Olmadı sankimm yapamıyom galiba beceriksizim
tumecim inş. temmuz ayı senin ayın olur yada hepimizin ayı olsun hayırlıca...
bugün içim çok sıkılıyo kızlar... hiç bişi yapasım yok
belki de febecim ...okumak lazım saol canım hatırlattığın içinhayır olsun tatlım... felak nas ihlas oku iyi gelir inşş... nazar değimiş olabilir..
amin bitanem inşallah hepimizin ayı olur temmuz...
benimde elim kolum kalkmıyor valla...
yoruldum çok ev dandini ama kalkamıyorummmmm
bir de adam dedi ki senin doğum yaptığın gün ayın yedisi olacak
benimde rüyamda bebişim 7 saat aç kalmış ya alaka yok ama 7 ile ilgili bağlantı kurdum işte
bu 7 sayısınında var mı acaba bir şey, adam temmuzda hamile kalacksın dedi, üstelik temmuz ayı da 7. ay
Nevacım sanırsam senin bat daha gelmemişti bekle tatlım braz olur inşş bitanemm
tatlım sen kaçıncı gününde yumurtaladın????
oy oyyy kardeşimle yeğenim geliyo kalmaya çalışmalar aksayabilir:18:
kızlar şimdi bizim arabamız yok çok zorlanıyoruz bi yerlere giderken..tüp bebekten dolayı erteliyoruz önce bebiş sonra araba diyoruz..dün düğüne giderken benimki diyoki bidahaki aya gidip bir tane bebek alalım sonrada arabamızı alırız diyoo.. ayy çok güldüm sanki manavdan karpuz alıyoruz deli yaaaaaa
ben adetin 13. günü çift çizgiyi gördüm tatlım ama silikti
slmmm
nasılsınız kızlar
tumecim işallah ALLAH söyletmiştir eşinin arkadaşına.öyle birşey olursa ne şaşırırız ama
febecim canım birebir ovulasyon testine bağlı kalma canım
sen yine gün aşırı devam
o test emin olmak için kullanılmalı bence.ona göre ayarlamak isterken koca bir ayı kaçıranlar oluyor
neva tatlım bu ne acele kaçıncı test bu ay diyorum sana geç yumurtluyorsun olsada daha çıkmaz
bu arada bugün p.tesi
akıntın kesildimi
dosbacım
hoşgeldin bitanemmm... yok tatlım ben çok bağlı kalmadım gün aşırı olmasada 3.gün mutlaka çalıştım ama bu ay sapıttı galibaslmmm
nasılsınız kızlar
tumecim işallah ALLAH söyletmiştir eşinin arkadaşına.öyle birşey olursa ne şaşırırız ama
sen yine gün aşırı devam
o test emin olmak için kullanılmalı bence.ona göre ayarlamak isterken koca bir ayı kaçıranlar oluyor
neva tatlım bu ne acele kaçıncı test bu ay diyorum sana geç yumurtluyorsun olsada daha çıkmaz
bu arada bugün p.tesi
akıntın kesildimi
dosbacım
bende perşembe yaptım yok
cuma yapmadım
cumartesi silik
pazar çok silik
sence ben yumurtladımmı???
slmmm
nasılsınız kızlar
sen yine gün aşırı devam
bu arada bugün p.tesi
akıntın kesildimi
dosbacım
bende semiye katılıyorum gün aşırı çalışmak gerek ona bağlı kalınca kaçırabiliyoruz ben bu ay full çalışacağım inşallah bu evimde son ayım ve iyi değerlendirmem lazım.
havalardan mıdır nedir
canım sıkılıyor
oldukça serin yağışlı bir yaz geçiriyoruz
kızlar tatiliniz bol güneşli olur işallah
kızlar benim evde aynı durumda ama canım hiççç iş yapmak istemiyor
tüm gün tembellik yapmak istiyorum
he bir de bir rahatsızlığımda ötürü 3 çeşit ilaç kullanıyorum.bebiş bu ay gelmese iyi olacak
havalardan mıdır nedir
canım sıkılıyor
oldukça serin yağışlı bir yaz geçiriyoruz
kızlar tatiliniz bol güneşli olur işallah
kızlar benim evde aynı durumda ama canım hiççç iş yapmak istemiyor
tüm gün tembellik yapmak istiyorum
he bir de bir rahatsızlığımda ötürü 3 çeşit ilaç kullanıyorum.bebiş bu ay gelmese iyi olacak
ayyy hadi bakalımm..inşşş tatlım bol bol çalışmak lazımmm bencedeinşşşş yeni eve bebişinle geçersinnnnn inşşşş..
bak ben anladım seninki biraz havalı mı ne ??? yeni eve gelmek istedi demekkiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?