Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet görmüştüm o topiği
zordur hem işi hem topiği yürütmek maaşallah size

daha 3sene çok sayılmaz ki
benim 6 olacak eylülde

fikirleriniz için çok ama çoooooooookk teşekkür ederim kızlarrr
SEMİCİM BENDE POLİKİSTİK OVER VAR TATLIM AMİN İNŞALLAH CANIM

Son düzenleme:
evet görmüştüm o topiği
zordur hem işi hem topiği yürütmek maaşallah size

daha 3sene çok sayılmaz ki
benim 6 olacak eylülde

maşallah semicimm :)))))))))) artık tedaviyee başlasan diyorumm yaniii ver elini bebiş sonraaaaaaaaa

İnşallah oğluşunda kızçende olur ben ve eşimde hep kızçe istiyoduk ama neolursa makbulümüz kızda erkekte...

ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN TOPİCİĞİMİZE CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BURDAN BİZE SESLENİRSİN BEBİŞİM GELDİ DİYEE

İnşallah oğluşunda kızçende olur ben ve eşimde hep kızçe istiyoduk ama neolursa makbulümüz kızda erkekte...

Krışmıiş mesajlar baya uykum gelmiş anlaşılan ben çalışmıyorum bu arada canım başka topikteydim çagırdılar benii oraya gel sohbet edek sende katıl diye bende gittim onlar çalışıyo bende hava atıyorum evden onlara ohh bi uzanıyım kayfemi içim diye

çok saoll tatlımm ..hepimizin gönlüne göre versinnnn inşallah :)sakın aldırmaa tüplerinii alakası yok :)))2.bebiş kendiiliğinden gelir belki 1.bile çünküüü soldaki yapışıklık açılabilir belkim sağda hiç belli olmaz kuzucum

hımmm şeyyy nasıl uykum geldi birden gidip uyusammı

semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişayet maddi açıdan bir sıkıntı yoksaaa kalkır dötünü de artıkkk tedaviye başla bakayımmmm sopalıycaz topikcek yoksa seniiiiiiiii

kızlaaaarrrr uykuşum geldi yatıyorum bennnn:80:

iyi geceler tatlı rüyalar şekerlerim...
sizi seviyoruuuummmm
vede öpüyoruummm

şule aslında okullar kapanınca baksana ev o zaman olur okullar kapanınca genelde boşalıyorya evler o zamana kadar dinlen güzelce sonra bakarsın olmazmı?

semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişayet maddi açıdan bir sıkıntı yoksaaa kalkır dötünü de artıkkk tedaviye başla bakayımmmm sopalıycaz topikcek yoksa seniiiiiiiii

canım işin gerçeği benim maddiyattan daha önemli sorunlarım var tedaviye başlamamak için
ilginç bir tipim ben.anlatsamda anlatamam ki.misal drun kistin var dediği için hayatımın 1,5 yılını antidepresanlarla ruh gibi geçirdim ben.ne alaka?bilmem
gidemiyorum hastaneye en son gittiğimde drum şu testleri yaptır gel dediğinde hastaneden kaçmıştım.o testtin sonucunu beklerken yıkılıyorum ben resmen
neden?bilmem
anlatabildim mi?hiç zannetmiyorum
azıcık böyle olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…