şimdi dr.rumu ardım konuştum....dedim böyyle böyle maliyetli ama o 500-600 lira filan bence klomeni biraz daha deneyelim ona göre bakarız dedi....ablamdan bahsettim.eğer ücretsiz yapma şansın varsa yaptır ama çok umutlanma onunda tutma ihtimali %15 dedi...ama ücretsiz yaptırabiliyorsan dene derim ben dedi....
gülcüm kocişin biliyo durumunu. ben senin yerinde olsam 1 ay 2 aY yada nekadar gerekirse ne evi temizlerim nede başka bişey yaparım. evet ben k.valdemle oturmuyorum aanlamayabilirim belki.
ama şu anda senin özel durumun var evide işide boşvereceksın. hatta k.valdenide.
ellemeyeceksin hiçbirşeyi tatlım.kocişin sert bi dille söylesin. gül bundan sonra ağır iş yapmayacak dinlenecek diye söylesin. anlar belki k.valdende.
karşıdan konuşmak kolay tabi yaşayana sormak lazım demiiii:44:
ammaaan o an farkında değilim ama aklıma geldikçe gıcık oluyorum anlatıyorum çok özür dilerim kaynana muhabbetimle sizleri sıkıyorum k.bakmayın canlarım...artık dikkat edicem kaynana muhabbeti yapmıcam inşallah :)
olurmu öyle şey bitanem. anlatıkça insan rahatlıyo.
boşver sen sadece kendine dikkat et bakalım. bebiş gelsin şekeriim
hoşbuldum tatlım naber nezaman yolculuk.şulecim hoşgeldinnn
merhaba kızlar.
burda bi gök gürültüsü bi yağmur sormayın.
bu arada cumanız mübarek olsun.
hoşbuldum tatlım naber nezaman yolculuk.
hayırlı cumalar tatlım mesajımı aldınmı?
iyi canım senden nbr nasılsın? akşam 22:30da arada kalkıyormuş 21:00-21:30 gibi evden çıkarız heralde canım
hoşbuldum amin canım.hoşgeldin ttalım .seninde cuman müb. olsun.. ayy buralarada gelir ozaman o yağmur.. gerçi ben pazar yağmur yağsın istiyorummmmm
ALLAH razı olsun tatlım sağollasın.hayırlı cumalar tatlım mesajımı aldınmı?
iyi canım senden nbr nasılsın? akşam 22:30da arada kalkıyormuş 21:00-21:30 gibi evden çıkarız heralde canım
tatlım nereye gidiyosunuz peki???
hoşbuldum amin canım.
evet yakındır aaa nedenki:26:
ALLAH razı olsun tatlım sağollasın.
msj,mı yooo almadım.
iyiyim canım çok şükür.
hıııım hadi hayırlı yolculuklar hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah.
ah canım ya evet kullanmadığım hattıma atmışsın msj,ı dün taktım onu tl bi arıyan olur kandil diye sessizde görmemişim şimdi gördüm çok güzel bi msj canım sağolasın ALLAH razı olsun.telefonuna hayırlı cumalar mesajı atmıştım tatlım...iletildi dedi ama 2. hattına belki gelmiştirde görmemişsindir...amin canım sağolasın...
hoşbuldum amin canım.
ALLAH razı olsun tatlım sağollasın.
msj,mı yooo almadım.
iyiyim canım çok şükür.
hıııım hadi hayırlı yolculuklar hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah.
ah canım ya evet kullanmadığım hattıma atmışsın msj,ı dün taktım onu tl bi arıyan olur kandil diye sessizde görmemişim şimdi gördüm çok güzel bi msj canım sağolasın ALLAH razı olsun.
hoşbuldum amin canım.
yarı sakaryaya gidiyorum..akraba günümüz var ablam orda oturyo ee biraz uzak olduğu içinde kalıcam orda..dün k.validem dediki yağmur yağmazsa pazar günü pikniğe gideriz..ozamanda errrkenden kalkıp dönmem gerekecek..ondan dedim yani
neeeee sakaryaya güne öylemiyarı sakaryaya gidiyorum..akraba günümüz var ablam orda oturyo ee biraz uzak olduğu içinde kalıcam orda..dün k.validem dediki yağmur yağmazsa pazar günü pikniğe gideriz..ozamanda errrkenden kalkıp dönmem gerekecek..ondan dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?