selam kızlarrrrrrrrrrrr
az önce geçmişi okudum, cevap yazacaktım ki kociş pcyi kaptı elimden...
nasılsınız?????
semicim kastamonuya gidiyormuşsun canım, güle güle git gel..
masalcım sen nasılsın bitanemmmm, ufaklık nasıl???
bizde az sonra kocişle dışarı çıkacağız, kociş denize gidelim diyor ama benim hiç gidesim yok, belki kocişim köyüne gideriz, dağda bir de semaver yakarız ohhhhh deymeyin keyfimize:))
merhaba dosbacım ALLAH iylik versin yorgunluğunu atamadan tekrar gidicen yani ay evet ya çok yorluyor insan.slm kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim işte
haber veremedim ama ani şehir dışına çıkmam gerekti... 3 gün evimde değildim
çok özledim evimi ve sizleri....ama salı günü yine gidiyorum sanırım
valla çok yoruldum...yorgunluğun adını gezme koymuşlar...
sizler nasılsınız??
evet canım çok yoruldum...sen de mi gezmeye gittin...merhaba dosbacım ALLAH iylik versin yorgunluğunu atamadan tekrar gidicen yani ay evet ya çok yorluyor insan.
bende istanbuldayım canım iyiyim şükür.
Biz bi bucuk yillik evliiz ve en son gecen haziranda korunmustum...sonra bebekk bekle bekle drlar dedi olmaz yumurta yetmesligi varmis bnde sak die demesinmi bana tup bebek son sansin..sook oldum daha yeni evliyim agla agla kafayi yedim..nese karar verildi ve 2011 nisan 7transferim yapildii ..o ilaclar o duygular anlatilmaz yasanir ama kimsede yasamasinn cok yiprandimm...veee negatifff sonuc...ole bi agladimm anlatammm..yikildik ama yapcak ne var...drum dedi adetinin 4.gunu gell ..gttim ama okr kotuyumki utaniorum resmenn kndimdenn bakamiom hemsirelerin sekrttelerin yzuune nie bilmiorumm...dr baktii dinlen biraz dedii haziran gibi yine bakaris dedii...cunku tahlillerimm zarzor duzelttigim degerlerim yine altusttu...sordumdra kndiliginden olmas mii adam bole umutsuz bi sekilde hmm olabilr dedii..ve ordan cikisiimm verbattti...disarda sekreter bana soru soruoo ben bakamiom cvp bile veremedimm direk gzyaslarim ve orayi terkettiim..yuce rabbim vermis bise ozmn haberimiz yokk...7haftalikken haberimiz oldu regli olmadim bekliorum zaten duzensiz gelir.10 gun gectii tik yok..esim test almis gelmis yap dedi yaptim ve niraktim gldim esim bekledii..odaya grip oturmamla esim askimm gozumuz aydin die bagirmasi bi olduu..hmn kan testine gttik acile ve sonuc hakkat hamisimmm
iyyim çok şükür hayatım..sen nasılsın??? bende haftasonu yoktum evde,dün akşam geldik bide aniden misafirler geldi ayyy yorucu bi haftasonuydu yani ama güzeldiFebecim naber özlemişim valla 2 günde:)
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn:103::124::124::124:
iyyim çok şükür hayatım..sen nasılsın??? bende haftasonu yoktum evde,dün akşam geldik bide aniden misafirler geldi ayyy yorucu bi haftasonuydu yani ama güzeldivalla tatlım burayı özlememek elde değil..ben burdaki arkidişlerimi çok seviyorummmmm
kızlar sınavlar açıklanmış şimdi baktımda 4 dersin 2 sinide eledim.2 drs kaldı büte ama yinede 2. sınıfa borçlu da olsa geçmiş durumdayım şu anda buda bişey benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?