semicim 2 gün önce senle febe yazmışsınız hamileyim diye.
rabbim inşallah rüyamı gerçekleştirir
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNN
şimdiden mi el ayak şişmesi için erken değilmimasalcım
hclyn ncetveline bakıyorum
bebeğinin ismi lütfü şeker olacak galiba diye
bugün yine formumdayım
aminnnn işallah
artık saldım gitti olsa tam mucize olacak masalcım ya
4 senedir olmamış bu ay neden olsun dimi ama
Ayy ilahi cnm cok yasa senn...şimdiden mi el ayak şişmesi için erken değilmimasalcım
hclyn ncetveline bakıyorum
bebeğinin ismi lütfü şeker olacak galiba diye
bugün yine formumdayım
Ole demeeeee sakin haaa...neyin ne zmn olcagini blmk gibi bi luksumuz yada becerimiz yok dimiiiiaminnnn işallah
artık saldım gitti olsa tam mucize olacak masalcım ya
4 senedir olmamış bu ay neden olsun dimi ama
senin bebeğinde nazlı imiş
ikinizinkide mucize bebek desenize
o mucizeden rabbim bizede bekleyen tüm arkadaşlarımada nasip eder rabbim işallah
kızlar muhabbet güzel ama
kusura bakmazsanız işleirm var bitirmek istiyorum bugün
görüşürüz sonra
hlcyn yine bekleriz
,lütfü şeker bebeği yine getir bize misafirliğe
görüşürüz bitanem. kolay gelsin sana şekerim.
keşke bende yapabilsem temizlik. ama sonra kociş çok kızıyı yapıyorum diyeeee
Biz bi bucuk yillik evliiz ve en son gecen haziranda korunmustum...sonra bebekk bekle bekle drlar dedi olmaz yumurta yetmesligi varmis bnde sak die demesinmi bana tup bebek son sansin..sook oldum daha yeni evliyim agla agla kafayi yedim..nese karar verildi ve 2011 nisan 7transferim yapildii ..o ilaclar o duygular anlatilmaz yasanir ama kimsede yasamasinn cok yiprandimm...veee negatifff sonuc...ole bi agladimm anlatammm..yikildik ama yapcak ne var...drum dedi adetinin 4.gunu gell ..gttim ama okr kotuyumki utaniorum resmenn kndimdenn bakamiom hemsirelerin sekrttelerin yzuune nie bilmiorumm...dr baktii dinlen biraz dedii haziran gibi yine bakaris dedii...cunku tahlillerimm zarzor duzelttigim degerlerim yine altusttu...sordumdra kndiliginden olmas mii adam bole umutsuz bi sekilde hmm olabilr dedii..ve ordan cikisiimm verbattti...disarda sekreter bana soru soruoo ben bakamiom cvp bile veremedimm direk gzyaslarim ve orayi terkettiim..yuce rabbim vermis bise ozmn haberimiz yokk...7haftalikken haberimiz oldu regli olmadim bekliorum zaten duzensiz gelir.10 gun gectii tik yok..esim test almis gelmis yap dedi yaptim ve niraktim gldim esim bekledii..odaya grip oturmamla esim askimm gozumuz aydin die bagirmasi bi olduu..hmn kan testine gttik acile ve sonuc hakkat hamisimmm
Sagol cnmm cumlemisinkini allahim slikli bi sekilde anneye babaya bagislasinn...hep dusunuorum hala bnmle mi kalbi atiomuui..bi acayiplestim cnmm..saten biseyde yiemiorum oda korkutuo benicanım benim valla ağlayarak okudum.
allahıma şükürler olsun. rabbimin mucizeleri hiç bitmiyo çok şükür.
vakti zamanı gelince meleklerde annesine babasına sürpriz yapıyo.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitanem
Masal cnm siz de sorun neydii daha doorusu varmiydi sorun
Ayyyy cnm olmaz olmuo die dertlen; olsun saglkkoi mi yasio mu;dogsun ii mi solemi bolemii bosuna demiolar anammm cennet annelerimiz ayakkafi altinda dieee
Amin cnmm..calisiomusun sen yas kac
evvet kesinlikle öyleeee....allah sağlıklı kucağımızada almayı nasip etsin inşallah..
çok şükür rabbim başka dert vermesin inşallah.
yok tatlım çalışmıyorum evdeyim. yaşta 30 bitanem.
peki ya sen çalışıyomusun?
Evet cm ogretmenim ben raporluydum saten yola gitme dedi drum..yarinda seminerlerimiz baslioo sabah 9dan 12ye kdr..ama bnm icin en kritik zamann acikiorum cokk ve kndimi halsiz hisseediorumm..ben 28 yasindayim...konyadayim ben ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?