Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyy ne ballısınız kızlar yaaaa....
biz 5 gün için ayıptır söylemesi 1.500 verecez öyle tahmin ediyoruz. fazlada olabilir.
bende kocişe öyle bi işmi bulsam ne yapsam acaba:26:

kız nerdeyse temmuza giricez artık havalar düzelemedi bu sene
geçmiş olsun bende çok korkarım o durumlarda valla:18:

nevacım bazı aylar yumurta çatlarken lekelenme tarzında kanama olabiliyormuş, acaba yumurtan yenimi çatlıyor ki?

ohhh beleş tatil dahada güzel olurrrrrr

sağol masalcım, bugün de nasıl güzel bir hava var anlatamam

sanki dün hiç yağmur yağmamış gibi

nevacım bazı aylar yumurta çatlarken lekelenme tarzında kanama olabiliyormuş, acaba yumurtan yenimi çatlıyor ki?

bilmiyorumki benimde kafam karıştı ama 13. günü 18. günü çift çizgi silikte olsa çıkmıştı hergünmü yumurtluyorum acaba:26:

ohhh beleş tatil dahada güzel olurrrrrr

valla öyle tatlım bizim tam 5-6 bayilik var hepside gönderiyor hepside 5 yıldızlı otellere hepte antalyaya yurtdışıda oluyor ama ben kocişi göndermedim tabi ona babası gitmişti herşey dahil ohhhhhhhhhhhhhhh ye iç yat bir tek yol masrafın oluyor.geçen sene gitmedim oda benim yerime arkadaşıyla gitti bu sene giderim ama.bir havuzları oluyor nerdeyse 1 dönüm oh olsada atlasak şimdi içine.

belli olmazki bitanem. belki küçüktü şimdi çatlama büyüklüğüne gelmiş olabilir.
çatlamıştır. hergün değilde çift yumurtladıysan bu ay biri büyümüş biri daha yavaş büyümüştür şimdi çatlamış olabilir.
yinede bilemeyiz. belkide adet öncesi bi belirtidirde .ayyy bilemedim benimde kafam karıştı.
peki bi test yapsan ovulasyon testi denesenmi acaba bi baksan mi kiiii:26:

kızlar benim çıkmam lazım. bi çarşıya gidicem.
sonrada anneme uğramam lazım. sonra gelirim yine akşam üstü.
görüşürüz öptüm siziiiii

çatlama akıntısı farklı oluyor tatlım neyse ya bekleyip göreceğiz bakalım7 gün var adetime.

ohhh ne güzelll yaaa ben kocişimle hiç tatile gitmedim.. kına gecemde dedesi vefat etti.. düğün günü öğlen cenaze defnedildi akşam düğün yapıldı..siz düşünün artık ne durumdaydık..k.pederim oynansın istiyodu ama ben zaten öle düğünleri hiç sevmem oynanmadı ama güzel oldu düğünümüz..ama balayına gidemedik..geçen yazda köyüne götürdü beni.. bakalım bu sene naparız.köye gitmeyiz diyo,ramazanda evde yatarız herlade

canım yaa kocişin gezmeyi sevmiyor senide eve hapsediyor gerçi ramazanda da bir yere gidilmez benimki sever gezmeyi ama yinede kavga ederiz biz çok geçen sene tatile gittiğimizde erkenden uyumak istiyordu yatacaksan evde dur dimi ama ona göre dinlenmek bana göre gezmek eğlenmek tatil.

aynen ona göre tatil demek evde dinlenmek demek..ayy kötülüyo gibi oldum sankim canım o benimmmmm:98:

canım yaaaaaaa
kıyamam zor olmuştur senin için..
febecim sizin köy neresi kuzum?

ay ben bu kızı beğendim baktığı gelinlikleri göremedim ama güzeldir herhalde:)))

canım yaaaaaaa
kıyamam zor olmuştur senin için..
febecim sizin köy neresi kuzum?

evet çook zor oldu tabii.. eşimede kıyamadım hiç,en mutlu gününde dedesini kaybetti..bende kuaförden çıktım kınanın yapılacağı yere gittim,meğer biliyomuş bizimkiler çaktırmıyolar bana,minnak bi görümcem var o dedi tabii ben ağla ağla makyaj falan gitti..nasip işte..

erzurum cnm..

canım yaaa....

ne yapsınlar seni de en mutlu gününde üzmek istememişlerdir, ama herşeyde vardır bir hayır dünya böyle işte, yeni başlangıçlar olurken sonlar da oluyor,
mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın...

evet cnm öle hayat herşeye rağmen devam ediyo..amin cnm aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…