Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o zaman gözün aydın canım. güle güle oturun inşallah. inşallah bir gün kiradan kurtulur kendi evimizde otururuz. ben çok sıkıldım kira ödemekten.

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm.
nasılsınız bakalım canlarımmmmm çok yoğun bir hafta geçirdim
eve geldim birsürüde işim var ama önce bir buraya uğrayayım dedim.
masalcım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim tatlım,orkide hasret sizlerde iyiymişsiniz çok şükür.
şuleciğim istediğin gibi bir ev bulman çok güzel tatlım rabbim güle güle oturmak nasip etsin inşallah.
gülcüm tatile gitmiş oh ne güzel tadını çıkar tatlım bize bu yaz tatil yok semi gibi ama bir hafta sonu kaçamağı olabilüüü ağva mesela
semiciğim anladığım kadarıyla gelmiş kırmızılar ne yapalım tatlım yeni ay yeni umut demek,amcamın kızının bebekliğini biliyorum şimdi geldiler kucağında bebeğiyle yavrumm 4 gün dışkısını yapamadı ıkıl ıkıl 1 buçuk aylık ağla ağla durmuyor taş gibi oldu karnı ayaklarını hep kastı acile götürdük ilaç verdi:94:ama bir işe yaramadı yağmı vermedik masajmı yapmadık yok banamısın demedi en son annem beyaz sabunu elinde küçücük ince yuvarladı verdi makattan hop ne var ne yok çıktı valla çocuğun gözleri açıldı meğer ne sessiz uslu bebekmiş zoru varmış ama o halde yavrum acıdı bizede geceleri sesi çıkmadı. neyse anlattım aklınızda bulunsun dedim bir gün bebişimiz olurda yapamazsa bir yöntem işte
bu arada benim kociş vitaminlerini düzenli almış ben yokken
tumem canım sınavın inşallah iyi geçer tatlım.
neyse kızlar ben bir işime gücüme bakayım görüşürüz canlarım...

hoşgeldin nevacım
nasılsın
nasıl geçti düğününüz
ALLAH mesut etsin kardeşini.

şulecim gönlüne göre bir ev bulmana sevindimcanım.iyi bir haber almakta iyi geldi.işallah ordanda kendi evine gidersin.yada daha güzeli dediğin gibi o evi alırsınız

iyiyim canım çok yorgunum sadece sen nasılsın

iyiyim canım bende işe git gel uğraşıyorum işte...
adet sancılatrım başladı adeti bekliyorum bir yandan da..
bu arada ev bulmuşsun canım hayırlı olsun...
Allah güle güle oturmak nasip etsin

bütün kocalara ölüm bütün erkeklere ölümmmmmmmmmmmmmmmmm

niye kızzzzzz ne oldu ki???

nevacım sende hoşgeldin bitanem, sınav bahane hayatım bu senede öylesine gireceğim işte, ama seneye iyice hazırlanacağım, hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
hoşgeldin nevacım
nasılsın
nasıl geçti düğününüz
ALLAH mesut etsin kardeşini.

sağol tatlım iyi geçti geçti bitti çok şükür inşallah mesut olur.

hımm sende bendensin yani sayısal loto
inşallah tutar diyeyim tatlım o zaman

big money :26:

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

:76::76::76::76::76::76::76:

:80::80::80::80::80::80:

s.a arkadaslar nasılsnız ben ilk defa yazıyorum buraya çok anne olmak istiyorum asılama hakkında yardımcı olurmusunuz zor mu acaba

tumecim öyle bir gelmişti banada
kocişle kavga etmiştik neyse geçti silsem msjı
nerdesiniz kızlar.kimse yok yine gelirseniz ben buralardayım titreşim gönderin anlarım

ay bende diyorum ki kızlar gelecekte bir güzel muhabbet edicez diye
nerdesiniz kızlar hadigül tatilde ya siz

şule naber tatlım nasılsın
bekle bekle yeserdim burda ama sonunda biri geldi
saatte 2 oldu ama neyse
ev ne oldu canım kesinleştimi

iyi canım ne olsun düşünmemeye çalışıyorum
birde adayağını keşfettimbu ayda onu deneriz artık canım ne yapalım

şule naber tatlım nasılsın
bekle bekle yeserdim burda ama sonunda biri geldi
saatte 2 oldu ama neyse
ev ne oldu canım kesinleştimi
canım ya ben boş bırakmam bilirsin fakat kociş iş aldı pc onda akşamları anca o yatıcakta giricem.

kesinleşti canım evim hayırlısıyla taşınmak kaldı yarın kociş koli getiricek başlıyıcam inşallah.

evet ya sen yoksun neva geldi ama yok melodide kayıp gülde gidince gece gece yalnız kaldım buralarda:18::18::18::18:

taşınmak zor iş diyecem ama sen alışkın olmalısın işallah son olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…