Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bencede mantıklı tatlım. dene bakalım bi 2-3 ay daha.

işte ablam konuştum dr hanımla konuşayım maliyeti ne olur indirimi ne olur yada ücretsiz yapabilirmiyiz diye haber vereyim sana dedi...o zaten yapma diyor bana tatlım....öyle tabi ona herşey kolay.kız yaptığım halde şikayet ediyordu eşime bi ara hiç bişey yapmıyormuşum o yapıyormuş hep.eşim o aralar bu gün ne yaptın temizlik yaptınmı diye sormaya başladı bana bende YOK CANIM BEN SİGARAMI KAHVEMİ ALDIM BACAK BACAK ÜSTÜNE ATTIM ANNENDE TEMİZLİK YAPITI HİZMETÇİMYA DEDİM EN SONUNDA BİR DAHADA SORMADI AMA KENDİDE GÖRDÜ BEN ÖZELLİKLE İÇİM RAHAT ETMEDİĞİ HALDE 10 GÜN YAPMADIM EŞİM DÖNDÜ NEDEN YAPĞMIYORSUN DEDİ DEDİMYA ANNEN HEP YAPIYORMUŞ BEN YAPMMIYORMUŞUM AL GÖR BAKALIM KİM YAPIYORMUŞ KİM YAPMIYORMUŞ....BEN ELİMİ SÜRMEDİM BAK HER YERİ BOK GÖTÜRÜYOR MADEM O YAPIYORMUŞ 10 GÜNDÜR ELİMİ SÜRMÜYORUM MAHSUS BAK BİR İĞNE KADIRMIŞMI DEDİM O GÜNDEN SONRA HİÇ BİŞEY DEMEDİ AŞKİTOM BANA BİRDE MUTFAĞI YAPTIRMIŞTIK O AKŞAM HER TARAFI TEMİLEDİM TER TEMİZ ETTİM SADECE YERLEŞTİRİLECEKTİ MUTFAK BEN YERLEŞTİRMEDİM İSTEDİĞİ GİBİ YERLEŞTİRSİN DİYE ÇÜNKÜ BEN YERLEŞTİSEM GENE KENDİNE GÖRE ÇEVİRECEĞİ İÇİN BOŞUNA KENDİMEDE ONADA İŞ ÇIKARMAYIM DEDİM NEYSE ERTESİ GÜN ANNEME GİTMEM LAZIMDI GİTTİM AKŞAM EŞİM ALDI EVE GELDİK HERŞEY AYNEN DURUYOR 1 TANESİNİ BİLE YERLEŞTİRMEMİŞ DEDİM EŞİME BAK BEN EVDE YOKTUM BİRTANE BİŞEYİ BİLE KALDIRMAMIŞ AMA LAFA GELİNCE BEN OTURUYORUM BİŞEY YAPMIYORUM O YAPIYOR AL SANA İSPATI GÖR KENDİ GÖZLERİNLE DEDİM... BİRDAHADA BİŞEY DEMEDİ O KONUDA BANA AMA EMİNİM BİŞEY DERSE KAYINVALİDEM CVABINI VERİR ÇÜNKÜ KENDİ GÖZLERİYLE GÖRDÜ....ARTIK O KONUDA PRONLEMİM OLMAZ SANIRSAM...

ammaaan o an farkında değilim ama aklıma geldikçe gıcık oluyorum anlatıyorum çok özür dilerim kaynana muhabbetimle sizleri sıkıyorum k.bakmayın canlarım...artık dikkat edicem kaynana muhabbeti yapmıcam inşallah :)

Son düzenleme:

olurmu öyle şey bitanem. anlatıkça insan rahatlıyo.
boşver sen sadece kendine dikkat et bakalım. bebiş gelsin şekeriim

hoşgeldin ttalım .seninde cuman müb. olsun.. ayy buralarada gelir ozaman o yağmur.. gerçi ben pazar yağmur yağsın istiyorummmmm
hoşbuldum amin canım.
evet yakındır aaa nedenki:26:

hayırlı cumalar tatlım mesajımı aldınmı?

iyi canım senden nbr nasılsın? akşam 22:30da arada kalkıyormuş 21:00-21:30 gibi evden çıkarız heralde canım
ALLAH razı olsun tatlım sağollasın.
msj,mı yooo almadım.
iyiyim canım çok şükür.
hıııım hadi hayırlı yolculuklar hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah.

telefonuna hayırlı cumalar mesajı atmıştım tatlım...iletildi dedi ama 2. hattına belki gelmiştirde görmemişsindir...amin canım sağolasın...

telefonuna hayırlı cumalar mesajı atmıştım tatlım...iletildi dedi ama 2. hattına belki gelmiştirde görmemişsindir...amin canım sağolasın...
ah canım ya evet kullanmadığım hattıma atmışsın msj,ı dün taktım onu tl bi arıyan olur kandil diye sessizde görmemişim şimdi gördüm çok güzel bi msj canım sağolasın ALLAH razı olsun.

sendende tatlım

hoşbuldum amin canım.
evet yakındır aaa nedenki:26:

yarı sakaryaya gidiyorum..akraba günümüz var ablam orda oturyo ee biraz uzak olduğu içinde kalıcam orda..dün k.validem dediki yağmur yağmazsa pazar günü pikniğe gideriz..ozamanda errrkenden kalkıp dönmem gerekecek..ondan dedim yani

allah gönlüne göre versin canım ne diyelim

neeeee sakaryaya güne öylemi
hıııım ee yağmassada sen ablamda kalıcam desen anlayış göstermezmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…