Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzeeeelll... oooooohhhh allah bozmasın tatlım

amin canım,bozacağını sanmıyorum.. O kadar inanıyorumki artık olmamasının hayırlı bir sebebi olduğuna o yüzden hiç üzülmüyorum.Olması gerekseydi rabbim nasip ederdi.Olmuyorsa vardır bir bildiği..Olacaksada doğru zamanda nasip eder nasılsa..Kendimi boş yere üzemem hiç,bunca yılım geçti zaten daha fazla ziyan edemem..

canım benim gelmiş geçmiş olsun inşallah peki neden aşılama tüp bebek değil.

valla dr' nın söylediği üzere yola devam ettik.
başımızdan geçmesi gereken bişeydi heralde ondan. vardır bi hayır diyip yoluma devam ediyorum işte.
allah utandırmasın tüp bebekte yardımcımız olur inşallah rabbim:)

sağol canım neyi bekliyosun. kaç yıl oldu evlilik

allah iyiliğini versin senide gildirsün işallah
bende bilmiyorum tatlım işte.öyyyyyyyyle bekliyoruym belki mucize oluır diye
benim durumum tüp babylik
eee benimde dr fobim var.kendimi ikna ettiğm zaman devam edicem işallah tedavime

selam kızlar nasılsınız?

hoşgeldin tatlım.iyiyiz çok şükür.sen nasılsın

ister gelsin ister gelmesin ben bir süredir kendisiyle ilgilenmiyorum.. :122:
huzura erdim,hayatımı yaşıyorum..

desene biz ikimiz aynı düşüncedeyiz.bu ara modumuz bu yani
bende bu aydan itibaren huzura erdim canım geldiler bende dil çıkardım

ben burdayıııııııııımmmm...
ama hem bugünlük hemde yarınlık yemeğimi yaptım...
banyomu temizledim evi toparlıyorum valla. bu akşam hazırlık yapıyorum yarından sonra di bucak temizlik vaaaaaaaaaaaaaaarrrr

tatlım gece gece
nedir bu acele:26::26:

tatlım gece gece
nedir bu acele:26::26:

yapacak bişeyim de yok. ama evin dağınıklığından fenalık geldi.
silebilsem cam çerçeve giricemde gece gece silemem camları. eee perdeleride yıkayamıyorum camları sılmeden perdeleri yıkamanın bi yararı yok. artık bakalım c.tesiye nasip. yarın işim var temizleyemem

hoşgeldin tatlım.iyiyiz çok şükür.sen nasılsın

desene biz ikimiz aynı düşüncedeyiz.bu ara modumuz bu yani
bende bu aydan itibaren huzura erdim canım geldiler bende dil çıkardım

hoşbuldum semicim,iyiyim bende çok..
çok iyi yapmışsın,şunu farkettim ki bir şeyi çok isteyipte sahip olamamak insanda garip bir hırs oluşturuyor.. yıllarca çocuk çocuk diye tutturdum olmadıkça hepten delirdim.halbuki şu an anlıyorumki aslında o kadar çokta istemiyorum..
Tabiki anne olmak çok güzel bir duygu ama o sorumluluk çok zor.Şu anki özgürlüğümün değerini anlıyorum..sahip olamamanın verdiği eksiklik duygusu yerine,sağlamış olduğu avantajların tadını çıkarıyorum..
ve inanıyorumki olması gerekseydi olurdu yada olması gerektiğinde olacak.
allaha sonsuz inanıyorum ve güveniyorum..mutlaka bir hayrı vardır..

hımm git gel bakalım da
lkararın netleşsin
ben özellerin devletle anlaşmalı olanlarınında olduğunu bilmiyordum
mesela sayende öğrenmiş oldum
bende öyle biryer arayayım bari
ama benim önce 1 aşılama yaptırmam lazım dimi offf ben unutmuşum bunu

evet bitanem anlaşmalı olanlar var...
malesef 2. aşılama lazıııımmışşş

ay bi anım aklıma geldi analtayımda gülün accık...
ama anlaşalım ne salak kadın demeyin

yeni evlenyiz. kociş işten gelecek bende yemek yapıyorum.
tavuk vardı koydum dudüklüye o haşlansın bende sonra suyuyla pilav ve çorba yapacaktım.
açtım altını düdüklünün içinde tavuk haşlanıyokken bende pirinci ıslattım mutfakta oyalanıyorum. ama akşam saat 9 cıvarı saatte. sonra bi anda düdüklü patla ocağın hemen yanında piriz var o pirize tavuğun suyu gir şalterler attımı o karanlıkta çarplacam korkusuyla arkamı dönmemle duvara toslamam 1 sanıyellık bişeydi. kapkaranlık bir ev düdüklüden çıkan ses ocaktan sızan gaz ve benim bide üstüne kafamı duvara çarpmam 1 saniyelik birseydi. hemen mum aldım ocağı kapattım indim aşağıya şalteri açayım diye o arada komşununkini kapatmışım onlarda aşağıya indimi. neyse sonra şalteri açmayı başardım. tabi o kargaşada ben kafamı vurduğumu unuttum.tabiii o yağlı su her yere bulaştı anam ağladı temizleyene kadar duvarlar halılar dolaplar her yer batmıştı.. 1 saat sonra ben wc gittim veeeeee ne göreyim mosmor bir göz... o aradada yurt dışında olan amcam geldi daha 1 aylık gelin olan benim dayak yediğimi düşündü. anlatana kadar, anlattıktan sonrada dalga geçen geçene

tatlım başladın mı sende hadi bakalım hayırlı olsun

ben bugün 14 tane okudum artık ezberledim daha kolay okuyorum.bu arada tatlım yatsıdan önce okumaya çalış ok? arkadaşaım bana öle dedi çünkü.sabah namazıyla yatsı namazı arasında herhangi bir saatte yani..
ya ben bu sureyi okumaya başlayalı içim çok rahatladı.sanki hmene gelcekmiş gibi bebişim

ayyyy inşallah tatlım rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.

tamam bitanem zaten ben sabah kalkar kalkmaz okumaya çalışıyorum. akşama kalırsa okuyamam diye ama bundan sonra dada da dikkat ederim teşekkür ederim

işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…