taze fasulye yapacağım canım , yanına da pilav, cacık ya da salata olabilir:))
bende dünden hazır mantı çorbası ve bakla var canım
yanına ne yapıcam bende bilmiyorum kociş bakla yemiyor
bu kız arkası bağcıklı gelinlik giymesin, sırtı katlanıyor
dosba nasılsın canm
bende bavul hazırlıyorum bugün
kastamonuya annemeordanda tokata yemin törenine işallah
sen:26:
ama sana katılıyorum bende evimi çok özlüyorum ve gerçekten yorgunluğun adını gezme koymuşlar
son yaptığım yemekti sen menün tatlım..hatta hala az az kalanlar dolapta..ayy ne pişircem ben yaaa baaazen kilitleniyorum..aslında canımda yapmak istemiyo sanırım bununda etkisi var..
canım patlıcam yemeklerinden dene
musakka ya da karnıyarık yanına pilav ve cacık, bak nasıl canım çekti şimdi
ya da biber dolması, ya da fırında poşette patatesli kekili tavuk, ya da köfte patates,
daha basit olsun diyorsan menemen yanına da yoğurtlu makarna..
bulgurlu kabak yemeği de olabilir, tabi kabağı erkekler pek sevmez, ya da sadece benim kociş sevmiyor da olabilir
belki de fırın patates,
yapacak bir şey bulamadın mı işte o zaman kahvaltıya devam,
kahvaltı da baydı diyorsan karpuz, beyaz peynir, söğüş salata
ay ne çok yazmışım
bencede çok kötü duruyor bir çana fiyatlarını duydunuzmu 2000-3000 delüüüüüüüüü valla yada parayı havadan kazanıyorlar bunlar hiçte vermem
Arkası fiyonklu olanı alacak sanırım.
Ben ne pişirsem acaba canım patates yemeği istiyor ama
kızlar şimdi tuvalette peçeteye kanlı küçük bir pelte geldi ne şimdi bu dün belimide biraz zorladım koltuk yıkadım ondanmı acaba:26:
kızlar şimdi tuvalette peçeteye kanlı küçük bir pelte geldi ne şimdi bu dün belimide biraz zorladım koltuk yıkadım ondanmı acaba:26:
ayy bitanem harikasın vallabenimkide kabağın kızartmasını yer sadece..halbuki ben dolmasına ve zayetinyağlısına bayılırmmm bu arada bende karpuzdan NEFRET ederim
tatlım bunlardan birini yapıcam sanırımteşekkür ettimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?