Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tumecim inş. temmuz ayı senin ayın olur yada hepimizin ayı olsun hayırlıca...
bugün içim çok sıkılıyo kızlar... hiç bişi yapasım yok

amin bitanem inşallah hepimizin ayı olur temmuz...

benimde elim kolum kalkmıyor valla...
yoruldum çok ev dandini ama kalkamıyorummmmm

hayır olsun tatlım... felak nas ihlas oku iyi gelir inşş... nazar değimiş olabilir..
belki de febecim ...okumak lazım saol canım hatırlattığın için

amin bitanem inşallah hepimizin ayı olur temmuz...

benimde elim kolum kalkmıyor valla...
yoruldum çok ev dandini ama kalkamıyorummmmm

benimde ev dandini...sorma hafta başına bu sebeple sevmiyorum (
ama artık yavaş yavaş toplamam lazım...neyse ki yemeğim var
olduğu kadar artık

:26::26::26::26::26::26::26::26::26: ilginç tumeciğim inşllah ama yinede geleceği rabbimden başkası bilemez ve tahmin edemez herşeyin hayırlısı.

Nevacım sanırsam senin bat daha gelmemişti bekle tatlım braz olur inşş bitanemm

bugün adetimin 30. günü tatlım geçen 28 mayısta olmuştum.

kızlar şimdi bizim arabamız yok çok zorlanıyoruz bi yerlere giderken..tüp bebekten dolayı erteliyoruz önce bebiş sonra araba diyoruz..dün düğüne giderken benimki diyoki bidahaki aya gidip bir tane bebek alalım sonrada arabamızı alırız diyoo.. ayy çok güldüm sanki manavdan karpuz alıyoruz deli yaaaaaa

slmmm
nasılsınız kızlar

tumecim işallah ALLAH söyletmiştir eşinin arkadaşına.öyle birşey olursa ne şaşırırız ama

febecim canım birebir ovulasyon testine bağlı kalma canım
sen yine gün aşırı devam
o test emin olmak için kullanılmalı bence.ona göre ayarlamak isterken koca bir ayı kaçıranlar oluyor

neva tatlım bu ne acele kaçıncı test bu ay diyorum sana geç yumurtluyorsun olsada daha çıkmaz
bu arada bugün p.tesi
akıntın kesildimi

dosbacım

evet kesildi ama dünde damla geldi bugün bişey yok

hoşgeldin bitanemmm... yok tatlım ben çok bağlı kalmadım gün aşırı olmasada 3.gün mutlaka çalıştım ama bu ay sapıttı galiba

bende perşembe yaptım yok

cuma yapmadım

cumartesi silik

pazar çok silik

sence ben yumurtladımmı???

bende semiye katılıyorum gün aşırı çalışmak gerek ona bağlı kalınca kaçırabiliyoruz ben bu ay full çalışacağım inşallah bu evimde son ayım ve iyi değerlendirmem lazım.

amin canım inşalllahhhhhhhh

bende semiye katılıyorum gün aşırı çalışmak gerek ona bağlı kalınca kaçırabiliyoruz ben bu ay full çalışacağım inşallah bu evimde son ayım ve iyi değerlendirmem lazım.

ayyy hadi bakalımm..inşşş tatlım bol bol çalışmak lazımmm bencedeinşşşş yeni eve bebişinle geçersinnnnn inşşşş..

bak ben anladım seninki biraz havalı mı ne ??? yeni eve gelmek istedi demekkiiiiiiiiiiiii

havalardan mıdır nedir
canım sıkılıyor

oldukça serin yağışlı bir yaz geçiriyoruz
kızlar tatiliniz bol güneşli olur işallah

kızlar benim evde aynı durumda ama canım hiççç iş yapmak istemiyor
tüm gün tembellik yapmak istiyorum

he bir de bir rahatsızlığımda ötürü 3 çeşit ilaç kullanıyorum.bebiş bu ay gelmese iyi olacak

geçmiş olsun şekerim..

ay burası da öyle semicim dün inanılmaz gök gürledi sonra şakır şakır yağmur yağdı... şimdi de buz gibi hava, bu sene burada denize hiç giremedim daha

bu arada hayırdır canım rahatsız nedir??? inşallah önemli bir şey değildir tatlım..

evet evet benim bebiş havalı sanırsam keyfi bilir

semi üzerimde hırka var desem inanırmısın?

ben çıkıyorum kızlar.. öpüyorum hepinizi misss gibiii yanaklarınızdannnnnnnnnn muckkkk ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…