Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrrrrrrrrrrr

az önce geçmişi okudum, cevap yazacaktım ki kociş pcyi kaptı elimden...

nasılsınız?????

semicim kastamonuya gidiyormuşsun canım, güle güle git gel..

masalcım sen nasılsın bitanemmmm, ufaklık nasıl???

bizde az sonra kocişle dışarı çıkacağız, kociş denize gidelim diyor ama benim hiç gidesim yok, belki kocişim köyüne gideriz, dağda bir de semaver yakarız ohhhhh deymeyin keyfimize:))

iyiyim bitanem, ufaklıkta inşallah iyidir teyzesi.
ooohhh valla keyif sizde allah içinize sindirsin tatlım... yeter çalıştın zaten şimdi senin zamanın.
gez dolaş dinlen uyu ooooooooooooohhhh..... inşallah yaz çok güzel geçer bitanem

mrb kızlar epeydir yazmıyorum ama değişen pek bişey yok bebek hasretim devam ediyo,2. aşılamamı yaptırdım bakalım bugün 9. günüm ama ümüdüm yok

slm kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim işte
haber veremedim ama ani şehir dışına çıkmam gerekti... 3 gün evimde değildim
çok özledim evimi ve sizleri....ama salı günü yine gidiyorum sanırım
valla çok yoruldum...yorgunluğun adını gezme koymuşlar...
sizler nasılsınız??

merhaba dosbacım ALLAH iylik versin yorgunluğunu atamadan tekrar gidicen yani ay evet ya çok yorluyor insan.

bende istanbuldayım canım iyiyim şükür.

merhaba dosbacım ALLAH iylik versin yorgunluğunu atamadan tekrar gidicen yani ay evet ya çok yorluyor insan.

bende istanbuldayım canım iyiyim şükür.
evet canım çok yoruldum...sen de mi gezmeye gittin...
aslında bi değişiklik oluyor ama evimi de hemen özlüyorum valla...
bi de ben eşimi bırakıp gittiğim için içim rahat etmiyor

dmekki rabbim en ummadığımız anda kabul ediyor dualarımızı,kaldıramayacağımız derdi vermiyor inşallah isteyen herkezin olur.

herkeslere günaydın sevgili dostlarım.

Slm kızlarrr bi kaç gündür yoktum biliosunuz memleketteydim girmeyeli baya kaynatmışınız şulecim ev tutmuş hyırlı olsun tatlım semicim tatile gidiomuşun iyi eğlenceler b ide ne duası okuyosunki banada öğretsene.hlycn çok duygulandım tatlım allah bizede nasip etsin inş dosbacımmm allah kolylık versin tume iyi eğlenceler tatlım masalcım bebişimiz nasılnevacım sen nasılsın tatlım sayamadığım herkese günaydınlarrrr...

günaydııııınnnn
güzel bi gün güzel bi hafta olsun inş.
yarın yolculuk var hazırlıklara başladım bile ...zaten valizimi boşaltmadan bi yenisini hazırlamak çok zor geliyo bana (
hlycn ne güzel anlatmışsın darısı bize inş.

Febecim naber özlemişim valla 2 günde:)
iyyim çok şükür hayatım..sen nasılsın??? bende haftasonu yoktum evde,dün akşam geldik bide aniden misafirler geldi ayyy yorucu bi haftasonuydu yani ama güzeldi valla tatlım burayı özlememek elde değil..ben burdaki arkidişlerimi çok seviyorummmmm
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn:103::124::124::124:

günaydın bitanemmmmmmmmmmmmm:3:

semii bitanemmm ist.a gelme durumun var sanırım..ben ümraniyedeyim..haftaiçi olursa ve anadolu yakası olursa napar eder gelmeye çalışırımmmmmmmm

şulecim ev bulmuşsun ohhh hadi hayırlısıyla taşın inşşşşşşş..
:82::82:

kızlar sınavlar açıklanmış şimdi baktımda 4 dersin 2 sinide eledim.2 drs kaldı büte ama yinede 2. sınıfa borçlu da olsa geçmiş durumdayım şu anda buda bişey benim için.

kızlar sınavlar açıklanmış şimdi baktımda 4 dersin 2 sinide eledim.2 drs kaldı büte ama yinede 2. sınıfa borçlu da olsa geçmiş durumdayım şu anda buda bişey benim için.

önemli olan sınıfı geçmen tatlım.. bütte veririsin hem veremesende seneye verirsin ama bütte veririsen seneye rahat ederin..inşşş bütte veririsin ayyy nese tebrik edicektim ben seni zaten hedefimiz 2dersten geçmekti dimi öle hatırlyırum ben tabrikler bitanemmmmmmmmm

slmmmmmmmmmmmmm

dün akşam giremedim net yokrtu

belki melodi gelir demiştim

aklımda dualarımda seninle melodi
rabbim yardımcın olsun.ah herşey bu bebişler yüzüden
işallah rabbim emeklerinin karşılığını hemencecik verir canım benim

aaaa evet melodiiiii tatlımm hayırlısıyla başarılı geçsin operasyonun inşşş...saatinide bildirmemiştin ama sabah demiştin hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…