iyiyim şükürler olsun canım.görünce sorayım dedim...
haa bu arada serninde fikrini alayım geçmişi okumuşsundur.sence aşılama yaptırıyımmı yoksa bir kaç ay daha klomen tedavisine devam edeyimmi??
tatlım sende PKO var dimi?? 1keremi klomen tedavisi gördün??? bide nezamandır istiyosun sen bebiş??3senelik evlisin ama nezamandır istiyosun onu bilmiyorum..:26na göre karar verelim..
teldeydim canım k.bakma
evet pko luyum ben
1 kere klomen tedavisi gördüm
gecen sene şubattan beri korunmuyoruz
sonra eşimde varikosal çıktı nisan sonu gibiydi sanırım (başıda olabilir tam olarak hatılamıyorum ) ameliyat oldu
haziranın 3-4 gibi düşüğüm var
işte 45 gün hastalanmayındca dr gittim pko olduğu söylendi ilk klomen tedavimi oldum.
bu ayda tatile gidiyoruz diye olma dedi eşim bidahaki ay olursun tedaviyi hemde dikkat ederiz birlikte olma günlerine dedi yani gün aşırı gibisinden.... böle yani kuşum.
tatlım senindemi düşüğün oldu onu bilmiyodum ben..geçmiş olsun..ama şöle düşün yumurtan döllenebiliyo bunu bilmekte güzel..ozaman sen klomeni en azından iki kez daha yaptırabilirsin bence..yinede en doğru kararı sen verirsin cnm..
hoşgeldin orkidecim nasılsın? sende daha önce fikir vermediysen bu konuda seninde fikrini almak isterim genel olarak yatır dediler ama yinede sizinde fikirlerinizi almak isterim...
ben ablama bir kaç ay daha klomen tedavisi olayım olmazsa yaptırırız dedim ama fikirde değiştirebilirim yani...insan kendinde olnca doru kararı veremiyor bazen.dışardaki insanlar daha sağlıklı yorum yapıyor o yüzden önerileriniz benim için önemli canlarım...
sağol tatlım... yukarıdada yazdım insan kendinde olunca bazen doru kararı veremiyor dışardaki insanlar doğru olanı söylüyor bende ablama öle dedim ama bakalım birde eşimle konuşayım olmazsa tatilden sonra dikkat ederiz dediya onu bir deneriz olmazsa öyle yaparız ilk söledim eşime bidahaki ay yaptırırız en azından tutarsa nisan gibi olur doğum hem çok sıcaklara denk gelmemiş olur dedim ama ayrıntılı oturup konuşmak lazım
bende pko rahatsızlıgı var biliyorsun iki aşılama geçmişim var benim aşılamalarım hep zor oluyordu pkolu oldugumuz için yumurtalıklarımız aşırı uyarılıyor iğnelerden dolayı bir aşılamam bu yüzden iptal oldu yani sen bilirsin canım gözünü korkutmak istemem dene istersen ama bu işin uzmanı ve çok iyi bi doktor bulmanı tavsiye ederiminşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin
şimdi tatile gidiyosun bunları düşünme bence..gelince eşinle konuşup kararınızı verirsiniz..rabbim en doğru kararları vermemiz için yardımcımız olsun..
benim 2tane başarısız aşılamam var..eylül gibi tüp düşünüyodum eşim iki kez daha aşılama yaptıralım dedi..kafam karışık yani benimde
aminnnn tatlım inşallah melodi çok kolay dediği için korkmamıştım yoksa hemen yaptırsammı diye düşünmüştüm ama zorsa ne yaparım bilmemiyorum yaaa
bizde problem yok ama bebişte yokamin canım amin.... sizdeki problem neydi hatırlayamadım canım?
günaydın arkadaşlaaarrr
febecim dün sen bana yazmışsın ama görmedim bitanem. kusura bakma.
iyiyim tatlım çok şükür bi yaramazlık yok. sadece çooooooook sıcak onun dışında yok bi sorun
gülcüm sendemi düşük yaptın tatlım. ben bunu bilmiyordum geçmiş olsun.
yumurtan döllenebliyo çok şükür. febenın dediği gibi 1-2 ay daha kullan klomeni tatlım.
ama çoook dikkat edeceksiniz çalışma günlerini iyi takip etmen lazım. dinleneceksin, kalkmayacaksın en az 2 saat ilişkiden sonra. hatta poponun altına yastık koy öyle yat.
benim dr hep öyle diyodu. inşallah çok bekletmeden gelir bebişin tatlım
melodininki kendi yumurtasıyla oldu galiba benimki iğneliydi ama bilmem benimki zor geçti diye seninde öyle olacak degil canım içinden geçeni yap bence ben tüp bebek yaptıracaktım sonuçlarım kötü çıksaydı son anda öbür ay yaptırayım diye vazgeçtim içimden geçen sesi dinleyip ama yaptırmış olsaydım tüple hamile kaldım diyecektim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım
hoşgeldin masalcım bu gün nasılsın bakalım?
bizde problem yok ama bebişte yok
ayy rica ederim tatlımmm ne kusuruu.. hoşgeldinnn
tatlım masalla senin bebiş korkup geldi sanırım..bende eylülde başalrım heralde tedaviye benimkide korkup gelirmi:26::26:
günaydın arkadaşlaaarrr
febecim dün sen bana yazmışsın ama görmedim bitanem. kusura bakma.
iyiyim tatlım çok şükür bi yaramazlık yok. sadece çooooooook sıcak onun dışında yok bi sorun
gülcüm sendemi düşük yaptın tatlım. ben bunu bilmiyordum geçmiş olsun.
yumurtan döllenebliyo çok şükür. febenın dediği gibi 1-2 ay daha kullan klomeni tatlım.
ama çoook dikkat edeceksiniz çalışma günlerini iyi takip etmen lazım. dinleneceksin, kalkmayacaksın en az 2 saat ilişkiden sonra. hatta poponun altına yastık koy öyle yat.
benim dr hep öyle diyodu. inşallah çok bekletmeden gelir bebişin tatlım
melodininki kendi yumurtasıyla oldu galiba benimki iğneliydi ama bilmem benimki zor geçti diye seninde öyle olacak degil canım içinden geçeni yap bence ben tüp bebek yaptıracaktım sonuçlarım kötü çıksaydı son anda öbür ay yaptırayım diye vazgeçtim içimden geçen sesi dinleyip ama yaptırmış olsaydım tüple hamile kaldım diyecektim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?