Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacımmmmmmmmmmmm bence bebiş geldi senin bu ay :)))))))))))))inşallah kuzumm içime öyle doğdu umarım gerçek olarrrrrrrrrrr:))))))))))99

kızlar işe başladım....yani kabul ettim ama bakıcam işime gelirse devam ederim tüm gün ordaydım yarında tam olarak başlıyacağım....haber vereyim dedim .... geçmişide okuyamadım ama bir ara bakıcam :) şimdi yatıyorum iyi gecelerrrrrrrr

Son düzenleme:

inşallah tatlım beyazla moru beğendim ben

nevacımmmmmmmmmmmm bence bebiş geldi senin bu ay :)))))))))))))inşallah kuzumm içime öyle doğdu umarım gerçek olarrrrrrrrrrr:))))))))))99

öylemi dersin tatlım inşallah 3 gündür geliyor gecede az birşey çok minnacık çamaşırıma gelmiş anlamadım valla
kızlar ben bugün köye banyolarımı temizlemeye gidiyorum kaba kirini alacağım.

ooo hayırlı olsun tatlım işin ne merak ettim :26::26::26::26:

günaydın kızlarrrrrrrr bende anneme gidiyorum akşamda k.valideme..

öpüyorum sizi göürüşürüzzzzzzzzz

oooohhhhh hayırlı uğurlu olsun tatlım.... evet bende merak ettim ne işi olduğunu:26:

hadi bakalım kolay gelsin bitanem. rabbim yardımcın olsun.

hayırlı uğurlu olsun canım
yeni işin sana hayırlı kazanç ve mutluluk getirsin

kolay gelsin nevacım, bende en çok moru beğendim ama mavi de hiç fena değil

günaydın kızlarrrrrrrr bende anneme gidiyorum akşamda k.valideme..

öpüyorum sizi göürüşürüzzzzzzzzz

günaydın şekerim iyi gezmeler sana

slmmm kızlar benim bat 21 haziran biliosunuz bugün kanda gebelik testi yaptırdım bizimkilere. 3.5 ta belli olacak hayırlısı ihsanında olandan inş hepimize

slmmm kızlar benim bat 21 haziran biliosunuz bugün kanda gebelik testi yaptırdım bizimkilere. 3.5 ta belli olacak hayırlısı ihsanında olandan inş hepimize

tatlım hakkında hayırlısı olsunn inşallah bebişin seninledir güzelimmmmmmmmmmm:)

canımmmmmmm hadi bakalımmmmmmmmm hayırlı vede uğurlu olsunnnnnnnnnnnn ........şansın bol olsun tatlımmmmmm:))))))))))))))

şüpheli çıktı kızlar fazla umutlanmak istemiyorum ama dur baklaım bikaç gün bekliyelimde hayırlısı ihsanında olan olsun inşşşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…