canımm ben adet bitiminden sonra her 2 günde bir çalıştım ve bi topikde okumuştum.iltihabı olanlar yada tüplerinde tıkanıklık olanlar için,adaçayı yağı(acı elma yağı) aktardan aldım.bi pamuğa 4-5 damla damlattım.afedersiniz şeyime koydum biraz içeri kadar.pamuğun birazıda dışarda kalcak şekilde .ya gece koyun sabaha kadar ya gündüz akşama kadar.hafif naneli olips hissi verio ama sabır :) ve bide benim hemen ilişki sonrası hepsi full dışarı fışkırıodu.bu ay ilişkiye girerken belimin altına yastık koydum ve eşimden bi 5 dk çıkmamasını söledm bosaldktan sonra.oda çıkmadı.çıktıktan sonra yavas yavas sağıma döndüm çıkmasınnar dışarı die.başımın altında yastk yok belimde yastık en az yarm saat yattım öle.ve gerçekten akmadı dışarıya.ve adetime yakın hep sağ kasığım hafif hafif sancıdı :) dedim heralde sağı tutturdum :) buarada kızlar ya sağa ya sola mutlaka yatın.ama sağaysa hep sağa solaysa hep sola.çünkü bi ay sağ bi ay sol yumurtlalık yumurtluo.bi ay denk gelck elbet ama karıştırmaın.hep aynı yatın.öle işte kızlar.gerçi bunlar bahane.rabbim bunları vesile ederek nasip etti şükür.darısı başınızaaaa
iyi geceler canım
umudumsun topiğimizin en küçüğü
orkide en küçüktü ham,iş
masal abla i,di hamiş
en küçük en büyük
hamişş
bu durumda sıra umudumsun ve febe yada tumede
nevacım bizim iş yine olmadı ortalardayız
hehehhe aklıma gelenede bakın
glcüm sağol canım bende çok sevindim inan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bal damlıyor ağzından arkadaşım.çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiim tatlım özellikle yakın olmasına rahat taşınacağına ve kayınvalidenlere uzak olmasına sıra şimdi bebişte rabbim en kısa zamanda yollasın canım bebişini inşallah.... amiiiiiiinnnnnnnnn
canım ben piyerlotinin orda oturuyorum.gazi osmanpaşa diye geçiyor ama bana uyar eminönü ama pazar günü ne yapıcan orda pazar günü pek açık olmaz orda yerler az bir yer açık olur. hafta içi veya c.tesi giderse daha iyi olur tüm mağzalar açık olur....
canım emin onü avrupa yakasında ümrani ye karşıda anadolu yakasında kalıyor...febeye uyacağını sanmıyorum ama kısmet artık...
glcüm sağol canım bende çok sevindim inan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bal damlıyor ağzından arkadaşım.
ay ben gülcüm niyeyse piyer loti eyüpte diye kalmış aklımda.
ya ben ortak bi nokta olarak eminönünün iyi olucağını düşündüm eminönününe ümraniyeden gelmek sıkıntı olmaz rahat gelinir diye dedim.
tohumdum
fidan oldum
yeşerdim
büyüdüm
yakında meyve verecektim
şekerim yanlızmı kaldın sen benimde arkadaş vardıya dünden bugün beraber onun gelinlik provası kına kıyafeti falan derken akşam oldu oradanda yemeğe davetliydik şimdi geldim.
yarında babalar günüymüşkociş dedi hele bir benim özel günümü kaçırsın
köye gideceğiz evin dış boyası başlamadan etrafını temizleyeceğiz. camlarım takıldı evin içi boyanıyor haftaya laminantta biter 5. de kapılar takılacakmış az kaldı taşınmama yani :18::18::18:
eee bütün gün kızlar beklerken sesi çıkan varmı hiç sen fillik fillik gez bütün gün gecede gel herkezi hazır komuta bul öyle yağma yok semiciğim bak benim sesim çıkabiliyormu hiç kimse yok diye :18::18::18::18::18::18: çünkü bu ara bende sık giremiyorum.
bu arada semiciğim ben bir namazımı kılıp geleyim tatlım geçe kalmadan okeymi??dün kılmadan yattım sonrada gece rüyamda :18: neyse anladın sen onu
evet yalnızları oynuyorum akşamdan beri
inan hiiççç kimse gelmedi.nerde kızlar bilmem
masal bile yoktu
maaşallah çok hızlı ilerliyorsunuz
e hiçbirşey kalmamış 15 güne taşınırsın
evlenecekmi arkadaşın ne çok evlenecek kişi var etrafında
kılmadan mı yattın
dur bir hatırlayayım
dün gece çok yoırgunum iyi geceler deyip oyun oynamaya gitmiştin sanırım
yok unutmadımda ikisini farklı kişiler zannettim
ayyyyyy şulede öyle diyor
1 ay falan demiş
desenize topik bomboş kalacak kışa toplanırız artık
sen şimdiden kocişi ikna turlarına başla nevacım
şeytan işte
sonrada gece kıyamet kopuyordu kabus gibiydi korkuyla uyandım birden sabah ezanı okunuyordu :78::78: anladım ama hatamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?