yüzdeyüz hoşgeldin canım nasılsın?
uzun süredir görünmüyordun?
hoşbulduk canım çok şükür herşey yolunda ama benim rahatsızlıklarım artarak devam ediyoama olsun çekecez bakalım bebiş için:))
masalcan sen nasılsın?nasıl gidiyo hamilelik ben çok sık giremiyorum fırsat buldukça ziyaret etmeye çalışıyorum:)
ye yevalla yolunuz düşerse gelir seversinizde inşallah
inşallah cannım gidince sonrada hemen yüklerim. gerçi ertesi günü yola çıkıcaz.
ama çıkmadan önce mutlaka yüklerim fotosunu. hem cinsiyette belli olacak haftaya
yeni iş yeride yakınmı tatlım evine. yine arada kaçabilecekmisin eve.
eskisi iyiydi öğlen yemeğe geliyodun ya
inşallah bu yerinde daha huzurla çalışırsın. bu arada ağustosta başlamayacakmıydın sen yeni işe?:44:
hoşbulduk canım çok şükür herşey yolunda ama benim rahatsızlıklarım artarak devam ediyoama olsun çekecez bakalım bebiş için:))
masalcan sen nasılsın?nasıl gidiyo hamilelik ben çok sık giremiyorum fırsat buldukça ziyaret etmeye çalışıyorum:)
iyiyim bitanem çok şükür yok bi yaramazlık.
oooo ben hergün burdayım vallabaşka yaptığım bi iş yok zaten
rahatsızlık derken bitanem:44:
inşallah canım ya.. ne güzel olurdu,
ama sen gitmden akşamdan yükleyiver, yüklede teyzeleriyle tanışsın hepimiz görelim meleğini..
canım asıl program ağustosta bu ara 10. ve 11, sınıflara gereksiz tekrar dersi, tekrar yapıp test çözüyoruz..
valla sıcakta da hiç çekilmiyor zaten katılım az, herkes denize gidiyor burda dershanede ne işimiz var diyorlar, cumaya kadar sıkacağız dişimizi
yeni işyeriyle evime aynı mesafede. gelirim herhalde öğlenleri eve, ama burası biraz daha sıkı gibi sanki
olsun bitanem bak hepimiz o rahatsızlıkları duyabilmek için can atıyoruz
ne kadarlık oldu şimdi senin bebiş
canım mide bulantıların ve sabah safrası artarak devam ediyo iki gün iyi oluyorum üçüncü gün tekrar başlıyo malesef
senin iyi olduğuna çok sevindim canım kaç haftalık oldu bebiş?
az kalmış bitanem. inşallah güüüüüzeeeelll bir tatil geçirirsiniz.
dinlenirsin bol bol. oooh allah içinize sindirir inşallah....
nereye tatile gideceksiniz canım bellimi:26:
crystal otel kemer canım
valla tatili iple çekiyorum bu sene benim için her açıdan çok yıpratıcı oldu.
işyerinde sorunlar yaşadım, mutlu olamadım, bana kazık atan arkadaşlarım oldu,ev taşıdım taşındıktan bir hafta sonra en önemlişsi meleğim beni bırakıp gitti,
bütün bunları unutmak için tatile ihtiyacım var
crystal otel kemer canım
valla tatili iple çekiyorum bu sene benim için her açıdan çok yıpratıcı oldu.
Işyerinde sorunlar yaşadım, mutlu olamadım, bana kazık atan arkadaşlarım oldu,ev taşıdım taşındıktan bir hafta sonra en önemlişsi meleğim beni bırakıp gitti,
bütün bunları unutmak için tatile ihtiyacım var
oooohhh valla bencede tatil bi ihtiyaç...
hele bu kadar yaşanmış şeylerden sonra insan gerçekten uzaklaşmak istiyor.
bizde baktık kemerde bi otele ama tam karar veremedik. bakalım neresi nasip artık.
gittinizmi daha önce nasıl bi yermiş? otel filan yani?
ohhhhhhh ne güzel tatlım gez valla bize bu sene tatil yok anca hafta sonu kaçamağı falan olur arada olsun ne yapalım ev biraz zorladı bizi bir taşınayımda hayırlısıyla bide gönlüme göre bir iş bulursam seneye çıkarız inşallah.tatilde hiçbirşey düşünme tadını çıkar kuzum sen hakettin bunu
canım internetten baktım otel çok güzel.
