Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepimiz yaptırdık biliyoruz canım
eski topiğimiz 2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar malum kulakları çınlasınhatırladığım kafdarıyla 300 ede yaptıran vardı 1000 tl uyede
benimde 750 falan denk gelmişti sanırım aşılama ücreti 420 idi

hevukkkkkkk selammmmmmmmm tatlımmmm..epeydir görüşemedikk...ben bu aşılama olmazsa eğer laparoskopi olucam izmirdeeeeeeee tüpler için bakalımm. o dediğin doktoru duymuştum bende da vinci metodunu kullanıyor sanırsammmmmm ..denemekte fayda var benceeee :)

kesinlikle hiiiç şikayetçi değilim valla
çok bekledim bunları inşallah rabbim hepinize göstersin.

bu arada benim sıpanın ikili tarama testi temiz çıkmışşş

aa masalcım öyşle deme
o ilaçların faydası olmuştur hamile kalmanda belki.

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırıcam sabah doktorda randevum var yumurtam çatlamışsa aşılama yapılacak. aşılama zor mı aşılamadan sonra devamlı yatmam gerekiyormu ilk aşılamada tutan var mı ne yapmam lazım gözüme uyku girmiyor sabırsızlıkla sabahı bekliyorum =(

kesinlikle hiiiç şikayetçi değilim valla
çok bekledim bunları inşallah rabbim hepinize göstersin.

bu arada benim sıpanın ikili tarama testi temiz çıkmışşş

oh oh maşallahhhhhhhhhh canım benim aferim sıpamızabu arada oğluşun mu olcak yoksam

canım hep öyleydikte
havalar ne zaman ısındı herkes bir yerde
zaten hemen hemen tüm topiklerde var bu durum.ama bu akşam iyiyiz

bütün kızlar toplandık toplandık:124::124::124::124::124::124:

evet kabul olurmuş herzamanda dua ediyorum. inşallah rabbim tez zamanda göbişlerinizi şişirisin bitanem

evet bazen toppik sesizliğe bürünüz ama genelde hareketlidir toppiğimiz şekerim

tatlım endişelenme ben yeni yaptırdımmm ..hiç bişey hissetmiyorsunnnnn bile ..rahme ince bir kanülle spermenleri yolluyor sonrda tampon koyuyor ayaklarını birbirin ütüne koyuyosun on dakika orda yatıyorun sonrada ytağa geöiyosun yarımm satte orda yatıyosun tamam ..normal hayata devam sonra :))hayırlı olsun inşallahhh sıpan tez zzamanda gelsin :)

Slm tatlım ben tüp denedim olmadı canım geçen ay onada gittim ama uğraşmak istemedim yeni çekilmiştim rahim filmimi tekrar çekil dedi ameliyat olmamışsın ne yapışıklığı dedi bende uğraşmak istemedim Annemlerin ayagının dibinde ümraniyede aslında şimdi rahim filmi çekilicem tekrar ona gidicem davinçii yöntemini geliştirmiş kendisi evet önce film çektiriyim sonra ona gidicem hiç bir dr bişey yapmadı tedavii yanii sadece 3 kez klomen ve tüp bebek tutmaması tüplerden olabiliyomuşş bişey salgılıyomuşş benim biri tıkalı diğeri yapışık Hyırlısı olsun inşşş....

merhaba
hoşgeldin.aşılama çok basit bir işlem sakın korkma 1 2 gün sonra normal hayatına geri dönebilirsin diyor drlar
kendini koru tabi ama 12 gün yatmana hiç gerek yok.
sana tavsiyem spermler verilirken rahat olaya kendini kasmamaya çalışki daha rahat ulaşabilsinler yumoşa ve gerçekten canın yanmayacağı içinde kasılacak bir durum yok tamam canım
işallah sonucun pozitif olur.

sağol inşallah tutar. sabırsızlıkla bekliyorum.

ayy inşallah...

canım hep öyleydikte
havalar ne zaman ısındı herkes bir yerde
zaten hemen hemen tüm topiklerde var bu durum.ama bu akşam iyiyiz

bütün kızlar toplandık toplandık:124::124::124::124::124::124:

Bugünde öyle kalabalık topikk bizim sohbet topiğimiz var gariplerim biryere gidemedikleri için çalıştıklarından herzaman dolu oluyo Hem eşi hem işi olan bayanlar bide ölümüne geyik topiği..
Ben oralarada pek takılmıyorum gerçi bu bebek mevzuu canımı çok sıkıyoo hiç olmıycakmış gibi hissediyorum..Olmadığını söylemiyorudum bide bu aralar herkes soruyoo artık bebek yap diyee 3 sene olucak temmuzda.:85:

canım hayırlısı inşallah benimde sağ kapalı sol açık çıktı ama doktorum onda da sorun var gibi dedi o yüzden laparoskopi olucammm bu ay sıpa gelmezsee ..tüp bebekten önce bence daha faydalı bir işlem gibi. yaptır bence ve şu tutmaması tüplerle alakalı olamaz dedi benim doktorum tüp baby için sakın aldırayım falan demeyin tüpleriiiii bence eğer normal doğum olursa kendiliğinden açılabiliyormuş çoğu zman :))))))
eveeet % 70-%80 oğluşum olacakmış.
bu ayın sonunda netleşecek

oh ne güzel canım ya çok sevindimm.benim içinde farketmez ne olcağı ama benim içimden de hep oğluşum olcak geçer nasip tabiiiiiii .ah anne olayımda kız mız hepiciğini çok svicemmmmm ..sevmelre doyamıcam resmen

Nise kızlar ben kaçimm banyo yapim ütü yaptımm çok yoruldum terledimm banyo yapimde mis kokiyim çarşaflarımıda değişmiştim kirli kirli yatmıyım alışkanlık nezaman deişsem banyo yapıp yatıyorum..
İyi geceler sizlere baxser giymiş penguenler kutsasın sizleri Allah'a emanet olun

hadi bakalım iyi gecelerrr canımmmm:)o alışkanlık bende de var hevukçummmm öpüldün tatlımmmmmmmmmmmmmmm:76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…