Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin şekerim..nasılız bugün düzeldimi moraller????

buı gün iyiyim tatlım.sağolasın....dün birgüzel banyo yaptım 1-1,30saat duşta kaldım iyi geldi....sonrada güzelcene giyindim makyajımı yaptım eşimi bekledim...şimdi moda ayakkabılar varya öndende yüksek arkadan bayabi yüksek onun terliği var bende onuda giydim eşimin boyuna biraz ulaşabildim biraz boydan yoksunumda :) geldi kapının arkasında durdum kapıyı kapattı sonra gördü beni zaten her sabah giderken akşam geldiğinde öper beni. sarıldı öptü ama yapıştı resmen sakin ol be dedim bundan sonra böyle evdede kokoş gezicem dedim ne alaka dedi.bende dedim sen artık beni beğenmiyorsun belki böyle beğenirsin sarıldı ne alakası var aşkım ben seni her halinle seviyorum ama bu aralar senin menepozun geldi sanırım dedi...işi tatlıya bağladık yani akşamda misafirlerim vardı yemektten sonra geldiler 2-2,30 arası gittiler ancak evi toparlayıp yattım öle yani bebişim....

nevacım ve tumecim çok geçmiş olsun sizlere nevacımın dediği gibi allah dermansız dert vermesin....

melodicim kurban olduğum allahım herşeyin hayırlısını versin canım inşallah herşey gönlünce olur....

şuleee bebeğimmm anlatt anlat sıkılmıyoruz biz..tabii ki bize anlatacaksın, biz varken başkalarına anlatma zaten ok?

şulecim bebeğim sen kendini yıpratma biz kafamıza taktıkça kendimizi yıpratıyoruz ama sonuçta herşey olacağına varıyor...allahım gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah canım...

sen nasılsın bu arada febecim sormamışım seni k.bakma.

Son düzenleme:
hekese merhabalar bugün evlilik yıldönümümüz kızlar 3 yılı geride bıraktık sabah uyandığımda tlf,numdaki msj bombardımanı beni çok duygulandırdı okadar içten okadar güzel anlatmışki sevgisini canım kocam benim defalarca kez okudum ve çok duygulandım.

est. şekercim..iyiyim çok şükür..2hafta üst üste toplamda 4tane düğün var..bukadar arka arkaya olunca aynı şeylerde giyilmez..alışveriş yapmam lazım..allah yardımcımız olsun

ayyy bitanemmm benimmm nice mutlu senelere inşşş seneye bebişinizle beraber kutlarsınızzzzzzzz..kocişinedeeee

şulecim bebeğim sen kendini yıpratma biz kafamıza taktıkça kendimizi yıpratıyoruz ama sonuçta herşey olacağına varıyor...allahım gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah canım...

şengülcüm okadar dengesizle karşılaşıyorumki elde değil deli ettiler beni dedim ya hepsini ıslatıp ıslatıp dövicem anca içim rahatlar.

şuleee bebeğimmm anlatt anlat sıkılmıyoruz biz..tabii ki bize anlatacaksın, biz varken başkalarına anlatma zaten ok?
canıııııııııım arkadaşım iyiiiiiiiiiiki varsınız zaten iyiki tanımışım sizleri

ayyy bitanemmm benimmm nice mutlu senelere inşşş seneye bebişinizle beraber kutlarsınızzzzzzzz..kocişinedeeee
sağol arkadaşım ALLAH razı olsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemiz inşallah.

evet ya normalde pek duygularını dile getirmez çok duygulandım bunlarda benden kocişime

şengülcüm tatlıya bağlanmasına sevindim canım benim bak kendini boşuna üzmüşsün.

sende iyiki varsın şekerim...sen haftaya ist.a mı geliyosun?????

evet canım kociş izne ayrılıyor biraz gezicez orda tatile gitmek istedim aslında evlendiğimizden beridir tatil yapamadık birlikte ama açılmamızda lazım malum tekrar trasfer tahliller bi dünya tuttu daha devamıda var eee bide taşınma masrafı kociş seneye arabamızda olur bebeğimizle gideriz dedi bu sene istanbulda gezelim görmediğimiz yerlerini dedi olur dedim onun 2 gün bi işi var bi iş aldı onu teslim edicek sonra birlikte olucaz akşamlarıda annemleri görücem iyi gelicek çok ihtiyacım var.

tumecim geçmiş olsun canım ya neyseki bi sıkıntı olmamış rabbim beterinden korusun kollasın.

canıııııııııııııııııııııııım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah dualarımdasın.

ohh hemde annenlerle zaman geçirirsin çok iyi.. seneyede bebişinizle tatil yaparsınız inşşş..

ohh hemde annenlerle zaman geçirirsin çok iyi.. seneyede bebişinizle tatil yaparsınız inşşş..
evet çoook özledim hepsini.
inşaaaaaaaaaaaaaaaaaal tumecim seneye senelik iznimizde bebişimiz gelmiş olur evlilik yıldönümümüzü bebeğimizle kutlar tatile gideriz inşallah rabbim yalvarıyorum duy sesimizi evliliklerimizi şenlendir şereflendir sağlıklı sıhatli evladlarla.

la ilahe illa ente subhaneke inni kunti minezzalimin.

senden başka ilah yoktur sen bütün noksanlıklardan münezzehsin
şüpesiz ben nefsime zulm edenlerden oldum.

hoşgeldin umudumsun canım....

febecim kolay gelsin bitanem...içine sinen güzel cicişler alırsın inşallah....

şulecim senin adına sevindim inşallah bol bol gezersiniz...seneyede bebişinle çıkarsınız tatile.....
allah mutluluğunuzu daim etsin nice nice senelere tatlım biz geçen hafta tatilde bitirdik 3 yılı 4 den gün aldık :)

inşallah canım ev işi olursa çok kalamıyıcaz ama olmassa bi 8,9 gün düşünüyorum geri kalanınıda evimde başbaşa geçiririz diye düşünüyorum bakalım nasib.

inşallllllllllllllllllllllllllllllllllllll canım arkadaşlarım seneye hepimiz alırız kucaklarımıza umudunsunun duasıyla ihsanından nasib eder rabbim inşallah.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin senininde ümmeti muhammedin inşallah aynen bizimde 3 bitti 4,ten gün aldık bugün itibariyle bi hafta aryla evlenmişiz.

şulecim kötü komşuyla uğraşmak zor allah yardımcın olsun şekerim takama kafanı düzelir inş herşey.tumecim büyük geçmiş olsun hayatım neyseki ucuz atlatmışsın şekercim, güzelgözlümmm çok svindim iyi haberlerine sana herşey düzelecek demiştik dimi mutluluğunuzu bide güzel bebek taçlandırır inş,melodii umarım iyi heberler alırsın dualarımız seninle:) ama ben iyi deilim kızlar bat yaklaştıkça daha bi heyecanlanı yorum korkuyorumm biliomusunuz daha karnıma bile düşmeden 2 koca poşet eşyası var bebeğimin çoğu hediye bazende kocam dayanamıyor alıyor biliorum doğru deil ama tutamıyo kendini bi oyuncak kumbarası bi konuşan bebeği arzum bebbe robotu bile var ama hepsi sandıkta grmek bile istemiyorum onları grdükçe içim sızlıyo çünküü... inşallah bebeğim olurda başkalarının bebeğine bebeğim giymeden nasip olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…