Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy canımmmm vallaha aynen böle oldum
semiciiiimmm hamileeeeeeeeeee :66
ama sonradan gördümmm alıntıymış.....neyse allah tez zamanda yollasın inşallah bebişini...
ya bütün arkadaşlarımın ve nerde isteyen bekleyen varsa tez zamanda kavuşssun inşallah bebişlerine tabi bende :)

inşşş hepimiz hamile kalcaz öle deme semicim:)

glcüm sağol canım bende çok sevindim inan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bal damlıyor ağzından arkadaşım.

ay ben gülcüm niyeyse piyer loti eyüpte diye kalmış aklımda.

ya ben ortak bi nokta olarak eminönünün iyi olucağını düşündüm eminönününe ümraniyeden gelmek sıkıntı olmaz rahat gelinir diye dedim.

canımsın sizler hep mutlu olun inşallah canlarım benim...
ya eyüpe daha yakın eyüp sultanın üstünde tam olarak....yok öylede kadıköy ona daha yakın oraya gelemediğine göre eminönüne zor biraz gibime geldi inşallah gelebilir febecim..ama ne yapsın işte elinde değil kızında kocisinden kaynaklanıyor...

bugünde nöbetçi benim heralde kimsecikler gllmiyor ben girdiğimden beri şulecim gelmiş çıkmış.tabi onunda işi var yolculuğa hazırlık...
bu arda sana iyi tatiller tatlımmm..

ay hakikaten topik bomboooooooooşşş
ben çok yogundum bugün karşıkomşumun düğünü vardı
önce mevlüt
arada günüm vardı parayı götürmeye gittim bir 45 dkda orda oturdum
geldim gelin almaya gittik davul zurna

sonra nikah
çokkkk yoruldum

sanırım salı günüde kastamonuya gidiyorum haftasonu dönücem 3 4 gün kalıcam yani
ist.planının yarısı iptal ama pazar ordayım yinede işallah

ay ne ayrıntı verdimm
ne zaman yemek yiyip su içtiğimide söylesem mi:26::26:

şekerim yanlızmı kaldın sen benimde arkadaş vardıya dünden bugün beraber onun gelinlik provası kına kıyafeti falan derken akşam oldu oradanda yemeğe davetliydik şimdi geldim.

yarında babalar günüymüş kociş dedi hele bir benim özel günümü kaçırsın

köye gideceğiz evin dış boyası başlamadan etrafını temizleyeceğiz. camlarım takıldı evin içi boyanıyor haftaya laminantta biter 5. de kapılar takılacakmış az kaldı taşınmama yani :18::18::18:

tohumdum
fidan oldum
yeşerdim
büyüdüm
yakında meyve verecektim

eee bütün gün kızlar beklerken sesi çıkan varmı hiç sen fillik fillik gez bütün gün gecede gel herkezi hazır komuta bul öyle yağma yok semiciğim bak benim sesim çıkabiliyormu hiç kimse yok diye :18::18::18::18::18::18: çünkü bu ara bende sık giremiyorum.

evet yalnızları oynuyorum akşamdan beri
inan hiiççç kimse gelmedi.nerde kızlar bilmem
masal bile yoktu

maaşallah çok hızlı ilerliyorsunuz
e hiçbirşey kalmamış 15 güne taşınırsın
evlenecekmi arkadaşın ne çok evlenecek kişi var etrafında

bu arada semiciğim ben bir namazımı kılıp geleyim tatlım geçe kalmadan okeymi??dün kılmadan yattım sonrada gece rüyamda :18: neyse anladın sen onu

sen demezsin tabi
geldiğinmi var ama ben hergün mutlaka 1 2 saat burdayım
masalcım arada dertleniyor
kimse gelmedi yoksa beni beğenmiyormusunuz diye
ee nazik kız ben olsam o kadar nöbet tutsam haykırırdım burdan herhalde neden kimse gelmiyor diye

bu arada semiciğim ben bir namazımı kılıp geleyim tatlım geçe kalmadan okeymi??dün kılmadan yattım sonrada gece rüyamda :18: neyse anladın sen onu

kılmadan mı yattın

dur bir hatırlayayım
dün gece çok yoırgunum iyi geceler deyip oyun oynamaya gitmiştin sanırım

demiştimya sana ablası yurt dışında teyze gelini olacak(eşimin) beni seviyor :89::89: güzel anlaşıyoruz öyle işte 15 güne olmaz 2 temmuzda düğün ondan sonra yavaş yavaş kullanmadıklarımdan başlayarak taşırım benim korkum inşallah kociş pc yi bağlatmamazlık yapmaz dile getirmişti görürsün sen taşınınca diye :18: hele bir yapsın bende onu biyere göndermem mecbur kalır yani

kılmadan mı yattın

dur bir hatırlayayım
dün gece çok yoırgunum iyi geceler deyip oyun oynamaya gitmiştin sanırım

şeytan işte

sonrada gece kıyamet kopuyordu kabus gibiydi korkuyla uyandım birden sabah ezanı okunuyordu :78::78: anladım ama hatamı

yok unutmadımda ikisini farklı kişiler zannettim
ayyyyyy şulede öyle diyor
1 ay falan demiş
desenize topik bomboş kalacak kışa toplanırız artık

sen şimdiden kocişi ikna turlarına başla nevacım

yok unutmadımda ikisini farklı kişiler zannettim
ayyyyyy şulede öyle diyor
1 ay falan demiş
desenize topik bomboş kalacak kışa toplanırız artık

sen şimdiden kocişi ikna turlarına başla nevacım

sen merak etme elektrik sudan önce onu bağlatırım

şeytan işte

sonrada gece kıyamet kopuyordu kabus gibiydi korkuyla uyandım birden sabah ezanı okunuyordu :78::78: anladım ama hatamı

tamam hadigit kıl

evet ezandan önce görülen rüyaya şeytan rüyası derler ama bence tam tersi
ne güzel namaza kaldırıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…