ben hiç kocişle alışverişe çıkmam hiç sevmez mazalara eğer alacaksa girer almayacaksa ne gerek var der. Gezmeyi sever fakat bir yere gezmeye gitsek nerdeyse tuvalete bile arabayla gidecek sinir bir durum oluyor o zaman.
nevacımmm çok sevindim tatlım darısı dier sınavların başına maslcım bu karı seni çekemiyo ya kapak olmuş ama aferinn.benimkiside hani yazmıştım ya elini çabuk tut hamile kalcam demiştim bende kocişe anlatmıştım kocişim de sen kalk kayınvalideme anlat benim karımın nie psikoloj,isini bozuyo diye onane diye kayınvalidede sinirlenmiş ben bida konuşturmam o terbiysizi o konuda die.sonra ertesi sabah görümceme sordum noldu diye inkar etmiş şıllık ben öle bişi demedim die bi gece öncede sohbet etmiştik eltimle sigara kokuyodu brakmadınmı sigarayı hani brakacaktun die oda anlatmaya başladı zaten brakması gerejkiomuşta dr folik başlamışta heran gebe kalbilirimişde falan falan sanki ben onu sordum.neyse gelelim kaynvalideme dediğine ben sölemedimde kendi sorduda lafı deiştirip sölemişimde falana falan işte böle kızlar ben hüngür şakırt allaha havale ediyorum onu ne hali varsa grsün bide utanmadan yuzüme bakıyo kayanananm ii haklamışım ama onu bi sözde
ben isterim beraber karar verip alalım ama istemez sen ablanla git falan diyo..zaten bikaç kez ısrar ettim beraber gittik bin pişman oldum,sinirleniyo tartışıyoruz en iyisi kendim gidiyorum daha iyi..bizde araba yok,babasından alırsa gideriz yada taksiyle gideriz yada evde otururuz..sanki minübüste bizi yiyolar
ben isterim beraber karar verip alalım ama istemez sen ablanla git falan diyo..zaten bikaç kez ısrar ettim beraber gittik bin pişman oldum,sinirleniyo tartışıyoruz en iyisi kendim gidiyorum daha iyi..bizde araba yok,babasından alırsa gideriz yada taksiyle gideriz yada evde otururuz..sanki minübüste bizi yiyolar
bende çok özeniyorum böyle her anın tadını çıkarabilen eşlere eğlenmek için ne çok paraya ne arabaya gerek var zaten sohbetide yoktur bende arkadaşlarımla daha iyi vakit geçiriyorum kocişde olması gereken yerlerde var işteSinir oldum bak şimdi
evet cnm çok kıskanç..geçer dedi herkes ama geçmiyo yaaaa
sohbeti iyidir benimkinin komiktirde ama yetmiyo.. evde olalım hep biz bi yere gitmeyelim herkes bize gelsinbende sinir oldum şimdi..
kızlar çıkıyorum ben.. pazara gidip bişeler almam lazım..sonrada yemek yaparım,geç bile kaldım.. siz bezelye koydunuzmu dolaba bakim???? ben 4kilo koydum belki bugün biraz daha alırım..kışın iyi oluyo valla
kızlar çıkıyorum ben.. pazara gidip bişeler almam lazım..sonrada yemek yaparım,geç bile kaldım.. siz bezelye koydunuzmu dolaba bakim???? ben 4kilo koydum belki bugün biraz daha alırım..kışın iyi oluyo valla
evet kızlar kıskanç. ama inanınki kıskanılacak bişeyim yok valla.
ne bi kıyafetim öyle kıskandıracak şekılde var ne bi abartı gezmemiz var herşey normaldir. yani beni kıskanması için hiçbirşey yok. sadece kocişle aram çok iyidir. bir dediğimi iki etmez. maşallah çok iyi anlaşırız.
eee tabi herşey harşılıklı aynı bende kocişime karşı öyleyimdir.
her zaman hep sevecen kelimeler kullanır. bebeğim aşkım yavrum papatyam diye sever beni kociş ve herkezin önünde söyler bunları. sanırım çekemediği bunlar.
eltimin annesi bile bak ne güzel masalın kocası der seninkinde hiç sevgi sözcüğü duymadım der. onlar 9 senelik evliler.
ee benim kociş ev temizliğinde bana yardımcıdır gezmeye gideriz herşeyi beraber yaparız biz.
neben kocişsiz bişey yaparım nede kociş bensiz.
kızlar inanın kışlık hazırlıkları bile kocişle yaparız. ee bunlara onlarda şahit oluyolar çekemiyolar.
bazen annesi kahve içmeye gelir bana. hep eltime söylenir bak bunlar karı koca herşeyi yapıyo. evi nekadar düzenli derl,i toplu diye kızına söylenir hemde benim yanımda. bikere senin evini böyle görmedim der.
ama 5 parmağın beşi bir değilki. kareşler bile benzemiyo herkezin huyu suyu farklı. o bana benzeyemez ki.
onunda öyle ağır kanlı yapacağı işi kırk saate yapar evi dağınık ama dediğim gibi herkez bir değilki.
kıyaslanamaz kimse kimseyle. ama inanın kıskanılacak bi tarafım yok. hıııı bu arada benim gözlerim yeşil onuda kısknıyo gitti yeşil lens aldı. ama benim gözlerim allahın verdiği bişey. özellikle ben yapmıyorum kiiii...
eee kocişimde yeşil gözlüm tatlı karım diye sever beni....
ayyyy çok övdüm kocişiminazarlık takayım bariiiii
koydum hemde tammmmmmmmmm 5 kg
geçen sene 8 kg koymuştum daha 3 poşet duruyor
benim kociş bezelyede yemiyorda
eltine hak verdim bak şimdi
bende kıskandımmmmmmmmmmmmmm
mesela kocişim sabah namaza kaldıracak beni ya
lavabodan bir ses gelir s.hanım s.hanım diye
yahu derim delimisin sen.aslında öyle konuşan biri değildir ama alışkanlık yaptı bu ara pek mesafeliyiz hanımlı beyli konuşuyoruz
ama normaldede adımla hitap eder
insan bir hayatım canım der dimi
6 senede bir bnunu öğretemedim
ama ev işlerinde yardımcınmdır
çayı falan demler getirir doldurur ben içerim
gözlerimde kahverengi ama yeşil lens almayı hiççç düşünmedim
şaka bir yana işi aynı renk lens almaya götürdüyse hakikaten çekemiyor eltin seni
bu arada göbişin biraz daha büyüyünce hiç anlamam boy boy fotonu görmek isterim
nbakalım azmı tatlı hamişsin çok mu
daha önce yaşadığın yerle alakalı canım
hiç görmedimki ben oradan gelipte kara kaşlı kara gözlü olanını
hepsinin ayrı güzelliği var
hımm bu şekilde babana söylüyorsa
fesat kıskanç olanlar söylemez hareketlerinden anlaşılır içten içten yaparlar ne yapacaklarsa
yada çokkkk kıskançtır içinde tutamayacak kadar
evlenecek arkadaşına söylediği gibi
amaan boşver biliyorum takılmadığını ama butarz şeyler enson takılacağın şey olsun
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o sağdaki dru n işaretlediği yermi şimdi bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?