ben sabah olmadığını yazdım ticaret kısmını geçip öylesine oldu demek istedim açık açık ne yazmamı bekliyorsun
yürüyüş yaptık peşinedeilla söyletecen yani
Allah iyliğinizi versin ya çooooooooooooooook tatlısınız aranızdaki şu diyaloğa bayılıyorum.
Tamam nevacım zaten daha yatsı var kılıcam çokta yorgun ve uykusuzum ben kaçtım hepinizi öpüyorum
yok ben gerçekten
anlamadım boşa gitti bu ay pörsümüştür falan yazdın ya
sende kızdın kocişine o yüzden boşa gitti sandım
meğersem
ay çok güldüm gece gece
eee niye kalktın sen neva yatıp uyusaydın ya
alsaydın yastığıda
o yastıkta sana geliyor birazdan eline malzeme verdikya karıştır dur
bende kılıcam daha
geç kaldı iyice
hadi kaçtım
gülcm öptüm canım
anladım tatlım aaa bende ilk tüp bebeğimi zeynep kamilde yaptırmayı düşünüyorum sence nasıl bir hastane tatlım bu arada bende orada doğmuşumdüzcedeyim
ay tutulmasını bende seyrettim neyse umudumsun sana umut diyebilirmiyim çok uzunda iyi geceler tatlım yarın görüşmek dileğiyle.
günaydınnn olabilir tatlım gerçekten çok bilgili ve tecrübeli hocalar var asistanlara dersen zehir gibiler çok iyi yetiştiriliyorlar orada bizden daha değersizlerdi (hemşirelerden ) hocaların yanında düşün artık var ya acırdık hallerine keşke benimde elime geçsede gidebilsem oraya ist'da olsam 1 dk düşünmezdim ama doğum için dersen çok kalbalık o açıdan pek tavsiye etmiyorum gene ilgi varda rahat edemezsin pek kalabalık ya...
gece 1.5 lara kadar lak lak yaparsanız sabahta uyanamazsınız tabiii hu hu orda kimse yokmuuuu:92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?