amiiiiiiin sorma canım ya üstelik bende bitane değil bikaçtane.şulecim kötü komşuyla uğraşmak zor allah yardımcın olsun şekerim takama kafanı düzelir inş herşey.tumecim büyük geçmiş olsun hayatım neyseki ucuz atlatmışsın şekercim, güzelgözlümmm çok svindim iyi haberlerine sana herşey düzelecek demiştik dimi mutluluğunuzu bide güzel bebek taçlandırır inş,melodii umarım iyi heberler alırsın dualarımız seninle:) ama ben iyi deilim kızlar bat yaklaştıkça daha bi heyecanlanı yorum korkuyorumm biliomusunuz daha karnıma bile düşmeden 2 koca poşet eşyası var bebeğimin çoğu hediye bazende kocam dayanamıyor alıyor biliorum doğru deil ama tutamıyo kendini bi oyuncak kumbarası bi konuşan bebeği arzum bebbe robotu bile var ama hepsi sandıkta grmek bile istemiyorum onları grdükçe içim sızlıyo çünküü... inşallah bebeğim olurda başkalarının bebeğine bebeğim giymedennasip olmaz
şulecim kötü komşuyla uğraşmak zor allah yardımcın olsun şekerim takama kafanı düzelir inş herşey.tumecim büyük geçmiş olsun hayatım neyseki ucuz atlatmışsın şekercim, güzelgözlümmm çok svindim iyi haberlerine sana herşey düzelecek demiştik dimi mutluluğunuzu bide güzel bebek taçlandırır inş,melodii umarım iyi heberler alırsın dualarımız seninle:) ama ben iyi deilim kızlar bat yaklaştıkça daha bi heyecanlanı yorum korkuyorumm biliomusunuz daha karnıma bile düşmeden 2 koca poşet eşyası var bebeğimin çoğu hediye bazende kocam dayanamıyor alıyor biliorum doğru deil ama tutamıyo kendini bi oyuncak kumbarası bi konuşan bebeği arzum bebbe robotu bile var ama hepsi sandıkta grmek bile istemiyorum onları grdükçe içim sızlıyo çünküü... inşallah bebeğim olurda başkalarının bebeğine bebeğim giymedennasip olmaz
kızlar ben namaza gidiyorum sonrada duş alıcam biraz bakım yapıcam kendime akşam yemeğe gidicekmişiz zaten başladım gene ağlamaya toplıyım kendimide akşama gözlerim şişmesin hepinizi seviyorum hemde çok benim içten samimi arkadaşlarım.
kızlar ben namaza gidiyorum sonrada duş alıcam biraz bakım yapıcam kendime akşam yemeğe gidicekmişiz zaten başladım gene ağlamaya toplıyım kendimide akşama gözlerim şişmesin hepinizi seviyorum hemde çok benim içten samimi arkadaşlarım.
şulecim kötü komşuyla uğraşmak zor allah yardımcın olsun şekerim takama kafanı düzelir inş herşey.tumecim büyük geçmiş olsun hayatım neyseki ucuz atlatmışsın şekercim, güzelgözlümmm çok svindim iyi haberlerine sana herşey düzelecek demiştik dimi mutluluğunuzu bide güzel bebek taçlandırır inş,melodii umarım iyi heberler alırsın dualarımız seninle:) ama ben iyi deilim kızlar bat yaklaştıkça daha bi heyecanlanı yorum korkuyorumm biliomusunuz daha karnıma bile düşmeden 2 koca poşet eşyası var bebeğimin çoğu hediye bazende kocam dayanamıyor alıyor biliorum doğru deil ama tutamıyo kendini bi oyuncak kumbarası bi konuşan bebeği arzum bebbe robotu bile var ama hepsi sandıkta grmek bile istemiyorum onları grdükçe içim sızlıyo çünküü... inşallah bebeğim olurda başkalarının bebeğine bebeğim giymedennasip olmaz
güllllllll okuyosun öyle şeyleri sonrada adama sarıyosun
amin canım inşallah amiiinnnn hepimizin kucakları dolsun inşallah....bizi bizden başkası anlayamaz her zaman söylüyoruz burda çünkü hepimiz aynı şeyi yaşıyoruzkurban olduğum allahım tüm isteyenlere nasip etsin istemeyenlere veriyor isteyenlere vermiyor buda bizim sınavımız ama onların haklarını keşke bize verse sonuçta onlar istemiyor.....
neyi okuyorum aşkım anlayamadım :)
aklısın tatlım işte allahın verdiğinden sual olunmuyor allah yüreğimizde hasreti dindirsin hiç birimizin kucağını boş brakmasın inş ihsanındsa olandan hyırlı evletlar versin bize
cnm benimde öle bebişim yok ama kıyafetleri var..bazanın altında bekliyo sahibini :)inşş en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize güzel güzel ciciler giydirelim...
