Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar şu an bizim evin tavanlarından şakır şakır sular damlıyor...** offffffffffffff
üst kat komşumun şifonu patlamış onun bütün evi su basmış, uyanmamışlar ordan da hop bizim eve...
her yer heryerde, Allahtan erken farkettim ben...
üst kattaki su tamamen oşaltıldı ama bizim tavanlar hala şakır şakır duvarlardan akıyor valla, ne zaman durur ki bu

eee erken kalkan yol alır yada tam tersimi

zavallı adam neye uğradığını şaşırır
ne ,ne oldu ,ne oluyor yangın mı var

facedemi
rabbim annesine babasına bağışlasın
bizde çektiririz tatlım dert etme sen.sonra k.valideler başlar
görmemişin çocuğu olmuşta diye bıdı bıdı..

evet sanırım fotoğrafçı tutmuş her anını çekmişler çok beğendim hele eşinin ağladığı bir resim vardı çok kötü oldum yazık bizim kocişlerde ağlar o zaman heralde.gerçi benimkisini hiiiiç ağlarken görmedim ben

ben senin yerinde olsam 1 sene sonra ev alacağım diyorsun hiç uğraşmam onların hıncını o komşumdan çıkarırdım o kadar güçsüz bir insanmısın ki sen evin iyiyse ev sahibin iyiyse komşun kim oluyor kaçma eğer sorun oysa muhatap olma yeter ya yeni evinde ev sahibinle aynı sıkıntıları yaşarsan ona bişeyde diyemezsin bence sık dişini derim ben olsam öyle yapardım 2 2 sanada yazık olur 500 de çok pahalı tatlım tabi bu benim fikrim yine sen bilirsin

tatlım ne can sıkıcı bir durum ne diyeyim sıkma canını cana bişey olmasın.

semicimm cnm benim dün bu msjı okudum tam cevap yazacaktımki benimki geldi yazamadım..haftaiçi olursa ve anadolu yakası olursa napar eder gelirim diyecektim diyemedim ama yinede dün akşam hep buluşma hayalleri kurdum..şimdi geçmişi okurken gördümki tumeciğimin kocişi ist.a gelmezmiş...

tatlım naptınız durdumu akıntılar?????

sular gece durdu canım.
zaten sular durana kadar ben uyumadım, sabah saat 6 gibi falan durdu,
sürekli bezle yerleri sil bezi sık yoruldum valla, mutfak halımla , oturma odamın halısı ben uyanana kadar ıslanmış, bir de oturma odasının perdesi ile, bir koltuğum ıslak, açtım heryeri sildim kurusunlar diye bekliyorum
halılarıda rulo yaptım yıkamaya gönderdim.
gece çıktım komşumun evine, ,heryer batmış,birazda onlara yardım ettim parkeleri şişmiş, zaten su parkeler altına indiği için bizim eve sızmış, neyseki uyandım, Allah korudu ki elektrik tesisatına gelmemiş su,
işte öyle kızlar, sabah içinde izin aldım, öğleden sonra gideceğim işe

naber şekerler bende şimdi arkadaşımla buluşacağım akşam üstü gelirim haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi canlarım.

kızlar benim için uygun zaman hafta sonu.
ama cumartesi değil pazar. çünkü benim kociş cumartesileri de çalışıyor

günaydın arkadaşlaaarrrr.....

nevacım çok geçmiş olsun tatlım. aciiil şifalar diliyorum bitanem.
bol bol c vitamini al portakal limon greyfurt sıkıp içebilirsin biliyosundur ama yinede söyledim ben

tumeciiiim sanada geçmiş olsun yorulmuşsun siniride cabası. allah kolaylık versin tatlım.

ayy bitanem yaa nasıl uyandın peki???
canım şıpırtı duydum,
dün bizim muhabbet kuşuna yeni kafes almıştım alışamadı sesleri o çıkarıyor sandım.
sonra yağmur sesine benzettim. herhalde bir yerin camını açık unuttum dedim, kalktım, mutfağa doğru ilerledim.
kafama su damladı, ayyyy nasıl korktum anlatamam..

