Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semicim soykayı hatırladınmı tatlım tüp deniyicekti naptı acaba merak ettim.

hatırladım ama sadece nick olarak
işallah pozitif olmuştur ne diyelim.kim evlad hasret i çekiyorsa ki bu düşmanım bile olsa rabbim tezzamanda bebeğini göndersin işallah

günaydın kızlar.......

herkes için iyi bir hafta olur inşallah
ben kocişi işe gönderdim sonrada hoooop buraya

yaşasın yaz geldi sonunda buraya hava ısındı, ortalık günlük güneşlik

tumecim zengin olman yakındır

semicim dün akşam big moneyde gördüğün ben değil kocişimdi
ben o sıra ütü yapmakla meşguldum

herkeslere günaydın kıslar nasılsınız bakalım semi sen bendende ağır dötlüsün kocana niye engel oluyorsun bakılsın tabikide en azından tedavisini olur senin karar sürecinde düşünmen ne zaman biterse artık gitme vakti yaklaştı dr ama sendede bendede tık yok ben karar verdim kışa girerken yani ramazandan sonra zeynep kamilde 1 kez tüp bebek deneyeceğim öyle pahalıda tutmuyormuş devlet hastanesei olduğu için şansımı deneyeceğim bir bakalım içimde bir umut tüple olacak diyor inşallah bu arada kocişim vitaminlerinide içiyor belki bu ay sıkı bir çalışmayla kendiliğinden gelir dur korkutayım bari tüpe başlayacağım diyip

sizede oluyormu bilmem ama çocuk sesini kafam kaldırmıyor benim zor geliyor sanki bakmak iyice rahata alıştım mı ne?:26: neyse başa gelince kendi evladım öle olmaz heralde :44::44::44: sizi çok öpüyorum ben yine çarşıya gidiyorum malum işler yoğun görüşürüz :79::79::79:

06.06..2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
DOSBA:112:|05.06.2011
MİNE|03.06.2011
SEMİ:89:|07.06.2011
FEBE|07.06.2011
TUME|08.06.2011
GÜL:44:|14.06.2011
MELODİ|16.06.2011
EDANURLU|09.06.2011
NEVA|28.06.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

günaydınlarrrrrr

tumecim ailece big money he

neva kız düğün geçmedimi
ne işi.ev için mi yoksa

bende tedaviye başlayacağım zaman yaptırır düşüncesi ile vazgeçmiştim.ama yanlış düşünmüşüm işte

neyse kimse yok bende kaçıyorum işte

ben geldimmmmmm...çok yorgun ve uykusuzdum bi güzel uyudum ama pek dinç uyanamadım..ev işleride beni bekliyo nasıl yapıcam bilmiyorum:26::26::26:

kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm..hepinizi çok özledimmmmm..tedaviye başlarken çok umutluydummm şimdi ise çok karamsar sanırım aşılama tutmadı hiç ir belirti yok çünküüüükısmettttttttt na yapalımmm diyicem..bu arada en yakın arkadaşım 1 ay sonra doğum yapacak hem çok mutluyum bebiş alışverişleri vs.. yaparken hemde bir yanım çok buruk ..acaaba bende o günleri görebilecek miyim ?çok fazla gelgitler yaşamaktayımm......of offf ..bu arada dün deniz sezonunu açmış bulunmaktayım kuzucuklarım aşılama tutmadıysa bu ay zaten ameliyat yolları ay ne çok çilem varmış çekecek ..işte böyle benden ..hepiniz iyi olun mutlu kalın canlarım.şimdi anneme gidicem moral depolamam icap ediyo sizleri seviyorummm

melodi masalllll

melodi kuzucum merakta bıraktın bizi kaçıncı günündesin???

tatlım selammm :)bugün tam bir hafta oldu işte geçen pazartesi aşılama oldu ..ama umutlu değilim febecim çünkü belirti yok ..idrarımın rengi koyulaşmadı mesela göğüslerimde öyle ((((((((bir hafta sonra kanda belli olacak tabii o zmana da kadar kırmızılar gelmezseee ...

ya melodi gidiyon ama nezaman gelicen özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.

tatlım bende özledimmmmmmmm gerçekten akşama gelicemmmmmm :)ama kocişle çok pis tartıştık netin kablosunu kesiyordu o derece yasakladı akşamları girmeyi vs.. bi ton olayy sinirlerim çok bozuk şule sabaha kadar ağladım inan ..yaptığı asabiyete mi kabalığına mı şu bebk olayına mı üzülsem anlamadımm bunalmış durumdayım yanisende ev bulmuşsun tatlım çok sevindimmmm ..yeni ev yenii bebiş inşallah..allah güle güle oturmayı nasip etsin tatlımm...

melodi belirtilere takılma lütfen herkeste farklı reaksiyonlar gösterir benimde kırmızılar geliyor sandım fakat bebişim tutunmuş olumlu düşün lütfen çok mübarek bi aydayız bolca dua et bende ettim sana umudsuzluk yok

canım hoşgeldin nasıl geçti tatlım.
naptın kalabildinmi ablanda yoksa döndün pikniğemi gittiniz.
hoşbulduk şekerim...tatlım kaldım ama sabah erkenden döndüm sonrada pikniğe gittik.güzel geçti amatabii bende haşat oldum

tatlım ne umudunu tamemen yitir nede kendini çok kaptır..tutmuş olabilirde olmayabilirde böle düşün bence..o dediğin belirtilerin olup olmaması möhim değil yani..belli olmuyo ki tatlım..sen hareketlerine dikkat et ağır kaldırma vs.bekleyip görcez..hayırlısıyla gelsin bebişin inşşşşşş

saol tatlımmmmmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn ediyorum şulecim ben bir yandan sizlerr saolun annem bir yandan hepimiz dua ediyoruz ..allah çok aratmadan göndersin inşallah tek dileğim bu sağlıkla tabii :)

valla sopalık yahu senin kociş böyle bi zamanda destek olsun bari canım ya moralinin bozuk olması ondan kaynaklanabilir sen boşver takılma bunlara tatlım koy tavrını ama budefa süründür.

kızdım ya bak şimdi

canım sen huzursuz olmada girmesende olur gönüller bir olsun.

ahhh bu kocişler ahhhh... aynısından bi tanede bende var..ben geceleri niye girmiyorum sanıyosunuz..kesinlikle istemiyo kıskanç şeylerrrrrrrrr

inşallah febecim inşallah gelsin sıpa :)gelmezsede gelene kadar pes etmek yok allahın izni ile :)))hepimiz tez vakitte yavrucaklara kavuşalımmmm inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…