ye tatlım ye bak neva yemek yemeye gitti hala yokne yiyosa artık bilmiyorum
oooooo yiyeli çok olduda tatlım ya dantel başlamıştımya salonuma eve geçmeden bitireyim istiyorum o yüzden canım benim
Eki Görüntüle 213430 Eki Görüntüle 213429 Eki Görüntüle 213431 Eki Görüntüle 213432 Eki Görüntüle 213433
ahhhh ahhh şöyle elbiseler giyebilecek miyim acaba?
nevacımmmmmmmmmmmm bence bebiş geldi senin bu ay :)))))))))))))inşallah kuzumm içime öyle doğdu umarım gerçek olarrrrrrrrrrr:))))))))))99
kızlar işe başladım....yani kabul ettim ama bakıcam işime gelirse devam ederim tüm gün ordaydım yarında tam olarak başlıyacağım....haber vereyim dedim .... geçmişide okuyamadım ama bir ara bakıcam :) şimdi yatıyorum iyi gecelerrrrrrrr
kızlar işe başladım....yani kabul ettim ama bakıcam işime gelirse devam ederim tüm gün ordaydım yarında tam olarak başlıyacağım....haber vereyim dedim .... geçmişide okuyamadım ama bir ara bakıcam :) şimdi yatıyorum iyi gecelerrrrrrrr
inşallah tatlım beyazla moru beğendim ben[/B
öylemi dersin tatlım inşallah 3 gündür geliyor gecede az birşey çok minnacık çamaşırıma gelmiş anlamadım valla
kızlar ben bugün köye banyolarımı temizlemeye gidiyorum kaba kirini alacağım.
[/
ooo hayırlı olsun tatlım işin ne merak ettim :26::26::26::26:
inşallah tatlım beyazla moru beğendim ben
öylemi dersin tatlım inşallah 3 gündür geliyor gecede az birşey çok minnacık çamaşırıma gelmiş anlamadım valla
kızlar ben bugün köye banyolarımı temizlemeye gidiyorum kaba kirini alacağım.
ooo hayırlı olsun tatlım işin ne merak ettim :26::26::26::26:
günaydın kızlarrrrrrrrbende anneme gidiyorum akşamda k.valideme..
öpüyorum sizi göürüşürüzzzzzzzzz
slmmm kızlar benim bat 21 haziran biliosunuz bugün kanda gebelik testi yaptırdım bizimkilere. 3.5 ta belli olacak hayırlısı ihsanında olandan inş hepimize
slmmm kızlar benim bat 21 haziran biliosunuz bugün kanda gebelik testi yaptırdım bizimkilere. 3.5 ta belli olacak hayırlısı ihsanında olandan inş hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?