yok canım eşimdeki bağırak enfeksiyonu :)) dr. bana da dedi...ama benim hiç bi şikayetim yok kullanmayacağım
canım ümidini kaybetme ama çokta ümitlenme ....üfff ne biçim cümle kuruyorum çnk durumuna diyecek bişi bulamıyorum
aslında senin düzenliydi adetlerin sanırım ben senin adına ümitleniyorum Rabbim inş. göndermiştir meleğini...
inş. yerleşme kanamasıdır
iyi akşamlar arkadaşlarrr
benim moralim çok bozuldu c.tesi hiçbiyerde bulamadım elbise tek birtane buldum ve siyah.
hep aklımda açık renkler vardı ama siyah almak zorunda kaldım.
çok beğendiğimden değil ama mecburiyetten .
siyah şifon geniş askılı diz altı ve göğüs kısmında siyah inciler var. ve hamiş elbisesi.
göğüsler çok büyümüş elbiseler olmadı malesef. göğüsten kaybettim yani
şimdi size soruyorum nasıl bir takı alayım yani küpe ve bileklik tarzı bişey almam lazım.
ayakkabı ve çanta ne renk alayım. siyah istemiyorum başka renk ne olabilir. siyah alırsam kapkara oluyorum:44:
beyaz ve kırmızı arasında gidip geliyorum. ama kırmızı acayip olurmuda düşünmüyo değilim:26:
yardım edin lütfeeeeeennnnn.....
bu arada hamileler için çorap varmı?
1 sene önce hamile kalayım kurban kesicem demiştim.
çok şükür bugüne nasipmiş kestik işte. allah kabul eder inşallah.
kalıncada dedim keseyi görelim aman kalp atışını duyalım filan derken nerdeyse 4 ay oldu dedik keselim.
yoksa bööööyle devam edecek şu gün bu gün derken kalacak korkmaya başladım artık.
daha fazla gecikmeden kestik şükür
günaydııııınnnn
günaydııııııııııııınnnnnn:124::124::124:
yok tatlım kaçırmamaya çalıştım ama bende ovulasyon testi varya cumartesi yaptım silik çıktı pazar koyulaşır diye beklerken pazar yok denecek kadar silik çıktı anlamadım ben yoksa cumamı yumurtladım.. ama perşembede yapmıştım çıkmamıştı hiç bişey.. bi garip oldu yani..ne akıntı ne bişeyde yok..kız yoksam ben hamilemiyim
aaaaaaa nasıl yani adamın 6.hissimi kuvvettli acaba nasıl öle bişe dedişaşırsım ama güzel bişe demiş sonuçta inşşşşşşşşş dediği çıkarrrrrrrrr... rüyanda hayır olsun tatlım ama öyle rüyalar bende çoook gördümmm
Nevada gelmiş hoşgelmiş inşş rüyan gerçek olur arkadaşta öğrendiğim günden bi gün önce beni rüyasında grmüş oğlan dğrumuşum bi tane onun üzerine test için ısrar etti innşş olur tumecim dualarım hep sizinle emin olabilirsiniz:)
tatlım sen kaçıncı gününde yumurtaladın????
bende bu sabah yine test yaptım bişey yok tek çizgi :84: :84: :84:
öyle tabii tatlım kısmetttt..inşşş bizimde kısmetimizde birer tane bebiş vardır bu ayyyyyy
vayyyy beee ne adammışşş aşk olsun tume bizide sorsaydın yabir de adam dedi ki senin doğum yaptığın gün ayın yedisi olacak
benimde rüyamda bebişim 7 saat aç kalmış ya alaka yok ama 7 ile ilgili bağlantı kurdum işte
bu 7 sayısınında var mı acaba bir şey, adam temmuzda hamile kalacksın dedi, üstelik temmuz ayı da 7. ay
hoşgeldim cnım:dnasılsın?
bir de adam dedi ki senin doğum yaptığın gün ayın yedisi olacak
Benimde rüyamda bebişim 7 saat aç kalmış ya alaka yok ama 7 ile ilgili bağlantı kurdum işte
Bu 7 sayısınında var mı acaba bir şey, adam temmuzda hamile kalacksın dedi, üstelik temmuz ayı da 7. Ay
çok şükür tatlım iyiyim öle işte karışık duygular hissediyorum içimde her an bebişim gidecek gibi sürekli dualar okuyorum falannn sendede öle olmuşmuydu tatlış:)
tabiki oldu sürekli sanki bişey olacakta bitecek diye düşünüyordum eskisi gibi olmasada yinede aklıma gelmiyor degil ama çok düşünme rabbim herşeyin hayırlısını biliyor bugünde ikili testimin sonucunu almaya gidecegim inşallah bişey yoktur hayırlı haberlerle dönerim
innş darusu b enim bebişimin ikili 3 lü testlerine hayırlı haberlerini bekliycez tatlımm öle tabi allahım biliyor herşeyi allah dualarımız geri çevirmesin inşş bide senin aşağıda bi cetvel varya bende istiyorum ondan nasıl yapıyoruzki:44::44::44:
vayyyy beee ne adammışşş aşk olsun tume bizide sorsaydın ya
valla garip tumecimm inşş dediği gibi olur
tabiki oldu sürekli sanki bişey olacakta bitecek diye düşünüyordum eskisi gibi olmasada yinede aklıma gelmiyor degil ama çok düşünme rabbim herşeyin hayırlısını biliyor bugünde ikili testimin sonucunu almaya gidecegim inşallah bişey yoktur hayırlı haberlerle dönerim
cnım burda kızlardan biri bi link vermişti ben ordan düzenlemiş yapmıştım
tumecim inş. temmuz ayı senin ayın olur yada hepimizin ayı olsun hayırlıca...
bugün içim çok sıkılıyo kızlar... hiç bişi yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?