Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşünme canım benim bak görürsün rabbim bizede nasib edicek inşallah.
aaa ilkdefa duydum.

ben duymuştum ama kulakardı etmiştim
bu akşam alternatif tıp bölümünde gezerken öyle bir topik bulup okudum
5 10 sayfa
rahimdeki iltihap ve kapalı tüpler için adaçayı yağını pamuga biraz döküp yada tampona kullanıyormuşsun işte.
sanırım bu ay dene yecem adetimin 2.günü başlarım 7.günü 12.güne kadar
belki melodide kullanılır
ALLAHtan ümit kesilmez

evet ya sen yoksun neva geldi ama yok melodide kayıp gülde gidince gece gece yalnız kaldım buralarda:18::18::18::18:

taşınmak zor iş diyecem ama sen alışkın olmalısın işallah son olur canım
evet ya bu aralar herkes yoğun.
tabi canım bağışıklık yarattı artık taşınmak antıramanlıyım.
hem budefa ben toplıyıcam daha rahat olucak.
inşallah canım ya bizde son olmasını umud ediyoruz.

geçen ayda eşime test yaptıracaktık ama ben tedaviye başlamayacaksak teste ne gerek var demiştim
ne saçma düşünmüşüm kocişte problem varsa o vitamin falan kullanır dimi ama benle ne alakası var.
bu ay yaptırsın bakalım test
ama sanırım biraxda korkuyorum düşük çıkar diye
bende zaten sorun var ondada var ama çok değil
onda bari çıkmasın

hıım iyiymiş bitkisel şeyleri kulmanmayı göz ardı etmemek lazım aslında inşallah umuduna kavuşturur semicim.

tabi canım umudumuzu yitirdiğimiz an yaşam kayıp gider elimizden.

bencede melodide duyarsa dener.

bencede ben onu ghaza getiririmm dener
ama tabi işallah denemesine gerek kalmazdabebişi bu ay gelir.12 gün olmadı dimi melodi aşılama yaptıralı 5 6 gün oldu sanırım
liste yok
melodi yok takp edemiyorum zaten unutkanım

canım benim bencede bi sorun varsa,ki yoktur inşallah tedbirinizi alır izleyeceğiniz yolu bilirsiniz şahsen ben belirsizlikten hoşlanmam tamam korkuların var fakat sen bunu yenebilicek güçtesin belkide çok az bi uğraşla alınan önlem yolunuzu açıcak ve gelicek bebişler.

amin inşallah ALLAH korusun olmassada dener bi umud işte.

evet ya kayıplarda gene melodi geçen hafta yaptırdı aynen 5 yada 6 gün filan oldu.

aşağıda elmur var
biri bugün soru sormuş aşılama ile ilgili elmurmuydu acaba geçmişe baktım ama bulamadım

yok berrin miş
ben nasıl benzettiysem artık nickleri

aşağıda elmur var
biri bugün soru sormuş aşılama ile ilgili elmurmuydu acaba geçmişe baktım ama bulamadım
evet bende baktım tam yazıcaktım farketmişsin berrinmiş sen söyleyince benimde dikkatimi çekti olabilir canım bende acabamı dedim.

masalın tesbihi bir bana gelmedi
ne bahtsız bedeviyim
bunu bir işaret olarak mı alsam:44:.

bu arada neva tume hasret sağolun kızlar amin inşallah.

hasretcim daha çok olmadı kira vermeye başlayalı ama banada koymaya başladı havaya gidiyor paramız alalım evide ödediğimiz para cebimize girsin rabbim hepimize hayırlısıyla nasib etsin.

kocişin yokmu semicim?

yok canım bu hafta böyle
ama uykum geldi sanki.alt kattayım ben yanlız azıcık:18::18::18::18luyorum ama
ne yapalım çare yok.alıyorum elime kitabı uyuyakalıncaya kadar.teraddütlü yattığım içinde sürekli uyanıyorum
hiç sevmiyorum bu vardiyayı

ah canım ya bende yalnız uyuyamam burada sanayi bölgesi genelde vardiya olayı var ama benim kociş 8 ,6 şükürler olsun.

eee napıcan başa gelince çekilir uyu tatlım uyu olmaz bişey ALLAHIN izni ile.

evet canım başa gelen çekiliyor ALLAHa emanet deyip yatıyorum işte
neyse tatlım ben yavaş yavaş kaçayım
öpüyorum seni iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…