tamam canım geçti sen dün yeterince ağladın zaten bugün ağlama tatlım rabbimyaaaaa şuleeeeee
ağlama ya bak benimkiler hazırlar bekliyorlar benide üzme ağlatma...bu gün çok güzel bir gün 3 yıl önce bu günü düşün o telaşını güzellikleri düşün bebeğim....namazını kıl allah gönlüne ferahlık versin canım...ama dualarında bizleride unutmaa bu arada
sağol canım silkelendim zaten geçti.cnm benim ağlama sen bak ne kadar güzel bugün özel bi gün tadfını çıkar kıyamam sana allah gönlüne göre versin tatlım benim aminnn:)
tamam canım ya haklısın geçti gitti şükür.pişşttt ne ağlaması yaaaagit hadi namazını kıl sonrada süslen püslen bugün sizin mutlu gününüz hem bebişine kavuşmanada çok az kaldı..
bende pazara gidiyorum..öpüyorum kızlar sizi hade byyyyy
bende seninle aynı fikirdeydim ama eşimi ikna edemedim nevacım ev sahibimiz bizden biz ev sahibimizden çok memnunuz üstteki dangalaklar yüzünden taşınmak istiyor bir iki defada böyle ev tuttuk adamlar vazgeçti ya ev sahibide kaynına söz vermiş çıkmamız için baskı yapıyor şuan zaten kocişte elimden bi kaza çıkıcak diyor kadın 7 de sopayla halı silkeliyor 6,tıda başlıyor mobilyaları çekmeye en geç 8 süpürge açıyor parkeleri söküyor sanki 95,m evi 2 saat süpürüyor günde 3 kez binadaki insanlarda o saatte süpürge açılmaz halı silkelenmez diyor işte o gün bişey olmuşta ondan o saatte yapmışta falan ertesi gün aynı artık ıspat edebilmek için videoya kaydettim tl,den evin karşısında otel var kocaman yazıyla ismi yazıyor çekince oda çıkmış onu bile inkar ettiler burası bizim ev değil diye sonrada baktılar saçmalıyorlar evimizi kameralı sistemle kayıt ediyorlar diye savcılığa şikayet edecaklermiş özelimize müdahale ediyorlar demezmi sinirlerimizi yıprattılar eşim kocasını dövicekti üzerine yürüdü adam eve kaçtı yoksaki diğer komşum değil bana taşınma kararı aldıran görüşmem şuan olduğu gibi olur biter.
ah neva bilsen neler yaptım güzellikle konuştum anlamadı kocasıyla kendisiyle çatır çatır kavga ettim anlamadı kadının piskolojısi bozuk iftira atıyor inkar ediyor çocuklarının üzerine yemin ediyor gözümün içine baka baka halı silkeliyor çamaşırımın üstüne yastık kılıfıydı diye idda ediyor kabul etmeyincede sinir kırizi geçirip bağırmaya başlıyor şizofren bence o kadın yaptıklarını bi görsen.
gene çok detayya girdim uzattım dimi kusura bakma canım ya bitek sizinle dertleşiyorum artık çok dolmuşum ailem üzülmesin diye anlatmıyorum arkadaşlarım istanbulda tl,de böyle şeyler konuşulmuyor bazen kuzenlerimle çok nadir bide siz kayınvalidemler yaşadığım olumsuzluklara içten içe seviniyorlar zaten neyse uzatmıyım artık.
hekese merhabalar bugün evlilik yıldönümümüz kızlar 3 yılı geride bıraktık sabah uyandığımda tlf,numdaki msj bombardımanı beni çok duygulandırdı okadar içten okadar güzel anlatmışki sevgisini canım kocam benim defalarca kez okudum ve çok duygulandım.
tatlım kendi acın yetmiyormuş gibi çevrende sağolsun yani sen sinir hastası olup çıkacaksın valla neyse takma dicem ama rabbimden hep hayırlısını iste tatlım üzülme bu akşam tadını çıkar nice mutlu senelere tatlım.rabbim daha kötüsünü göstermesin.
annesinin yaptıklarından bıktı boşanıyım oda rahat etsin bende diye düşünmüş.canımsın yaa çok üzüldüm 10 ayda nasılda böle bir duruma gelmişsiniz sağlık olsun tatlım bak her geçen gün daha iyiye gidiyor diyorsun allaha 1000lece şükür dahada çok çok çooooooookkkk mutlu ol inşallah bak artık kocişinde anlamış sana dönmüş ne güzel allah bozmasın.....sağol canım allah rağzı olsun bizleride unutmadığın için....
merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum ve aranıza almanızı istiyorum çünkü ben iki yıllık evliyim ve bir yıldan bu yana bebişim,zin olmasını istedik ama olmayınca doktor azosperm tanısı koydu ve o anda dünyam yıkıldı ama şuan kendime yavaş yavaş gelmeye çalışıyorum allahtan hi,çbir zaman umut kesilmez diyorum ve dua ediyorum
nasılsın nevacımmm
Sorma ya dedim ya millet akıllıya hasret bende deli gırla.
Sağol nevacım amiiiiiiin canım arkadaşım allah razı olsun.
Evet ya bugünün tadını çıkarrıyorum geçti gitti duşumu aldım süslendim beklemedeyim.
Annesinin yaptıklarından bıktı boşanıyım oda rahat etsin bende diye düşünmüş.
şimdi annesinin uyguladığı baskıyıda anlatmıyım iyice topiği sinir etmiyim sadece şunu diyim en ufak bişeyde ki onuda kendi çıkarıyordu bayılıp hastanelik oluyordu ziyarete gidince ağlayıpbağrıyor gitmeyincede sitem ediyor tl,le taciz ediyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?