım ALLAH kolaylık versin yaşayan bilir fena bi durum yani ben odamda dursaydım azcık kıyamet kopardı namaz kılarken bile kapıyı açık bırakıyordum tirip atmasın diye.
bence kocişini ikna etmeye çalış.
kılasik kaynana yani bende rahatsın sanıyordum çok sinirlerim bozuluyor bunları okuyunca ALLAH merhamet versin kalp gözlerini açsın inşallah.bazen çok bunalıyorum canım oda farkında kız benim düğünüme gelemeyen arkadaşlarım evime geliyordu hediyesini alıp ona bile laf söledi. sanki ben yoldan geçeni eve alıyormuşum muhamelesi yaptı bende dedimki eşime gelen misafirime bile karışıyor düğünüme gelmeyen tabiki evime gelecek evime gelmek isteyene gelmeyin kaynanam istemiyormu diycem dedim...oda bana dediki o konuda ben söledim karışamazsın gülün gelen misafirlerine diye yani anlıyacağın onada şikayet etmişsağolsun aşkımda sölemiş beni savunmuş...kız yaptığım ütüye bile karışıyordu şöle yap diye.yemek yapıyorum tahtada kesiyorum soğanları yok neymiş elimde doğruyacakmışım soğanı bu evin soğan doğrayışı böle böle yapacaksın diye tutturdu anne ben öle kesemiyorum yok öle yapacan...ama artık yapabiliyorum :)
kılasik kaynana yani bende rahatsın sanıyordum çok sinirlerim bozuluyor bunları okuyunca ALLAH merhamet versin kalp gözlerini açsın inşallah.
ya zaten bu görümceleri hiç anlamış değilim aynen bende kaynanama susarım belki ama şu görümcemler çok canımı sıkıyor bide utanmadan benden yapmamı beklediği şeyleri görümcesinin istediği için kızgınlığını dile getiriyor nutkum tutuluyor inan.ayrıca görümcem kaynanamdan daha fenadır...ama bir gün onuda fena yapıcam zaten birgün bi patlıycam fena patlıycam hepsini sıradan geçiricem içimn ne kadar biriken şey varsa kusacam onlara kırmıyım diye sussuyorum ama sustukça üzerime geliyorlar bakalım patlamam ne zaman olacak tek bilddiğim çok fena olacak
bir sordum 1000 ahh diycen şimdi keşke sormasaydım diycen dimi :)
bu arada hoş geldin masalcım sessiz kaldın...
hayır canım estağfurullah olurmu hiç dertleştik işte.bir sordum 1000 ahh diycen şimdi keşke sormasaydım diycen dimi :)
bu arada hoş geldin masalcım sessiz kaldın...
sağol masalcım amin inşallah.hoşbulduk tatlım.aynen böyle oldum okurken valla.
Allah yardımcınız olsun tatlım.çok zor bi durum
sağol masalcım amin inşallah.
ya zaten bu görümceleri hiç anlamış değilim aynen bende kaynanama susarım belki ama şu görümcemler çok canımı sıkıyor bide utanmadan benden yapmamı beklediği şeyleri görümcesinin istediği için kızgınlığını dile getiriyor nutkum tutuluyor inan.
neyse ya kocişim farkında ya artık bana yetiyor seninde kocişin destek oluyor çok şükür belki bi gün evide ayırmak ister.
hoşbulduk tatlım.aynen böyle oldum okurken valla.
Allah yardımcınız olsun tatlım.çok zor bi durum
ay valla ya ne diyeceğimi bilemiyorum tatlım.
gerçekten allah yardımcınız olsun. inşallah gülde en kısa zamanda evini ayırır.
amiiiiinnnnnn tatlım amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ... inşaallah benimde birgün evim olacak
inşallah tatlım.....
ben çıkıyorum bugün çok iyi hissetmiyorum kendimi accık uyurum belki.
öpüldünüz şekerlerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?