ALLAH rahatlık versin tatlım bende güya bakıp kaçıcaktım yorgunum yarında telaşım başlıyıcak bende kaçıyim.evet canım başa gelen çekiliyor ALLAHa emanet deyip yatıyorum işte
neyse tatlım ben yavaş yavaş kaçayım
öpüyorum seni iyi geceler.
semicim soykayı hatırladınmı tatlım tüp deniyicekti naptı acaba merak ettim.
tumecim zengin olman yakındır
canım hoşgeldin nasıl geçti tatlım.ben geldimmmmmm...çok yorgun ve uykusuzdum bi güzel uyudum ama pek dinç uyanamadım..ev işleride beni bekliyo nasıl yapıcam bilmiyorum:26::26::26:
melodi masalllll
melodi kuzucum merakta bıraktın bizi kaçıncı günündesin???
ya melodi gidiyon ama nezaman gelicen özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
melodi belirtilere takılma lütfen herkeste farklı reaksiyonlar gösterir benimde kırmızılar geliyor sandım fakat bebişim tutunmuş olumlu düşün lütfen çok mübarek bi aydayız bolca dua et bende ettim sana umudsuzluk yok
tatlım selammm :)bugün tam bir hafta oldu işte geçen pazartesi aşılama oldu ..ama umutlu değilim febecim çünkü belirti yok ..idrarımın rengi koyulaşmadı mesela göğüslerimde öyle((((((((bir hafta sonra kanda belli olacak tabii o zmana da kadar kırmızılar gelmezseee ...
hoşbulduk şekerim...tatlım kaldım ama sabah erkenden döndüm sonrada pikniğe gittik.güzel geçti amatabii bende haşat oldumcanım hoşgeldin nasıl geçti tatlım.
naptın kalabildinmi ablanda yoksa döndün pikniğemi gittiniz.
tatlım selammm :)bugün tam bir hafta oldu işte geçen pazartesi aşılama oldu ..ama umutlu değilim febecim çünkü belirti yok ..idrarımın rengi koyulaşmadı mesela göğüslerimde öyle((((((((bir hafta sonra kanda belli olacak tabii o zmana da kadar kırmızılar gelmezseee ...
melodi belirtilere takılma lütfen herkeste farklı reaksiyonlar gösterir benimde kırmızılar geliyor sandım fakat bebişim tutunmuş olumlu düşün lütfen çok mübarek bi aydayız bolca dua et bende ettim sana umudsuzluk yok
valla sopalık yahu senin kociş böyle bi zamanda destek olsun bari canım ya moralinin bozuk olması ondan kaynaklanabilir sen boşver takılma bunlara tatlım koy tavrını ama budefa süründür.tatlım bende özledimmmmmmmm gerçekten akşama gelicemmmmmm :)ama kocişle çok pis tartıştık netin kablosunu kesiyordu o derece yasakladı akşamları girmeyi vs.. bi ton olayy sinirlerim çok bozuk şule sabaha kadar ağladım inan ..yaptığı asabiyete mi kabalığına mı şu bebk olayına mı üzülsem anlamadımm bunalmış durumdayım yanisende ev bulmuşsun tatlım çok sevindimmmm ..yeni ev yenii bebiş inşallah..allah güle güle oturmayı nasip etsin tatlımm...
tatlım bende özledimmmmmmmm gerçekten akşama gelicemmmmmm :)ama kocişle çok pis tartıştık netin kablosunu kesiyordu o derece yasakladı akşamları girmeyi vs.. bi ton olayy sinirlerim çok bozuk şule sabaha kadar ağladım inan ..yaptığı asabiyete mi kabalığına mı şu bebk olayına mı üzülsem anlamadımm bunalmış durumdayım yanisende ev bulmuşsun tatlım çok sevindimmmm ..yeni ev yenii bebiş inşallah..allah güle güle oturmayı nasip etsin tatlımm...
hoşbulduk şekerim...tatlım kaldım ama sabah erkenden döndüm sonrada pikniğe gittik.güzel geçti amatabii bende haşat oldum
tatlım ne umudunu tamemen yitir nede kendini çok kaptır..tutmuş olabilirde olmayabilirde böle düşün bence..o dediğin belirtilerin olup olmaması möhim değil yani..belli olmuyo ki tatlım..sen hareketlerine dikkat et ağır kaldırma vs.bekleyip görcez..hayırlısıyla gelsin bebişin inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?