Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet dosbacım neva haklı olabilir çünkü 1-2 ay önce benim kociştede enfeksiyon vardı bi antibiotik kullandı bide e vitamini spermlerin hareketliliği artsın die işte sonuç ortada çok şükür allahım isteyen hiçö kimsenin kucağını boş brakmasın aminnn:)

tatlım hamiller için çorap var evet böle karın kısmı esnek ve büyük

ayakkabıya gelince bencede canlı rankler tercih edebilirsin tatlım..pembe tonların çook güzel ayakkabılar var bence pembe olabilir yada mavi. kırmızıda olabilir.. siyahlı beyazlı yılan derili de olabilir... bilmem yardımcı olabilidimmii

bu arada rüyamda seni gördüm.. kocişlerimiz askerde tel açıyosun ulaşamıyosun sinirleniyosun..sonra birden çikolatalar gelyo eve falan böle saçma sapan bi rüyaydı..hayır olsun diyelim..

ayrıca haftasonu iki tane düğünü halllettik haftayada iki tane var

çoookkk şükür tatlım..amiinnnnn..

kızlarrrrrrrrrr kardeşim ilk geceden hamile inanabiliyormusunuz daha yeni düğünü olan :26:

maşallah nevacım darısı hepimize olsun inşallah!!!!!

günaydııııınnnn

günaydııııııııııııınnnnnn:124::124::124:

günaydın kızlarrrrrrrrr

Tumecim günaydın erkencisin tatlım işe kaçta gitceksin:)

günaydın canımcım.
aslında geç bile kaldım bugün, uzun süre sonra ilk kez saat 10 kadar uyumuşum...

cuma günü ben tatile girdim canım. ağustos ortasına kadar tatildeyim

febecim düğün telaşından yumurtlama günlerini kaçırmadın değil mi tatlım?

febecim düğün telaşından yumurtlama günlerini kaçırmadın değil mi tatlım?

yok tatlım kaçırmamaya çalıştım ama bende ovulasyon testi varya cumartesi yaptım silik çıktı pazar koyulaşır diye beklerken pazar yok denecek kadar silik çıktı anlamadım ben yoksa cumamı yumurtladım.. ama perşembede yapmıştım çıkmamıştı hiç bişey.. bi garip oldu yani..ne akıntı ne bişeyde yok..kız yoksam ben hamilemiyim

Allah Allah neden öyle oldu ki, yumurtlamadan sonra çizgi hemen silikleşiyor mu ki?
akıntı da yok diyorsun demekkiş daha yumurtlamamışsın
ama sen boş gecme gün aşırı devam ok tatlım?

bende de 13. gün akıntı geldi ama misafir vardı malesef, o günü değerlendiremedik..
amam yumurtanın çatladığını sanmıyorum tatlım benim hep geç çatlıyor zaten...

Son düzenleme:

çatlamadan önce silik ,çatladığında koyu, sonraki gün tekrar silik çıkıyo..evet akıntı falan 1haftadır hiiiççç yok.. yani benim şimdiye kadar çoktaaaannn çatlamış olması gerekirdi..anlamadım yani havlardanmı acaba gecikti yada çatladı benim haberimmi yok anlamadım gitti..nese tatlım evet dediğin gibi çalışmaya devam etmek lazım..

öyle canım öyleboş durmakla olmaz

bize bu hafta sonu misafir vardı,konu çocuktan falan açldı, adam eşimin çok yakın arkadaşı ama ben eşiyle yeni tanıştım,adamın tedavi olaylarımızdan haberi var. adam bana dedi ki sen temmuz ayında hamile kalacaksın

şaşırdım tabiiii, ayyyy İnşallah dedim..

bir de geçen gece rüyamda bir erkek çocuk gördüm

Inşş febecim hamilesindir bu ay tumecimmm senin yerinde olmayı ne çok isterdim gerçi gelecek haftadan 2 hafta izne ayrılacam ist,ankara fikrimiz var çok bunaldımmm ya

kızlar ben bir ekmek alayım da geleyim, hava çok kötü burda..
fırtına başlamadan yine gidip geleyim

aaaaaaa nasıl yani adamın 6.hissimi kuvvettli acaba nasıl öle bişe dedi şaşırsım ama güzel bişe demiş sonuçta inşşşşşşşşş dediği çıkarrrrrrrrr... rüyanda hayır olsun tatlım ama öyle rüyalar bende çoook gördümmm

Nevada gelmiş hoşgelmiş inşş rüyan gerçek olur arkadaşta öğrendiğim günden bi gün önce beni rüyasında grmüş oğlan dğrumuşum bi tane onun üzerine test için ısrar etti innşş olur tumecim dualarım hep sizinle emin olabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…