ay bi anım aklıma geldi analtayımda gülün accık...
ama anlaşalım ne salak kadın demeyin
yeni evlenyiz. kociş işten gelecek bende yemek yapıyorum.
tavuk vardı koydum dudüklüye o haşlansın bende sonra suyuyla pilav ve çorba yapacaktım.
açtım altını düdüklünün içinde tavuk haşlanıyokken bende pirinci ıslattım mutfakta oyalanıyorum. ama akşam saat 9 cıvarı saatte. sonra bi anda düdüklü patla ocağın hemen yanında piriz var o pirize tavuğun suyu gir şalterler attımı o karanlıkta çarplacam korkusuyla arkamı dönmemle duvara toslamam 1 sanıyellık bişeydi. kapkaranlık bir ev düdüklüden çıkan ses ocaktan sızan gaz ve benim bide üstüne kafamı duvara çarpmam 1 saniyelik birseydi. hemen mum aldım ocağı kapattım indim aşağıya şalteri açayım diye o arada komşununkini kapatmışım onlarda aşağıya indimi. neyse sonra şalteri açmayı başardım. tabi o kargaşada ben kafamı vurduğumu unuttum.tabiii o yağlı su her yere bulaştı anam ağladı temizleyene kadar duvarlar halılar dolaplar her yer batmıştı.. 1 saat sonra ben wc gittim veeeeee ne göreyim mosmor bir göz... o aradada yurt dışında olan amcam geldi daha 1 aylık gelin olan benim dayak yediğimi düşündü. anlatana kadar, anlattıktan sonrada dalga geçen geçene
o kadar güzel anlatmışsınki birebir canlandırabildim aklımda..tam filmlerde yaşanan türden bir zincirleme kaza olmuş
benim çıkmam lazım şekerler,eşim geliyomuş
hepinizi öpüyorum ,iyi geceler
o kadar güzel anlatmışsınki birebir canlandırabildim aklımda..tam filmlerde yaşanan türden bir zincirleme kaza olmuş
benim çıkmam lazım şekerler,eşim geliyomuş
hepinizi öpüyorum ,iyi geceler
kızlaaaaaarrrr susuyosunuz ama yaaaaaaaaaa
evet masalcım ama kocam masaj yapmamı istedi onunla meşgulüm.
semi masal neva fabe nerdensiniz?
valla taaaaaa sabahtan beri ben buralarda yanlızım.. kimsecikler yok
amin canım,bozacağını sanmıyorum.. O kadar inanıyorumki artık olmamasının hayırlı bir sebebi olduğuna o yüzden hiç üzülmüyorum.Olması gerekseydi rabbim nasip ederdi.Olmuyorsa vardır bir bildiği..Olacaksada doğru zamanda nasip eder nasılsa..Kendimi boş yere üzemem hiç,bunca yılım geçti zaten daha fazla ziyan edemem..
hoşbuldum semicim,iyiyim bende çok..
çok iyi yapmışsın,şunu farkettim ki bir şeyi çok isteyipte sahip olamamak insanda garip bir hırs oluşturuyor.. yıllarca çocuk çocuk diye tutturdum olmadıkça hepten delirdim.halbuki şu an anlıyorumki aslında o kadar çokta istemiyorum..
Tabiki anne olmak çok güzel bir duygu ama o sorumluluk çok zor.Şu anki özgürlüğümün değerini anlıyorum..sahip olamamanın verdiği eksiklik duygusu yerine,sağlamış olduğu avantajların tadını çıkarıyorum..
ve inanıyorumki olması gerekseydi olurdu yada olması gerektiğinde olacak.
allaha sonsuz inanıyorum ve güveniyorum..mutlaka bir hayrı vardır..
nevacım gelmişsin canım naber
hımm misafirin vardı normal tabi ben kaçtane ayetel kürsi okuyacaktım
düzcedeyim ben canım
anladım canım uzakmışız çerkezdeyim ben
semi masal neva fabe nerdensiniz?
valla taaaaaa sabahtan beri ben buralarda yanlızım.. kimsecikler yok
canım burdayım ama arada çıkıyorum nerdensinizden kastım hangi şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?