ay şımardım
canım bende sizi özledim valla
bugünlerde bir yoğunluk vardı bende ama artık buralardayım işallah
melodi tatlım hayırlısı olsun bende aşılama yaptıracağını düşünmemiştim.
doğal deneyeceksiniz zannetim ben. hayırlısıyla fazla bekletmeden gelir inşallah bebeğin bitanem
İyi geceler Masalcan....
evet canım bir bakayım dedim ismin vardı ama sanırım pc başında değildin
ben iyiyim canım sen nasılsın
ne var ne yok
saoll canım benimmm bende tahmin etmemiştim spontan aşılama oldu benimkisi :)hayırlısıyla bekliyorum canımmmmm inşallah allahım nerde varsa evlet isyeten herkese nasip etsinnn..bu arada gecelereri aramıza döndün kuzucum tebriklerrrr valla :))
ben izmitteyim canımSemi sen nerede oturuyordun canım..Ben şimdi Ahmet göçmene gidicem kordonlarını bağlatan kadınlarınkini bile açıyo hastanede bir kadın gördüm tüpleri tıkalıymışşş istemeden kulak misafiri oldum 4 kez tüp yapmış olmamış Ahmet göçmende ameliyat olmuş tüpleriniii açtırmış kucagında bebiş vardı bide karnında bende gittim ama ulaşmak biraz zor :26: Rahim filmi istedi tekrar benden bende daha gitmedim ama gidicem Ümraniye devlet hastanesinde Google dan aratırssan çıkar bilgiler...
evet ya kimse anlamamış.melodi kuzum bağıracaksın ben aşılama yaptırdım diyemelodi tatlım hayırlısı olsun bende aşılama yaptıracağını düşünmemiştim.
doğal deneyeceksiniz zannetim ben. hayırlısıyla fazla bekletmeden gelir inşallah bebeğin bitanem
hayırdır kuzum sendedemi düğün telaşı var yoksam.
aman iyi şeyler için yoğun ol rabbim güzel günler göstersinde varsın biz özleyelim demi ama
Gülcüm ne olsun istiyorsunkii bebeğin canım 2 tane versin Rabbim bizlere hepimize inşallah 1 kız bir erkek en hayırlısından
iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yok
sana bi uğrayayım dedim çıkalyım canım iyi geceler
ben izmitteyim canım
bahsettiğin dru duymamıştım.şu an laparoskopi düşünmüyorum.ama zamanı gelince değerlendiricem canım.
evet ya kimse anlamamış.melodi kuzum bağıracaksın ben aşılama yaptırdım diye
bak bir tedeviye başlasam nasıl bağırıyorum buralarda
yok canım benimki gezip tozma
canım istanbuldan geldiğimden beridir burdada koşuşturuyorum biyandan ev arıyorum akşamları pek giremiyorum kociş uyuyana kadar iş ldı bi süre pc,yi işgal edicek fırsat bulur bulmaz giriyorum sende yoktun ya pek denk gelemedik.
bu arada aşılama yapmışın şimdi gördüm hayırlı olsun.
testlerin hepsi bitti şimdi hazirannın 25,ine kadar aralıklarla bütün sonuçlar çıkmış olucak bakalım beklemedeyiz işte.
gez tatlım gez. ooohhh bak hamiş olunca eve bağımlı oluyosun sonra.
toppik nöbetçisi olursun benim gibiiiii
canım benim zor oluyor bilirim 8 haft bir hamilelik geçmişimö var benimde felakaetti mide bulantılarımm yatıyordum süreklii :)şimdi hamile kalırsam yine aynı şeyler beni bekliyo ama herşeye razıyım inannnn ..mide bulantılarımın kıymetini şimdi anladımmmmay valla aklım burda kalıyo ama ilaç alıyorum akşamları çok kötü oluyorum.
mecburiyetten yatıyoruım. yoksam çoook özledim sizleri.
dinlen tatlım dinlen. hiç belli olmaz ceeee diyip gelir bebişin inşallah
kızlaaarrr fikir vermediniz bana ne yapayım sizce....?????
birde melodicim maliyetini sormuştum ama
ALLAH razı olsun tatlım amin rabbim seninde yardımcın olsun inşallah umudumuzu yitirmiyicez ve bu mübarek günlerde duaya devam edicez olucak inanıyorum olucak ALLAHIN izni ile.canım benimmmmmmm allah yardımcın olsunnnnn ...inşallah iyi bir ev denk gelir sonrada bebiş oh ne güzel olur :)bende yaptırdımmm bakalım ne olacak çok istiyorum gelsin sıpam ama kendimide şartlamıyorum kesin tutacak diyeee karmakarışık bir haldeyim anlayacağın
iyi geceler bitanem...
tanıştık ama pek sohbet etme fırsatı bulamadık senle.
nasılsın tatlım umarım iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?