evet bitanem semiye katılıyorum. istediğini sorabilirsin. sonuçta hepimiz aynı dertten muzdarıbız.
hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. burdaki herkez birbirinden daha tecrübeli. herkezin yaşadığı olaylar aynı. fakat tecrübeleri aynıda olabılıyo farklı da olabiliyo. dolayısıyla herkez bir şekilde bilgiye sahip. böylelikle tüm sorularımıza cevap bulabiliyoruz bitanem
selam kızlar nasılsınız?
kııııızzz ben burdayım yaaa. ben kimsemiyim bakayım
nasıl güzel bi elektirik verdiğini bilemessin sağolasın sizlerin sorununu izlediğiniz yolu merak ediyorum
afedersin olurmu aşşağıda göremedim
hoşgeldin şekerim. iyiyiz sen nasılsın bitanem???
ben kısaca anlatayım bitanem
ben 3 yıllık evliyim. 2 senedirde bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.
1 senedir önce serophene tablet kullandım 4 ay boyunca. sonra femara diye bir ilaç kullandım 3 ay.
sonrada 3 tane aşılama ve hepsinin sonucu negatif canım. ve bildiğin gibi önümüzdeki ay tüp bebek yaptırıcaz inşallah hayırlısıyla.
bizde spermlerde sorun cok az sayısı ve hareketlılık de az canım o yüzden bebişimiz olmuyor.
nasipse 2 ay sonra kavuşurum bebeğime inşallaaaahhhh (amin)
kısaca benden bu kadar canım benim.
sormak istediğin ne varsa sor, söylerim bitanem
hoşbuldum masalcım,bende iyiyim..Bahar geliyor diye daha da iyi oluyorum
ammaaannn pek güzel. iyi olalım sonrada gelsin bbebişleeeeeeeeeeeeeerrrr
afedersin olurmu aşşağıda göremedim
iyi akşamlar kızlar nabersinizzz
iyi akşamlar hoşgeldin mine,ben iyiyim sen nasılsın?
e yoksun ama masalcım
bende iyiyim canım gün sayıyom adet günüm yaklaştı stres de arttı doğal olarak hayırlısı artık...
ister gelsin ister gelmesin ben bir süredir kendisiyle ilgilenmiyorum.. :122:
huzura erdim,hayatımı yaşıyorum..
bende iyiyim canım gün sayıyom adet günüm yaklaştı stres de arttı doğal olarak hayırlısı artık...
hakkında hayırlısı bitanem. inşallah çoook güzel haberini alalım bitanem.. bat ne zaman tatlım???
hehehe tabi yaşadıklarım bu kadar basit değil. tahmin edebilirsin ne kadar üzüldüğümü ne kadar acı çektiğimi. nekadar hayal kırıklığı yaşadığımı. 1 sene boyunca her ay o kırmızılarla karşılaşmak hoş değil valla... küstüm olmadı, iyi davrandım olmadı, kovaladım olmadı hep geliyolar benim kırmızılar...
yüzsüz şeyleeeeeeeeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?