eee erken kalkan yol alır yada tam tersimi
zavallı adam neye uğradığını şaşırır
ne ,ne oldu ,ne oluyor yangın mı var
facedemi
rabbim annesine babasına bağışlasın
bizde çektiririz tatlım dert etme sen.sonra k.valideler başlar
görmemişin çocuğu olmuşta diye bıdı bıdı..
yemin ediyorum bedenen bitik durumdayım nevacım beynende daha fena.
ya bugün bi ev haberi aldım koştur koştur gittim baktım ev kiralıkmış aldım noyu bimbir zorlukla gözlüğüm yoktu yanımda yoldan çevirdiğime okuttum kimisi kiralık okuyor kimisi satılık okuyor neyse bimbir türlü zorlukla okuttum aldım noyu evi haber veren ablada geldi bi alt kattakini tanıyormuş kadın evi gösterdi (bayıldım)noyu kocişe verdim aradı adamı konuştuk 6,ya sözleştik koştur koştur markete gittim fasülye aldım geldim pişirdim ikindiyi kıldım kociş geldi giyindim gittik adam yukardan yukardan bakıyıor şartları sorduk beşyüz kira dedik aslında muhitine göre fazla ama artık bıktığımızdan tamam deme kararı aldık adama evet ne diyorsunuz dedim önemli olan sizin ne dediğiniz dedi biz tamam diyoruz dedim adam demezmi bi eşime danışıyım sonra haber veririm dövermisin sabahamı bırakırsın.
adam diyorki tanımadığım insana ev vermem be adam ozaman aradığımızda desene bize uğraşmayalım neyse dedimki ev sahibimizin nosunu verelim gerek yok diyor çıldırıcam ya daha anahtarı teslim almadım eksikleri var diyor e be adam ne diye cama yazıyon kiralık diye yada yazıyon arayınca desene daha tamamlanmadı anhtarı teslim almadım diye genede yokuşa sürmemek için alternetifte yok olsun ufak tefek şeyler biz girdikten sonrada hallolur dedim aslında gerizekallı madem daha anahtarı teslim almadın niye cama kağıt yapıştırıyon hadi yapıştırıyon arayınca henüz eksikleri var vermeyi düşnmüyorum demiyon.
daha buna benzer bugün bikaç şey dah yaşadık delirdim haliyle aslında hepsini ıslatıp ıslatıp dövicen anca içim rahatlar.
amin nevam amin ya bak bide o var benim kızdığım saçma sapan insanlara denk gelmem dr pıhtılaşma yok diyor ama pıhtılaşma topiğine bakıyorum semicim benimle değeri aynı olanların pıhtıteşhisi var dikkatli bi yol izleniyor şansa bırakıcak lüksüm yokki herşeyi ben kovalıyıcaksam sana dünyanın parasını niye veriyorum sen bu tecrübeyle bunları gözden kaçırırsan ben bu tecrübesizlikle hangibirini farkedebilirim delirticekler beni ya.
dönmedi dangalak bende görümcemi arattırdım evi gördüm camdan noyu aldım nedir şartlarınız diye sor dedim sordu ben evi başka birine söz verdim öbürgün cvp verebilirim dedi artık o başkası bizmiyiz başka birimi bilemiyorum burda bile bi dünya çelişki var hatırladıkça sinir oluyorum ya almış parmağına millet oynatıyor resmen.
valla aynı olan bir sürü kişi var ben güvenmek istiyorum ama dr,m izin vermiyor buna çok yoğun başından savuyor beni ikna edemiyor ilk zamanlar böyle olsaydılar onları tercih etmezdim ama artık vazgeçemem işini şansa bırakmasını istemiyorum ama ileri boyutu emboli oluyor o çok riskli ve tedavisi güç ama benim değerlerim pıhtılaşama nasıl pıhtılaşma olmadığını söylüyor anlamıyorum.
kızlar şu an bizim evin tavanlarından şakır şakır sular damlıyor...** offffffffffffff
üst kat komşumun şifonu patlamış onun bütün evi su basmış, uyanmamışlar ordan da hop bizim eve...
her yer heryerde, Allahtan erken farkettim ben...
