şüpheli çıktı kızlar fazla umutlanmak istemiyorum ama dur baklaım bikaç gün bekliyelimde hayırlısı ihsanında olan olsun inşşşş:)
kızlarrrrrrrrrr
dün gece ayağımda bir ağrı ve kaşıntı ile uyandım..
inanılmaz derecede kaşınıyor ve ağrıyordu ben sivrisinek soktu sandım.
neyse banyoya gittim yıkadım ama ayağım inanılmaz ağrıyor.... şişti sanırım beni böcek soktu diyordum ama üst katımdaki teyze akrep olabilir dedii
canım bartında akrep çok var, ben hayatımda dergiler tv dışında akrebi ilk kez burda gördüm, yeni taşındığım evimde sadece bir kez gördüm.aaaaaaa akrep miolsa evin içinde görmezmiydin tumecim:26:
neyse keşke bi dr gitseydin sağlık ocağına filan.
bak bende merak ettin ne olduğunu.:44:
canım bartında akrep çok var, ben hayatımda dergiler tv dışında akrebi ilk kez burda gördüm, yeni taşındığım evimde sadece bir kez gördüm.
ama burada akrepler zehirsizmiş,zaten çok büyük olmuyorlar, gece karanlıkta görmemiş olabilirim,
hatta eski evimde bir kez havlu çarşafın altında görmüştüm, ay nasıl girdin sen oraya sabah yatağın çarşaflarını değiştirirken farketmiştim, büzüşmüş bir şekildeydi düşünsene belki de gece onun üstünde uyudum
saat 5i geçti sağlık ocakları kapalı, eğer gece ağrım şiddetlenirse acile giderim artık...
ay iyiyki arı sokmadı beni, arı sokmasına allerjim var
tumecim ben bi pilav yapıp geleyim şekerim.
görüşürüz
masalcım böcek sokması gibi duruyor dedi arkadaşım
krem getirmiş, iki güne kalmaz bişeyin kalmaz dedi..
Eki Görüntüle 213430 Eki Görüntüle 213429 Eki Görüntüle 213431 Eki Görüntüle 213432 Eki Görüntüle 213433
ahhhh ahhh şöyle elbiseler giyebilecek miyim acaba?
kızlarrrrrrrrrr
dün gece ayağımda bir ağrı ve kaşıntı ile uyandım..
inanılmaz derecede kaşınıyor ve ağrıyordu ben sivrisinek soktu sandım.
neyse banyoya gittim yıkadım ama ayağım inanılmaz ağrıyor.... şişti sanırım beni böcek soktu diyordum ama üst katımdaki teyze akrep olabilir dedii
canım bartında akrep çok var, ben hayatımda dergiler tv dışında akrebi ilk kez burda gördüm, yeni taşındığım evimde sadece bir kez gördüm.
ama burada akrepler zehirsizmiş,zaten çok büyük olmuyorlar, gece karanlıkta görmemiş olabilirim,
hatta eski evimde bir kez havlu çarşafın altında görmüştüm, ay nasıl girdin sen oraya sabah yatağın çarşaflarını değiştirirken farketmiştim, büzüşmüş bir şekildeydi düşünsene belki de gece onun üstünde uyudum
saat 5i geçti sağlık ocakları kapalı, eğer gece ağrım şiddetlenirse acile giderim artık...
ay iyiyki arı sokmadı beni, arı sokmasına allerjim var
masalcım böcek sokması gibi duruyor dedi arkadaşım
krem getirmiş, iki güne kalmaz bişeyin kalmaz dedi..
aynen bu şekilde okudum yazılarını
ama öyle değilmiş sevindim tatlım....geçmiş olsun....
sağol canım ya, kaşıntı geçti ama şişlik devam.... krem iyi geliyor sanırım
bu hürrem nasıl hatun?
kadın hiç boş durmuyor habire doğuruyor,
herhalde yumuoşları her daim hazır bekliyor:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?