Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sanmıyorum benim yine ümidim kesildi artıkın hayal etmicem her ay kendimi paralamayacağım anlaşılan tek çözüm tüp bebek olana kadar beklemek.

tatlım bence ya elektrik mavisi yada fuşya harika olur bence elbisenede ayakkabının renginde parça kestirip bel kısmına kuşak yaparsan renklenir hem belini ince gösterir. ama tabi modelini bilemiyorum uydurursun işte

allah kabul etsin bitanem. iyi yapmışsın.

günaydııııınnnn

günaydııııııııııııınnnnnn:124::124::124:

herkeslere günaydın

bende bu sabah yine test yaptım bişey yok tek çizgi :84: :84: :84:

canım adam altıncı hissine güveniyor demekki... İnşallah olur ya..
rüyamdaki bebek nasıl güzeldi anlatamam, ben bir yere gitmişim bebeğim yedi saat aç kalmış, eşim elinde mama yedirmeye çalışıyor ama bebişim beni istiyordu kısa rüyaydı
ama çoooooook güzeldi

inşalllahhh sağol bitanemmm

bende küçüklüğümden beri çok şaşırtıcı olaylara sebep oldum benimde 6. hissim çok kuvvetlidir amma velakin istem dışı ağzımdan çıkıyor bilinçli olan birşey değil bende anlam veremiyorum birde taa içimde bir yanma oluyor o anda değişik bir duygueşim bile çok şahit olmuştur

bir de adam dedi ki senin doğum yaptığın gün ayın yedisi olacak

benimde rüyamda bebişim 7 saat aç kalmış ya alaka yok ama 7 ile ilgili bağlantı kurdum işte

bu 7 sayısınında var mı acaba bir şey, adam temmuzda hamile kalacksın dedi, üstelik temmuz ayı da 7. ay

vayyyy beee ne adammışşş aşk olsun tume bizide sorsaydın ya

valla garip tumecimm inşş dediği gibi olur

çok şükür tatlım iyiyim öle işte karışık duygular hissediyorum içimde her an bebişim gidecek gibi sürekli dualar okuyorum falannn sendede öle olmuşmuydu tatlış:)

tabiki oldu sürekli sanki bişey olacakta bitecek diye düşünüyordum eskisi gibi olmasada yinede aklıma gelmiyor degil ama çok düşünme rabbim herşeyin hayırlısını biliyor bugünde ikili testimin sonucunu almaya gidecegim inşallah bişey yoktur hayırlı haberlerle dönerim

innş darusu b enim bebişimin ikili 3 lü testlerine hayırlı haberlerini bekliycez tatlımm öle tabi allahım biliyor herşeyi allah dualarımız geri çevirmesin inşş bide senin aşağıda bi cetvel varya bende istiyorum ondan nasıl yapıyoruzki:44::44::44:

cnım burda kızlardan biri bi link vermişti ben ordan düzenlemiş yapmıştım

vayyyy beee ne adammışşş aşk olsun tume bizide sorsaydın ya

valla garip tumecimm inşş dediği gibi olur

garip valla yaaaaa, ayyyyyy nelere kaldık artık,
umut dünyası işte ne yapalım:))

orkideciğim inşallah hayırlı haberlerle dönersin tatlım

tumecim inş. temmuz ayı senin ayın olur yada hepimizin ayı olsun hayırlıca...
bugün içim çok sıkılıyo kızlar... hiç bişi yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…