üst kattaki su tamamen oşaltıldı ama bizim tavanlar hala şakır şakır duvarlardan akıyor valla, ne zaman durur ki bu
canım demek istediğim kimse için problem yoksa buluşma yeri izmitten istanbula alınabilir
bunu dememin sebebide daha çok arkadaşmızın gelebilecek olması febe gibi
istanbul olursa geliyorsun yani doğrumu anladım canım
tume izine çıkacağı tarihi yazmıştı ama unuttum
ORTAYA BİRGÜN ATAYIM BAKALIM UYGUNMU EN AZINDAN KONUŞMAYA BAŞLAMIŞ OLRUZ
HAFTA İÇİMİ HAFTASONUMU:26:
HAFTAİÇİ İSE 25HAZ.CUMA
H.SONU 26 HAZ C.TESİ
NASILLLLLLLLLLL
haftaya ama hafta sonuda uymuyormu masalcm
kızlar şu an bizim evin tavanlarından şakır şakır sular damlıyor...** offffffffffffff
üst kat komşumun şifonu patlamış onun bütün evi su basmış, uyanmamışlar ordan da hop bizim eve...
her yer heryerde, Allahtan erken farkettim ben...
üst kattaki su tamamen oşaltıldı ama bizim tavanlar hala şakır şakır duvarlardan akıyor valla, ne zaman durur ki bu
naber şekerler bende şimdi arkadaşımla buluşacağım akşam üstü gelirim haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi canlarım.
canım şıpırtı duydum,ayy bitanem yaa nasıl uyandın peki???
canım şıpırtı duydum,
dün bizim muhabbet kuşuna yeni kafes almıştım alışamadı sesleri o çıkarıyor sandım.
sonra yağmur sesine benzettim. herhalde bir yerin camını açık unuttum dedim, kalktım, mutfağa doğru ilerledim.
kafama su damladı, ayyyy nasıl korktum anlatamam..
masalcım sağol bitanem, valla kendimden çok komşuma üzüldüm, iki yaşlı teyze herşeyleri battı
nevacım sana da geçmiş olsun kuzum
hay Allah yaaaa.. nese tatlım sağlık olsun ne diyelim.. komşularınada üzüldüm valla yazık ya yaşlılarmış bide kıyamammmmmm..
günaydın canlaarrrr
bende seninle aynı fikirdeydim ama eşimi ikna edemedim nevacım ev sahibimiz bizden biz ev sahibimizden çok memnunuz üstteki dangalaklar yüzünden taşınmak istiyor bir iki defada böyle ev tuttuk adamlar vazgeçti ya ev sahibide kaynına söz vermiş çıkmamız için baskı yapıyor şuan zaten kocişte elimden bi kaza çıkıcak diyor kadın 7 de sopayla halı silkeliyor 6,tıda başlıyor mobilyaları çekmeye en geç 8 süpürge açıyor parkeleri söküyor sanki 95,m evi 2 saat süpürüyor günde 3 kez binadaki insanlarda o saatte süpürge açılmaz halı silkelenmez diyor işte o gün bişey olmuşta ondan o saatte yapmışta falan ertesi gün aynı artık ıspat edebilmek için videoya kaydettim tl,den evin karşısında otel var kocaman yazıyla ismi yazıyor çekince oda çıkmış onu bile inkar ettiler burası bizim ev değil diye sonrada baktılar saçmalıyorlar evimizi kameralı sistemle kayıt ediyorlar diye savcılığa şikayet edecaklermiş özelimize müdahale ediyorlar demezmi sinirlerimizi yıprattılar eşim kocasını dövicekti üzerine yürüdü adam eve kaçtı yoksaki diğer komşum değil bana taşınma kararı aldıran görüşmem şuan olduğu gibi olur biter.
evet sanırım fotoğrafçı tutmuş her anını çekmişler çok beğendim hele eşinin ağladığı bir resim vardı çok kötü oldum yazık bizim kocişlerde ağlar o zaman heralde.gerçi benimkisini hiiiiç ağlarken görmedim ben
ben senin yerinde olsam 1 sene sonra ev alacağım diyorsun hiç uğraşmam onların hıncını o komşumdan çıkarırdım o kadar güçsüz bir insanmısın ki sen evin iyiyse ev sahibin iyiyse komşun kim oluyor kaçma eğer sorun oysa muhatap olma yeter ya yeni evinde ev sahibinle aynı sıkıntıları yaşarsan ona bişeyde diyemezsin bence sık dişini derim ben olsam öyle yapardım 2 2 sanada yazık olur 500 de çok pahalı tatlım tabi bu benim fikrim yine sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?