Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dünden hazır mantı çorbası ve bakla var canım
yanına ne yapıcam bende bilmiyorum kociş bakla yemiyor

taze fasulye yapacağım canım , yanına da pilav, cacık ya da salata olabilir:))

son yaptığım yemekti sen menün tatlım..hatta hala az az kalanlar dolapta..ayy ne pişircem ben yaaa baaazen kilitleniyorum..aslında canımda yapmak istemiyo sanırım bununda etkisi var..

dosba nasılsın canm
bende bavul hazırlıyorum bugün
kastamonuya annemeordanda tokata yemin törenine işallah
sen:26:

ama sana katılıyorum bende evimi çok özlüyorum ve gerçekten yorgunluğun adını gezme koymuşlar

bende dünden hazır mantı çorbası ve bakla var canım
yanına ne yapıcam bende bilmiyorum kociş bakla yemiyor

o hazır mantı çorbası güzel oluyomu tatlım??? alışveriş yaparken benimkide almıştı nezamndır duruyo..ben hazır çorba pek sevmem de :) güzelse yaparım onu bugün..

ayy baklayı bana yolla canım ben severim ama benimkide yemiyo ondan hiç yapmıyorum ben,geçen hafta enginar yaptım onuda yemedi

bu kız arkası bağcıklı gelinlik giymesin, sırtı katlanıyor

bencede çok kötü duruyor bir çana fiyatlarını duydunuzmu 2000-3000 delüüüüüüüüü valla yada parayı havadan kazanıyorlar bunlar hiçte vermem
Arkası fiyonklu olanı alacak sanırım.

Ben ne pişirsem acaba canım patates yemeği istiyor ama

aaaa ben tokatta okudum.. selam götür bendennnnn

son yaptığım yemekti sen menün tatlım..hatta hala az az kalanlar dolapta..ayy ne pişircem ben yaaa baaazen kilitleniyorum..aslında canımda yapmak istemiyo sanırım bununda etkisi var..

canım patlıcam yemeklerinden dene

musakka ya da karnıyarık yanına pilav ve cacık, bak nasıl canım çekti şimdi

ya da biber dolması, ya da fırında poşette patatesli kekili tavuk, ya da köfte patates,

daha basit olsun diyorsan menemen yanına da yoğurtlu makarna..

bulgurlu kabak yemeği de olabilir, tabi kabağı erkekler pek sevmez, ya da sadece benim kociş sevmiyor da olabilir

belki de fırın patates,

yapacak bir şey bulamadın mı işte o zaman kahvaltıya devam,

kahvaltı da baydı diyorsan karpuz, beyaz peynir, söğüş salata

ay ne çok yazmışım

Son düzenleme:
2 patates 2 patlıcan
halka halka kesip patetes tenceremde kızartıyorum
patlıcanlar yağ bıraktığı için kızaranı yağ falan koymadan tencereye alıyorum
koy kenara
bir tavaya domates rendeliyorum tuz çok az yağ ve sarımsak sos yapıyorum ama çok olsun 4 domatesten falan

döküyorum kızartmalrın üzerine az su ekliyorum 15 dakika kaynatıyorum

soslu kızartma gibi oluyor ama yemek gibide sarımsakta acayip yedirşyor
daha begenmeyeni görmedim

kızlar şimdi tuvalette peçeteye kanlı küçük bir pelte geldi ne şimdi bu dün belimide biraz zorladım koltuk yıkadım ondanmı acaba:26:

ayy bitanem harikasın valla benimkide kabağın kızartmasını yer sadece..halbuki ben dolmasına ve zayetinyağlısına bayılırmmm bu arada bende karpuzdan NEFRET ederim

tatlım bunlardan birini yapıcam sanırım teşekkür ettimmmmmm

bence de bol taşlı gelinlik vardı ya hani prenses gibi oldum falan dedi, bence onu giyecek.....
gelinlik fiyatları almış başını gitmiş..
benim 2007 de gelimliğimi 1200 tl dediler 600ye almıştım..
adam yarı yarıya düştü öyle kazanıyorlar böylede

kızlar şimdi tuvalette peçeteye kanlı küçük bir pelte geldi ne şimdi bu dün belimide biraz zorladım koltuk yıkadım ondanmı acaba:26:

canım bilemiyorum ki
arada duyuyorum bu tarz şeyleri genelde altından birşey çımıyorum ama bir sürü sebebi olabilir
ben soğan suyunu içerken gelmişti çok az bir akıntıya karışık kan
preseed kullanmışmıydın onunla alakalı olmasın

yorum yapmadan önce kızmank istiyorum sanaaa niye zorluyosun belini ama yerleşme kanamasıda olabülüüüüüüüüüüüüüüüü kaçıncı günündesin????

aaaa bugün kacıncı günündü canım

karpuzu sevmiyor musun

ay şaşırdım febecim, gerçi benim bir kuzenim var o da kavunu yemez yesede tadı tuzu olmayan kelek olanını yer

bu arada kızın gelinliğini beğenmedim, benim beğendiğimi giymedi, hani balık modelli bir gelişnlik vardı onu giyseydi keşke

ben kıyma yemiyorum da:2::2::2::2:

karmakarışık bir görüntüsü var
gelinlik fena değil ama o duvak o saç olmuşmu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…