Ben kemere daha önce gitmemiştim side finike manavgat 2 sene önce alanyaya gittim ama kemere ilk kez gideceğim
sağol nevacım inşallah iyi geçer,
olsun bitanem sizde seneye gidersiniz bak ne güzel senin uğraşın.
Kendi evini isteğine göre yaptırıyorsun
internetten bir de bikini bakıyorum, birkaç tane buldum ama kocişe de sormam lazım,
olsun bitanem bak hepimiz o rahatsızlıkları duyabilmek için can atıyoruz
ne kadarlık oldu şimdi senin bebiş
bakarsın tabi fizik güzel olduktan sonra
Benimde kociş aradı şimdi arkadaşı gelmiş gecikecekmiş
benimde arada sabah safraları devam. ama çok az yok gibi o yüzden dile getirmiyorum bile.
çoook bekledik bunları hiç şikayet etmiyorum valla.
benim yarın 15 haftaya giriyorum nasipse canım
senin kaç haftalık oldu bitanem:26:
ben sabahları çok kötü oluyorum ama doktorum bulantılar hamileliğin şanındandır diyo:)Yüce Rabbim tüm isteyenlere dileyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah ben inanıyorum bu sene isteyen herkes hamile kalacak:)))
seninle aramızda 10 gün var o zaman hadi hayırlısı bakalım Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin bizimle birlikte isteyen dileyen herkesede tabiki
ben sabahları çok kötü oluyorum ama doktorum bulantılar hamileliğin şanındandır diyo:)Yüce Rabbim tüm isteyenlere dileyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah ben inanıyorum bu sene isteyen herkes hamile kalacak:)))
seninle aramızda 10 gün var o zaman hadi hayırlısı bakalım Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin bizimle birlikte isteyen dileyen herkesede tabiki
ay nevacım biraz göbek yaptım ama bakalım nasıl duracak...
aslında internetten almak istemiyorum ama burası küçük yer seçenekler sınırlı mecbur internetten bakacağız artık
2 sene önce alanyada bir butik otele gitmiştim bir tek havuza bikiniyle giren bendim..
70 yasşında kadın bile üstsüz giriyordu
hatta aynı kadın sonra odasına çıktı, aldı eline birayı oturdu balkonunda, ayağa kalktı döndü arkasını bir de ne göreyim kadının totosu meydanda
neye uğradığımı şaşırmıştım
ben bu duruma bi,r sürü laf ederdim ama degermi acaba diye düşündüm
senin için ne zor olmuştur
ne sağa bakabilir insan ne sola
ay birde kociş varsa düşünemiyorum bile
herkese saygım var ama bu kadar değil.kuş adasında 70 yaşındaki adam yanımda donunu değiştirmişti
üstsüzleri saymıyorum
bunlar altsızlar
ne görmüşler nasıl yetişmişler
hiçbir degerleri yokmu bunlarınm
ay neyse ben yazmayacaktım
ama çok sinirleniyorum
ben bu duruma bi,r sürü laf ederdim ama degermi acaba diye düşündüm
senin için ne zor olmuştur
ne sağa bakabilir insan ne sola
ay birde kociş varsa düşünemiyorum bile
herkese saygım var ama bu kadar değil.kuş adasında 70 yaşındaki adam yanımda donunu değiştirmişti
üstsüzleri saymıyorum
bunlar altsızlar
ne görmüşler nasıl yetişmişler
hiçbir degerleri yokmu bunlarınm
ay neyse ben yazmayacaktım
ama çok sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?