Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şüpheli çıktı kızlar fazla umutlanmak istemiyorum ama dur baklaım bikaç gün bekliyelimde hayırlısı ihsanında olan olsun inşşşş:)

şüpheli çıktı kızlar fazla umutlanmak istemiyorum ama dur baklaım bikaç gün bekliyelimde hayırlısı ihsanında olan olsun inşşşş:)

kaç çıktı değerin bitanem. hem bugün daha adetini 1 gün geçmiş. 2 gün sonra birdaha yaparsın.
inşallah yükselir tatlım değerin. peki idrar testi yaptınmı?
benımde 8 marttı son adet tarıhım 9 nisanda yaptım kıpkırmızı çıkmıştı.
4 gün sonrada kan testi yapmıştım
yarın sabah idrar testi yap bakalım bitanem

kızlarrrrrrrrrr

dün gece ayağımda bir ağrı ve kaşıntı ile uyandım..

inanılmaz derecede kaşınıyor ve ağrıyordu ben sivrisinek soktu sandım.
neyse banyoya gittim yıkadım ama ayağım inanılmaz ağrıyor.... şişti sanırım beni böcek soktu diyordum ama üst katımdaki teyze akrep olabilir dedii

aaaaaaa akrep mi olsa evin içinde görmezmiydin tumecim:26:
neyse keşke bi dr gitseydin sağlık ocağına filan.
bak bende merak ettin ne olduğunu.:44:
geçmiş olsun bitanem:)

Son düzenleme:
aaaaaaa akrep mi olsa evin içinde görmezmiydin tumecim:26:
neyse keşke bi dr gitseydin sağlık ocağına filan.
bak bende merak ettin ne olduğunu.:44:
canım bartında akrep çok var, ben hayatımda dergiler tv dışında akrebi ilk kez burda gördüm, yeni taşındığım evimde sadece bir kez gördüm.

ama burada akrepler zehirsizmiş,zaten çok büyük olmuyorlar, gece karanlıkta görmemiş olabilirim,

hatta eski evimde bir kez havlu çarşafın altında görmüştüm, ay nasıl girdin sen oraya sabah yatağın çarşaflarını değiştirirken farketmiştim, büzüşmüş bir şekildeydi düşünsene belki de gece onun üstünde uyudum

saat 5i geçti sağlık ocakları kapalı, eğer gece ağrım şiddetlenirse acile giderim artık...

ay iyiyki arı sokmadı beni, arı sokmasına allerjim var

ay allah korusun. çokmu var ağrın peki. ay çok geçmiş olsun şekerim.
ay tume aklıma ne geldi bi arada bit üzerine bi muhabettimiz olmuştu
hatırladınmı
gerçi bu komik değil benimde kafam karıştı şimdi. allah korusun aman dikkat bitanem.
gözün bacağında olsun ağrıyı hissedersin ama şişlik daha fazla olmasın onada dikkat et.
ilk soktuğunda amonyak sürseydin belki bu kadar ağrı filan olmazdı ama nerden bilicen . sivri sinekte olabilirdi

tumecim ben bi pilav yapıp geleyim şekerim.
görüşürüz

tatam bitanem eczacı bir arkadaşım var, o gelecek az sonra baksın bir bir de böcek sokması için krem getirecek,
iyiki gece kalkınca sabunla yıkamışım, böcek sokmalarında öncelikle sabunla yıkamak lazımmış.

derim şiş ve gergin üstünde kırmızı çizgiler oluştu, en tepede uç var..

parmaklarımdan ayak bileğime kadar şişlik var, ay herşey beni buluyor,

ben de şu evi biraz derleyip toparlayım, bugün salonun camları sildim, yarında geri kalanlar artık...

öptüm canım

masalcım böcek sokması gibi duruyor dedi arkadaşım

krem getirmiş, iki güne kalmaz bişeyin kalmaz dedi..

iyi bari sevindim canım. evde üzerinde antienflamatuar yazan bi ağrı kesicin varsa iç hem ağrını alır hem şişliğini alır bitanem. dolorex olur majezik olur cataflam olur yada başka bişey. rahatlatır seni bu ilaç.

ben bi duş alıp geleyim kızlar. burdaysanız görüşürüz
dualarım var oturup okumam lazım.

sağolun canlarım benim...inşallah hayırlısı olur...çağrı merkezi canlarım telefonla satış sağlık sigortası...aslında benimm ön muhasebe sekreterlik satın alma gibi işlerim genelde ama çağrı merkezi deneyimimde var o yüzden arkadaş beni almak istedi yanına...öyle yani....

hayırlısı olsun umutcum.inşallah bebişin seninledir hadi yoksam ilk hamş haberi sendenmi gelecek.ama nevada var bakalım kısmet kızlar allah herşeyi en hayırlısından nasip etsin....sizleri seviyorum bebişlerim benim...

masalcım dicloflam içtim canım.. senin dediğin o şeyden vardır herhalde içinde

bu arada Allah dualarını kabul etsin bitanem.. amin.

aynen bu şekilde okudum yazılarını
ama öyle değilmiş sevindim tatlım....geçmiş olsun....

bu hürrem nasıl hatun?
kadın hiç boş durmuyor habire doğuruyor,
herhalde yumuoşları her daim hazır bekliyor:84::84::84::84::84:

bu hürrem nasıl hatun?
kadın hiç boş durmuyor habire doğuruyor,
herhalde yumuoşları her daim hazır bekliyor:84::84::84::84::84:

aynen katılıyorum sana tatlım ceket attım hamile kaldı olayı :)

ama bişey diyeyimmi öyle insanlar var benim bir arkadaşımda öyle şu an korunmasız birlikte olayım hamile kalırım ne yumurtlama ne bişey yani.düşün 6 tane düşüğü 2 tane bebişi var...2.cisine daha doğum yapmadan eşi vefat etti allah rahmet eylesin eşi vefat etti 2 ay sonra doğum yaptı

herkese günaydın....

umutcum hadi bakalım inşş yüksdwelir değerin..

gül cnm işin hayırlı olsun..

tumee bitanem geçmiş olsun..bikaç sene önce banada oldu, bileğimden ayağımın üstüne doğru şişti ayağım,sağlık ocağına gitmiştim,benide böcek sokmuş.. ilaç vermişti geçti sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…