Bugünde öyle kalabalık topikk bizim sohbet topiğimiz var gariplerim biryere gidemedikleri için çalıştıklarından herzaman dolu oluyoHem eşi hem işi olan bayanlar bide ölümüne geyik topiği..
Ben oralarada pek takılmıyorum gerçi bu bebek mevzuu canımı çok sıkıyoo hiç olmıycakmış gibi hissediyorum..Olmadığını söylemiyorudum bide bu aralar herkes soruyoo artık bebek yap diyee 3 sene olucak temmuzda.:85:
[ı]problem neydi sizde canım:26:
şöyle diyeyim bu işim prosedürü sırası bu
klomen
klomen +çatlatma iğnesi
2 aşılama
tüp baby
direk tüp bebeklik bir durumu yoksa bu yollardan geçiyorsun canım
işallahg bunların hiçbirine gerek kalmadn gelsin bebeğin[/ı]
şimdi gördüm kuzucum kusura bakma ..benim 600 tuttu ama ben ymoş geliştirici ilaç kullanmadım canım benimmm..sadece aşılama parası doktora 500 birde labratuorda sperm yıkama işlemi yapıldı oda 100 kağıt..toplam 600 bayıldık.ama ilaç kullanırsan iğne falan maliyet artıyor tatlım..semiiii biliyordur o kullanmıştı sanırım..bence klomen tedavine devam et biraz sonra olmadı aşılama denersin canımmm:)
tatlım aşılamayla ilgili demişsin evet kaçırmışım ben senin sorunu kusura bakma hayatım.
Ben biliyosun 3 aşılama yaptırdım üçüde negatif oldu.
Ama ilkinde tutanlar var. Yaptır bence.
Malıyetıde ben 2 tane aşılamayı devlet hastanesinde yaptırdım hiçbişey ödemedim.
Ama 3. Dr muayenehanesinde yaptı 400 tl verdim bitanem.
Ama istersen 1 tane dene umutsuzluğa kapılma fazlada kendini şartlandırma ama sonra daha fazla üzülürsün. Eğer olmazsada imkanınız varsa fazla zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırırsın.
Ben aşılamaları yaptırdığıma pişmanım diyemem 3. Yaptırmasaydım keşke ama diyorum.
öteki 2 aşılamayoı zaten çok umut bağlamamıştım ben sadece tüp bebek hakını kazanmak için yaptırdım. Devlette yaptırırsan 2 aşıolamadan sonra tüp bebeğe hak kazanıyodum ondan yaptırdım.
3. Dede dr para almak için yaptı . Herzamanki dr yaptığı şeyler yani.
Hııım birtek aşılamalarda harcadığım ilaç parası oldu oda bir kere verdim 3 aşılamaya yetti ilaçlarım 400 lira tatlım. Inşallah yeterli açıklama olur.
[ı]hepimiz yaptırdık biliyoruz canım
eski topiğimiz 2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar malum [ı]kulakları çınlasın[/ı]hatırladığım kafdarıyla 300 ede yaptıran vardı 1000 tl uyede
benimde 750 falan denk gelmişti sanırım aşılama ücreti 420 idi[/ı]
evet görmüştüm o topiği
zordur hem işi hem topiği yürütmek maaşallah size
daha 3sene çok sayılmaz ki
benim 6 olacak eylülde
canım hayırlısı inşallah benimde sağ kapalı sol açık çıktı ama doktorum onda da sorun var gibi dedi o yüzden laparoskopi olucammm bu ay sıpa gelmezsee ..tüp bebekten önce bence daha faydalı bir işlem gibi. yaptır bence ve şu tutmaması tüplerle alakalı olamaz dedi benim doktorum tüp baby için sakın aldırayım falan demeyin tüpleriiiii bence eğer normal doğum olursa kendiliğinden açılabiliyormuş çoğu zman :))))))
Öylemiymiş aldırmak istemiyorum ben evet biçok kişi normal dogumdan sonra tekerar kendiliğinden hamile kalabiliyormuşş..Anam seninde aynı benim gibi benimde sağ kapalı sol açık ama yapışıkmış oda..Uff nasıl bir yol izliycegimi bilemiyorum valla Bir arkadaşta öyle dedi tüplerden sıvı geliyomuş ve tutunmasıı engelliyormuş aldırmış oda 4..denemede yani aldırdıktan sonra hamile kaldı ama düştü bebeği yine :26: napıcagımı bilmiyorum inşallah tekrar gidiyim ben bu dr film çekilimde..bari..
oh ne güzel canım ya çok sevindimm.benim içinde farketmez ne olcağı ama benim içimden de hep oğluşum olcak geçer nasip tabiiiiiii .ah anne olayımda kız mız hepiciğini çok svicemmmmm ..sevmelre doyamıcam resmen
slm arkadaşlar bende aşılama yaptırıcam sabah doktorda randevum var yumurtam çatlamışsa aşılama yapılacak. aşılama zor mı aşılamadan sonra devamlı yatmam gerekiyormu ilk aşılamada tutan var mı ne yapmam lazım gözüme uyku girmiyor sabırsızlıkla sabahı bekliyorum =(
maşallah semicimm :)))))))))) artık tedaviyee başlasan diyorumm yaniiiver elini bebiş sonraaaaaaaaa
İnşallah oğluşunda kızçende olur ben ve eşimde hep kızçe istiyoduk ama neolursa makbulümüz kızda erkekte...
İnşallah oğluşunda kızçende olur ben ve eşimde hep kızçe istiyoduk ama neolursa makbulümüz kızda erkekte...
konuşucak mecalim yok melodicim.şulecimm sesin çıkmıyorrr kuzum ne oldu sana böyleee
hımmm şeyyy nasıl uykum geldibirden gidip uyusammı
konuşucak mecalim yok melodicim.
kızlaaaarrrr uykuşum geldi yatıyorum bennnn:80:
Iyi geceler tatlı rüyalar şekerlerim...
Sizi seviyoruuuummmm
Vede öpüyoruummm
kızlaaaarrrr uykuşum geldi yatıyorum bennnn:80:
iyi geceler tatlı rüyalar şekerlerim...
sizi seviyoruuuummmm
vede öpüyoruummm
dinlenicek vaktim yokki yarın evden çıkmıyıcam inşallah işte yapmıyıcam belki azcık kendime gelirim aslında çokta uykum var ama sahur yapıcam bekliyorum.canımm benim sen bayağı yorgunsun yahu ...dinlen tatlım biraz yorma kendini çok
dinlenicek vaktim yokki yarın evden çıkmıyıcam inşallah işte yapmıyıcam belki azcık kendime gelirim aslında çokta uykum var ama sahur yapıcam bekliyorum.
semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişayet maddi açıdan bir sıkıntı yoksaaa kalkır dötünü de artıkkk tedaviye başla bakayımmmm sopalıycaz topikcek yoksa seniiiiiiiii
olur gülcüm fakat ben transferden önce taşınıp yoluna sokmalıyım.şule aslında okullar kapanınca baksana ev o zaman olur okullar kapanınca genelde boşalıyorya evler o zamana kadar dinlen güzelce sonra bakarsın olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?