valla gülcüm bi fikrim yok.
semide daha almamıştı en son konuştuğumda.
inşallah biyerlerde kaybolup gitmemiştir
inşallah tatlım nasılsın demiştim umarım iyisindir canım
tumeciğim ben salon takımı alacağım birde yatak odası takımı 2 takım yani ama burada 8 milyar sadece 2 si bursa inegöle yada oraya gitmeyi düşünüyorum kaliteli olduklarını düşünüyorum sonuçta kendileri yapıyorlar vede buradaki mazaların çoğu oradan alıp burada pahalı pahalı satıyorlar çok eksiğim var ve 5 odam var daha köşe takımı ve ünitede alacağım bilmiyorum bakalım kararsız kaldım :26::26:
pardon canım yaa... tespihlere odaklandım.
iyiyi tatlım çok şükür. sen nasılsın, yorulmuşsun bugün.
ama mis gibidir şimdi eviiinnn.
keşke benimde olsaaaaaa
canım kayseride düşünebilirsin eğer sitelerde bulamadıysan, kayseride türkiyenin en büyük mobilya merkezlerinden biri. zaten istikbalin merkezi kayseride.. ama kayseri sana çok uzak tabi
bu arada beş oda mı
ay vallahi Allah kolaylık versin canım ben 3 odaya yetişemiyorum
masalcım gelelim mi temizliğe şekerim... valla herkes bir taraftan temizliğe girişse bir günde evde su değmedik yer kalmaz
pardon canım yaa... tespihlere odaklandım.
iyiyi tatlım çok şükür. sen nasılsın, yorulmuşsun bugün.
ama mis gibidir şimdi eviiinnn.
keşke benimde olsaaaaaa
iyi şükür canım...olsun ya temiz olsunda yorulalım canım vallaha yakın olsak gelirdim sanada yapardım ne güzel olurdu hem sen rahatlardın temizlendi diye hemde görüşmüş olurduk ne güzel olurdu vallaha....tumecim sanada yetişemedimgörüşürüz canım
canım kayseride düşünebilirsin eğer sitelerde bulamadıysan, kayseride türkiyenin en büyük mobilya merkezlerinden biri. zaten istikbalin merkezi kayseride.. ama kayseri sana çok uzak tabi
bu arada beş oda mı
ay vallahi Allah kolaylık versin canım ben 3 odaya yetişemiyorum
masalcım gelelim mi temizliğe şekerim... valla herkes bir taraftan temizliğe girişse bir günde evde su değmedik yer kalmaz
evet 5 oda
şu anki odamı misafir yatak odası yapacağım.
kendi oturma grubumu çocuk olana kadar çocuk odasına koyarım
mutfakla oturma odası bir oraya köşe ünite almayı istiyorum
büyük misafir salonum var yemek odamı beyaza boyatıp salon takımı almam lazım
bide kendime yatak odası
200 metrekare tabi temizlik ne olacak şu anda bir fikrim yok elimde bez süpürge gezerim artıkın hee size mutfak çizimimi koyacağım yer fayansına kadar aynıbakalım beğenecekmisiniz :26:tam kendi istediğim gibi çizdirdim
canımsınız yaaaaaa.... sizi hakkatten seviyorum ben yaaaaa
sağol canımın içi teşekkür ederim evet görüşme fikri süpeeeeeeeerrrr......keşkeeeee
evet 5 oda
şu anki odamı misafir yatak odası yapacağım.
kendi oturma grubumu çocuk olana kadar çocuk odasına koyarım
mutfakla oturma odası bir oraya köşe ünite almayı istiyorum
büyük misafir salonum var yemek odamı beyaza boyatıp salon takımı almam lazım
bide kendime yatak odası
200 metrekare tabi temizlik ne olacak şu anda bir fikrim yok elimde bez süpürge gezerim artıkın hee size mutfak çizimimi koyacağım yer fayansına kadar aynıbakalım beğenecekmisiniz :26:tam kendi istediğim gibi çizdirdim
kızlar merhabalar özledim sizleri akşamları giremiyorum artık kociş bu ara iş aldı pc,de oluyor.
gündüzde ev arıyorum iyi değilim kızlar ev bulamıyorum bulduğum evlerde kayınvalidemlere görümceme çok yakın oluyor tutmak istemiyorum kocişe dedim tekrar vıcık vıcık olmak ve ezilmek istemiyorum yakın olursak sürekli gelicekler sürekli gitmemi bekliyicekler gene başlıyıcaklar laf çarpıtmaya herşeyime müdahale etmeye ben seni ezdirmem bu saatten sonra dedi ama onlar senide tınlamıyıcaklar ve yapıcaklarını yapıcaklar dedim ve tek bi örnek veriyim sana kararını ona göre ver dedim örneği sizinlede paylaşmak istiyorum kızlar.
geçen perşembe kayınvalidemin günü var dedim iki gün gittim hatırlarsanız ikinci gün 30 kişilik bi guruba hizmet ettim gün kayınvalidemin değil görümceminmiş meğer neyse ALLAH rızası için sesimi çıkarmadım elimden geleni yaptım toparladım görümcem kendi gününde misafirden farksızdı bi bardak çay bile doldurmadı akşam eve dönücem ah çok yorgunum ayaklarım çok ağrıyor bu ara daha çabuk yoruluyorum neden acaba dedim ve aldığım cvp şu şule sen bildim bileli böylesin kansızlıktan heralde dedi.
kendimede kızıyorum bi hafta istanbulda koşuşturdum eve geldim 2gün evle ilgilendin iki gündürde burdayım bumu çabuk yorulmak daha ne olmasını bekliyosunki çabuk yorulduğunu düşünüyorsun ama bi anlamdada yaptığım saçmalık hatunun düşüncesini dile getirmesine neden oldu.
kocişte sen çok çalışkansın madem bi bardak çayıda sen koysaydın abla deseydin dedi deseydim tartışırdık ve o gün verdiğim bütün emek boşa giderdi dedim ben susmayı tercih ettim dedim karar senin hala o evi tutmak istiyorum diyorsan tutalım dedim hayır tutmayalım dedi.
kızlar yoruldum bunlarla uğraşmaktan.
aynen gülcüm kocişler yokken yapıcaklarını yapıyorlar dimi ya bugünlere gelene kadfar çok uğraştık tekrar diplerine gitmek istemiyorum.sakın tatlım SAKINNNNNNNNNN
mademm uzaklaşmışsın aynı hatayı yapma ne kadar ezdirmem desede onlar olmayınca yanımızda oluyor gene sinirimizi bozacak şeyler.yapıyorlar yapacaklarını birde eşin ailesine yakın olunca bir süre sonra değişirse oda cabaası olur benim fikrim tabi elindeyse madem uzaklaşmışsın sakın rahatını bozma.gerçi ben diyorum ayrı evim olsa zaten eşim oturduğumuz muhitten ayrılmaz ama en azından camından balkonundan bakınca evimi görmesin yeter...ama işte dediğim gibi benim eşim bu muhitten ayrılmaz onun için yoksa ben ona çok senek sundum başka şehir bile dedim ama kabul etmiyor işte....kurban olduğum allahım bana ayrı bir ev nasip etsin inşallah....
aynen gülcüm kocişler yokken yapıcaklarını yapıyorlar dimi ya bugünlere gelene kadfar çok uğraştık tekrar diplerine gitmek istemiyorum.
amin canım benim inşallah süreklimi senin yanında kayınvaliden.
aynu hatayı bende yapmıştım malesef.ilk evlediğimizden beri birlikte oturuyoruz canım 3 yıldır.ben onun evine gelin gittim...kendim ettim kendim buldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?