Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bir sigara tüttürüp geliyoum, kociş görmesin, dün akşamda içmiştim bitane..
anlar mı ki paketinden aldığımı:26::26::26::26::26:

amannnnn napıyım anlarsa anlasın, keyfe geldim şimdi

aaaaaaaaaaaaaaa sen devam mı yineeeeeeee

talihsizlik olmuş semicim. ama arabasız olmuyo. heleki izmir gibi bi yerde mümkün değil.
hastalık filan olunca çok aranıyo....
bizde bizimkini satıp daha ucuz bitane alıcaz.
arabanın parası biraz birikmişimizde var ev almayı düşünüyoruz nasipse.
tatil dönüşü satıcak heralde kociş
arabamızıda çoooook seviyorum üzülüyorum ama evde önemli. bir yatırım çocuğumuzun geleceği için.

yok canım çok kalmaycm
cuma yada c.tesi dönücm

hım eğer pazartesiye kalsaydın kociş pazartesileri kastamonuya gidiyor ya, ısrar edersem belki beni de götürürdü görüşürdük diye düşünmüştüm, tabi kociş tek başına gidecekse:))

aaaaaaaaaaaaaaa sen devam mı yineeeeeeee

yok şekerim devam değil aslında, arada bir

aaaaaaaaaaaa melodi gelmiiiiişşşşş
naptın kuzum nasıl geçti çok merak ettik seniiiiii.....nasılsın?
ağrın sızın varmı bitanem

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))hastaneden çıktım ve bomba gibi döndüm aallahımın izniyleeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))biraz ağrım var yaaaaaaa o kadar olacak.....ve tüplerimdeki sorun halladildi şükürler olsun canlarım :)konuya geleyimmm sağ ve sol tüpümde aslında açıkmış sadece ikisinde de küçük kistler varmış ve baskı yapıyorlarmış tüpe bunlar temizlendi ve sol tüpdede bağırsaklara yapışıklık varmış açılmış sorunlar bunlarmış yani..üstelik kistler ne filmlerde çıktı nede vajinal muaynede anlaşıldı lütfen aklınız da olsun aslında kapalı tüpleriniz kapalı olmayabilir yanii..işte böyle şuan omuz ağrım var çok içeri verilen gazdan dolayıııııı..ama çok mutluyum inşallah allahım bana da mucizemi gönderecekkkkkkkk..sizleri çok seviyorum ve dualarınızı esirgemediğinizi biliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.
inşallah bu operasyon bebişin gelişine vesile olur.
kendine dikkat et bitanem, ilaç falan vermişlerdir sanırım dikkatli kullan, kendini fazla yorma sonuçta laparoskopide bir tür kapalı ameliyat..

hadi tekrardan gözün aydın, içini de rahat tut, çok öpüyorum seniii

çok şükür tatlım hadi gözün aydın.....eeeeee bu ay nasipse müjdeli haberi alırız inşallah tatlım...
inan çok sevindim. rabbim inşallah bebişide göndersin artık... amiiiiiiiinnnnn

kızlar ben çıkıyorum biraz duş falan alacağım, geldiğimde burda olursanız konuşuruz yine:))

çok geçmiş olsun canım
süpersin sen
şimdi sıra bebişte gelsin bebiş

iyi olmana problemlerin halledilmesine çoooook sevindim canım

canım benim çokkkkkkkk saolllllllllllll inşallah allahım inşşallah hepimizi birgün anne yapacakkk :)inanıyorum bunaaa ..çok teşekkür ederimmmmmmmm tumecim inanın yanımda olduğunuzu hissttim sizler içinde dua ettim :))))))))

çok geçmiş olsun canım
süpersin sen
şimdi sıra bebişte gelsin bebiş

iyi olmana problemlerin halledilmesine çoooook sevindim canım

çok saol bitanemmmmmmmmmmm ya inşallah gelecek bebişimm :)buda sana örnek olsun kuzum seninde tüplerinde problem var lütfen ihmal etme canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm...cesur ol ki bebiş gelsinn tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…