Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım ya okuduğumdan beridir aramadığım kalmadı ama içime kurt düştü bikere.
borcada niyet edilğini biliyorum fakat ben sadece bugünüe özel tutmak istedim öylesi içime sinmiyor.

inşallah canım ya okuduğumdan beridir aramadığım kalmadı ama içime kurt düştü bikere.
borcada niyet edilğini biliyorum fakat ben sadece bugünüe özel tutmak istedim öylesi içime sinmiyor.

borcun yoksa ne ala ama dediğim gibi ben emin olamadığımdan bu şekilde niyet ediyorum..rabbim kabul etsin inş...

ya borcum var ama bugün bugüne özel tutmak istedim.
zaten senin dediğine göre benim orucum şüpeli.

tatlım benim bildiğim kadarıyla öncelik borcunu tutmak olmalı..hem iki niyeti yap içine sinsin çünkü hem borcunu tutmuş olursun hemde günün sevabını almış olursun..

senin bugünküde nafile oruç olduğu için ve bilmediğin için sorun yok inşş tatlım içini ferah tut rabbimin merhameti sonsuz..inşşş kabul eder..

pimpiriklilik işte benimki sanki fırsatçılık yapıyor bi taşla iki kuş vurmaya çalıyorum gibi geliyor ama şaçmalıyorum işte haklısın bundan sonra öyle yapıcam.

inşallah fabecim ya sinirden kudurdum vallahi nasıl böyle bişeyi bilmem diye.
abimin eşi çok bilgilidir bu konularda onada sordum oda seninle aynı fikirde içimi rahatlattınız sağol canım dualarında olalım inşallah.

onu fırsatçılık değilde şöle düşünüyorum ben tatlım; ben beşerim şaşarım illaki dört dörtlük değilim ibadetlerimde bu şekli daha çok içime siniyo..ve bir çok hocadanda dinledim onalrın tavsiyeleri bu yönde..

olabilir tatlım her yeni gün yeni bişeler öğreniyoruz sonuçta..

inşş cnm dualarımızda birbirimizi unutmayalım.tatlım ben çıkıyorum malum büyükler bizi bekler..öpüyorum görüşürüz..

evet ya bundan sonra bu şakilde düşünücem.
tamam canım ben evdeyim malesef kayınvalidemler edirneye gittiler selimiye camisine kocişte iş çıkışı arkadaşlarıyla gidicek annemlerde istanbulda tlf,nla konuşur kutlarım kandillerini.
bende öpüyorum görüşürüz.

bu arada fabecim fırsatçılık dedim fakat seni tenzih ediyorum tatlım yanlış anlama sakın ben kendi adıma konuştum yoksaki alimlerinde bu şekilde öngördüğünü biliyorum yanlış anlamışsındır umarım.

Canım arkadaşlarım bu mubarek gün hepimize hayırlara vesile olur inşallah.

Yüce rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine iman kuran sağlık sıhhat huzur mutluluk ve hayırlı evladlar nasib etsin inşallah.

Hayırlı kandiller......

Bu mübarek gece hayırlara vesile olur inşallah. Rabbim dualarımı kabul etsin (amin)

canım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmm kandiliniz mübarek olsunnnnnnnnnn ..allah bebiş için atan yüreklerimizi duysun inşallahhhhhhhhhhh

amin canlarım amin allahım hepimizin dualarını kabul etsin....

Hayırlı kandiller......

Bu mübarek gece hayırlara vesile olur inşallah. Rabbim dualarımı kabul etsin (amin)

canım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmm kandiliniz mübarek olsunnnnnnnnnn ..allah bebiş için atan yüreklerimizi duysun inşallahhhhhhhhhhh

kızlar kandliniz mübarek olsun.rabbim ona açılan ellerinizi geri çevirmesin
gönlünüzdekini size nasip etsin işallah

yok cnm ben hiç üstüme alınmadım..ben öyle düşünmüyorum çünkü..yanlış anlamadım yani ok?sorun yok tatlım..rabbim hepimizinkini kabul etsin inşşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…