masalcım sağol bitanem, valla kendimden çok komşuma üzüldüm, iki yaşlı teyze herşeyleri battı

nevacım sana da geçmiş olsun kuzum

hay Allah yaaaa.. nese tatlım sağlık olsun ne diyelim.. komşularınada üzüldüm valla yazık ya yaşlılarmış bide kıyamammmmmm..

kızlar selam ............arkadaşlar kahvaltıya gelecek soframı hazırladım bekliyorummmm ......gelen giden yok saat 12 oldu yani :)))))))))))))))dün pc açık kalmış forumdanda çıkmamıştım kocişteydi ..yani aşağıda gözüktüysem o yüzdendir ...herkesi öptümmmmmmmmm.yarın doktora gidiyorum bu arada laparoskopi için gün alıcam ...bol şans dileyinnnnnnnn bana ..muckssssssssssssssssss...............

hay Allah yaaaa.. nese tatlım sağlık olsun ne diyelim.. komşularınada üzüldüm valla yazık ya yaşlılarmış bide kıyamammmmmm..

öyle canım öyle, gece gece aksiyon vardı bizim apartmanda,
neyse kızlar ben çıkıyorum bir duş alıp kuaföre gideyim, ordan da işe....
akşama kaldı işlerin bir kısmı, hepinizi öpüyorummmm

melodiciğim hakkında hayırlısı canım, Rabbim yardımcın olsun

kızlar bende kaçıyorum anneme gidicem.
akşam üstü dönerim öpüyorum hepiniziii

dikkat edin kendinizeeee

bende seninle aynı fikirdeydim ama eşimi ikna edemedim nevacım ev sahibimiz bizden biz ev sahibimizden çok memnunuz üstteki dangalaklar yüzünden taşınmak istiyor bir iki defada böyle ev tuttuk adamlar vazgeçti ya ev sahibide kaynına söz vermiş çıkmamız için baskı yapıyor şuan zaten kocişte elimden bi kaza çıkıcak diyor kadın 7 de sopayla halı silkeliyor 6,tıda başlıyor mobilyaları çekmeye en geç 8 süpürge açıyor parkeleri söküyor sanki 95,m evi 2 saat süpürüyor günde 3 kez binadaki insanlarda o saatte süpürge açılmaz halı silkelenmez diyor işte o gün bişey olmuşta ondan o saatte yapmışta falan ertesi gün aynı artık ıspat edebilmek için videoya kaydettim tl,den evin karşısında otel var kocaman yazıyla ismi yazıyor çekince oda çıkmış onu bile inkar ettiler burası bizim ev değil diye sonrada baktılar saçmalıyorlar evimizi kameralı sistemle kayıt ediyorlar diye savcılığa şikayet edecaklermiş özelimize müdahale ediyorlar demezmi sinirlerimizi yıprattılar eşim kocasını dövicekti üzerine yürüdü adam eve kaçtı yoksaki diğer komşum değil bana taşınma kararı aldıran görüşmem şuan olduğu gibi olur biter.

ah neva bilsen neler yaptım güzellikle konuştum anlamadı kocasıyla kendisiyle çatır çatır kavga ettim anlamadı kadının piskolojısi bozuk iftira atıyor inkar ediyor çocuklarının üzerine yemin ediyor gözümün içine baka baka halı silkeliyor çamaşırımın üstüne yastık kılıfıydı diye idda ediyor kabul etmeyincede sinir kırizi geçirip bağırmaya başlıyor şizofren bence o kadın yaptıklarını bi görsen.

gene çok detayya girdim uzattım dimi kusura bakma canım ya bitek sizinle dertleşiyorum artık çok dolmuşum ailem üzülmesin diye anlatmıyorum arkadaşlarım istanbulda tl,de böyle şeyler konuşulmuyor bazen kuzenlerimle çok nadir bide siz kayınvalidemler yaşadığım olumsuzluklara içten içe seviniyorlar zaten neyse uzatmıyım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…