erkekte enfeksiyonda çocuğu engelliyor tatlım kim bilir ilaçlardan sonra gelir bebişin çok duydum öle
Bu arada benim hiiç adet belirtim yok ve arada damla kan geliyor normalde yok anlamadım gitti ben bu ay.yerk,leşme kanaması bu kadar olmamalı diye düşünüyorum zaten yerleşen biri olduğunuda sanmıyorum
iyi akşamlar arkadaşlarrr
benim moralim çok bozuldu c.tesi hiçbiyerde bulamadım elbise tek birtane buldum ve siyah.
hep aklımda açık renkler vardı ama siyah almak zorunda kaldım.
çok beğendiğimden değil ama mecburiyetten .
siyah şifon geniş askılı diz altı ve göğüs kısmında siyah inciler var. ve hamiş elbisesi.
göğüsler çok büyümüş elbiseler olmadı malesef. göğüsten kaybettim yani
şimdi size soruyorum nasıl bir takı alayım yani küpe ve bileklik tarzı bişey almam lazım.
ayakkabı ve çanta ne renk alayım. siyah istemiyorum başka renk ne olabilir. siyah alırsam kapkara oluyorum:44:
beyaz ve kırmızı arasında gidip geliyorum. ama kırmızı acayip olurmuda düşünmüyo değilim:26:
yardım edin lütfeeeeeennnnn.....
bu arada hamileler için çorap varmı?
evet dosbacım neva haklı olabilir çünkü 1-2 ay önce benim kociştede enfeksiyon vardı bi antibiotik kullandı bide e vitamini spermlerin hareketliliği artsın die işte sonuç ortada çok şükür allahım isteyen hiçö kimsenin kucağını boş brakmasın aminnn:)
kızlarrrrrrrrrr kardeşim ilk geceden hamile inanabiliyormusunuz daha yeni düğünü olan :26:
günaydııııınnnn
günaydııııııııııııınnnnnn:124::124::124:
Tumecim günaydın erkencisin tatlım işe kaçta gitceksin:)
febecim düğün telaşından yumurtlama günlerini kaçırmadın değil mi tatlım?
yok tatlım kaçırmamaya çalıştım ama bende ovulasyon testi varya cumartesi yaptım silik çıktı pazar koyulaşır diye beklerken pazar yok denecek kadar silik çıktı anlamadım ben yoksa cumamı yumurtladım.. ama perşembede yapmıştım çıkmamıştı hiç bişey.. bi garip oldu yani..ne akıntı ne bişeyde yok..kız yoksam ben hamilemiyim
Allah Allah neden öyle oldu ki, yumurtlamadan sonra çizgi hemen silikleşiyor mu ki?
akıntı da yok diyorsun demekkiş daha yumurtlamamışsın
ama sen boş gece gün aşırı devam ok tatlım?
bende de 13. gün akıntı geldi ama misafir vardı malesef, o günü değerlendiremedik..
amam yumurtanın çatladığını sanmıyorum tatlım benim hep geç çatlıyor zaten...
çatlamadan önce silik ,çatladığında koyu, sonraki gün tekrar silik çıkıyo..evet akıntı falan 1haftadır hiiiççç yok.. yani benim şimdiye kadar çoktaaaannn çatlamış olması gerekirdi..anlamadım yani havlardanmı acaba gecikti yada çatladı benim haberimmi yok anlamadım gitti..nese tatlım evet dediğin gibi çalışmaya devam etmek lazım..
öyle canım öyleboş durmakla olmaz
bize bu hafta sonu misafir vardı,konu çocuktan falan açldı, adam eşimin çok yakın arkadaşı ama ben eşiyle yeni tanıştım,adamın tedavi olaylarımızdan haberi var. adam bana dedi ki sen temmuz ayında hamile kalacaksın
şaşırdım tabiiii, ayyyy İnşallah dedim..
bir de geçen gece rüyamda bir erkek çocuk gördüm
Inşş febecim hamilesindir bu ay tumecimmm senin yerinde olmayı ne çok isterdim gerçi gelecek haftadan 2 hafta izne ayrılacam ist,ankara fikrimiz var çok bunaldımmm ya
ayyy tatlımmm inşşş ama bilmiyorumki daha yumurtlama günümü bile anlayamadım
amannnn sanki benim çok anlıya anlıya oldu:90::90::90: Kısmet bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?