kızlar bir sigara tüttürüp geliyoum, kociş görmesin, dün akşamda içmiştim bitane..
anlar mı ki paketinden aldığımı:26::26::26::26::26:
amannnnn napıyım anlarsa anlasın, keyfe geldim şimdi
sağol canım
evet masraf demekmiş herkes aynı fikirede
amaq bozuldugum
hala kızının arabası
hiç problem çıkarmamış
biz aldık 1 ayda sigorta kutusu değişti
yağdayeni değişti tumecim
bilgisayarlı ya bunlar kociştede ingilizce yok
yağ motor fan bişeyler dedi anlamadım
korktuğyum motora bişey olmasın
vede borcu bitmeden bu kadar uğraştırması canımı sıktı,
hani hevesimizi alamadık
ama nasip böyleymiş
başa geldi çekicez
işallah önemli bişeyi hyoktur,pufffffff
böyle olacağını bilseydm ben dolmuşlardan çoook memnunum derdim kocişe
vede tatilime giderdim ne güzel
yok canım çok kalmaycm
cuma yada c.tesi dönücm
aaaaaaaaaaaaaaa sen devam mı yineeeeeeee
yağmurmuuuuuu
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))hastaneden çıktım ve bomba gibi döndüm aallahımın izniyleeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))biraz ağrım var yaaaaaaa o kadar olacak.....ve tüplerimdeki sorun halladildi şükürler olsun canlarım :)konuya geleyimmm sağ ve sol tüpümde aslında açıkmış sadece ikisinde de küçük kistler varmış ve baskı yapıyorlarmış tüpe bunlar temizlendi ve sol tüpdede bağırsaklara yapışıklık varmış açılmış sorunlar bunlarmış yani..üstelik kistler ne filmlerde çıktı nede vajinal muaynede anlaşıldı lütfen aklınız da olsun aslında kapalı tüpleriniz kapalı olmayabilir yanii..işte böyle şuan omuz ağrım var çok içeri verilen gazdan dolayıııııı..ama çok mutluyum inşallah allahım bana da mucizemi gönderecekkkkkkkk..sizleri çok seviyorum ve dualarınızı esirgemediğinizi biliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))hastaneden çıktım ve bomba gibi döndüm aallahımın izniyleeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))biraz ağrım var yaaaaaaa o kadar olacak.....ve tüplerimdeki sorun halladildi şükürler olsun canlarım :)konuya geleyimmm sağ ve sol tüpümde aslında açıkmış sadece ikisinde de küçük kistler varmış ve baskı yapıyorlarmış tüpe bunlar temizlendi ve sol tüpdede bağırsaklara yapışıklık varmış açılmış sorunlar bunlarmış yani..üstelik kistler ne filmlerde çıktı nede vajinal muaynede anlaşıldı lütfen aklınız da olsun aslında kapalı tüpleriniz kapalı olmayabilir yanii..işte böyle şuan omuz ağrım var çok içeri verilen gazdan dolayıııııı..ama çok mutluyum inşallah allahım bana da mucizemi gönderecekkkkkkkk..sizleri çok seviyorum ve dualarınızı esirgemediğinizi biliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
canım çok geçmiş olsun.
inşallah bu operasyon bebişin gelişine vesile olur.
kendine dikkat et bitanem, ilaç falan vermişlerdir sanırım dikkatli kullan, kendini fazla yorma sonuçta laparoskopide bir tür kapalı ameliyat..
hadi tekrardan gözün aydın, içini de rahat tut, çok öpüyorum seniii
çok geçmiş olsun canım
süpersin sen
şimdi sıra bebişte gelsin bebiş
iyi olmana problemlerin halledilmesine çoooook sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?