Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse çok utandım haydi ben yatmaya gidiyorum :76::76::76::76::76::76::76::76: iyi geceler

Allah iyliğinizi versin ya çooooooooooooooook tatlısınız aranızdaki şu diyaloğa bayılıyorum.

Tamam nevacım zaten daha yatsı var kılıcam çokta yorgun ve uykusuzum ben kaçtım hepinizi öpüyorum

ben sabah olmadığını yazdım ticaret kısmını geçip öylesine oldu demek istedim açık açık ne yazmamı bekliyorsun

yürüyüş yaptık peşinede illa söyletecen yani

yok ben gerçekten
anlamadım boşa gitti bu ay pörsümüştür falan yazdın ya
sende kızdın kocişine o yüzden boşa gitti sandım
meğersem
ay çok güldüm gece gece
eee niye kalktın sen neva yatıp uyusaydın ya
alsaydın yastığıda

Allah iyliğinizi versin ya çooooooooooooooook tatlısınız aranızdaki şu diyaloğa bayılıyorum.

Tamam nevacım zaten daha yatsı var kılıcam çokta yorgun ve uykusuzum ben kaçtım hepinizi öpüyorum

bende kılıcam daha
geç kaldı iyice
hadi kaçtım
gülcm öptüm canım

kız semi delirtme beni gelirim oraya kocişine derimki senin bu karın bana akıl veriyor kendinde icraat yok al sahip çık derim

evet boşa gitti yani önemli günüm geçti ama sadece o günlerde olmuyor dimi semicim kociş gerçi bana dün kızdı yumurtlama gününümü beklicez biz hep diye ondan sesimi çıkaramadım bugün :18::18::18::18::18:

anladım tatlım aaa bende ilk tüp bebeğimi zeynep kamilde yaptırmayı düşünüyorum sence nasıl bir hastane tatlım bu arada bende orada doğmuşum düzcedeyim

günaydınnn olabilir tatlım gerçekten çok bilgili ve tecrübeli hocalar var asistanlara dersen zehir gibiler çok iyi yetiştiriliyorlar orada bizden daha değersizlerdi (hemşirelerden ) hocaların yanında düşün artık var ya acırdık hallerine keşke benimde elime geçsede gidebilsem oraya ist'da olsam 1 dk düşünmezdim ama doğum için dersen çok kalbalık o açıdan pek tavsiye etmiyorum gene ilgi varda rahat edemezsin pek kalabalık ya...

herkese günaydın..... şekerler ben bugün alışverişe çıkıyorum...kendime ciciler alıcam..öpüyorum hepiniziiii:82:

hala uyuyomusunuz yavvvv...... sabahtan beri kimseler teşrif etmedi...

beni beğenmiyorsunuz anladım. ben gidince geliyorsunuz ben burdayken gelmiyorsunuz

tamam ben gidiyorum o zaman

evet tatlşım amcamın kızı orayı tavsiye etti bana bide özelden daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum en azından paraya bakmıyorlar işlerini yapıyorlar inşallah hayırlısı olur brnim için ramazandan sonra istikamet istanbul zeynep kamil sağol tatlım tüp bebek merkezi ayrı bölümdeymiş değilmi? yanlışmı biliyorum.

gece 1.5 lara kadar lak lak yaparsanız sabahta uyanamazsınız tabiii hu hu orda kimse yokmuuuu:92::92:

ne yapalım kuzum yaz geldi böyle oldu kışın herkes buralarda oluyorda yaz gelince gezmeler falan ancak akşamları fırsat bulabiliyoruz. birde ben bu ara çok yoğunum neyse görüşürüz öpüyorum hepinizi.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:)bugün doktorda muaynemi oldummmm pazartesi günü sabah operasyon olacağım ((((((birazcık tırsıyorummm ama bebiş için değerrrrrrrrr ne yapalım......umarım güzel sonuçlar alırım rabbim yardımcım olsun ...bu arada fiyat 3,500 buldu gözlerimiz kocaman olduu eşimle :)dedik bi ara tüp baby yaptırsak daha iyiydi diye ama sonra düşündümm ve sonuçlar iyi olursa istediğim kadar hamile kalıp doğurab,ilirim dedim :)))))))1. oldu da diğerleri kusur kaldı sanki ama hayal etmeden de yaşayamıyoruz maaalesef (((sizleri seviyorummm..şuleee dün evlilik yıldönümünmüşşşş mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr seneye bebiş olsun aranızda inşallah kuşum :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…